15491
Lenthor, szerinted el fogja érni a 15500-at és onnan fordul le vagy akát most innen 15400 körülről?
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a chartokat és az elemzéseket! Én nem mertem hétvégére semmit hagyni, most reggel vettem egy induló pakkot.
Köszönöm. Éjszaka egyértelművé vált, hogy megvolt a kis C öt hulláma lefelé 15090 környékére.
Lenthor, köszönjük az nagyon jó elképzeléseket, chartokat.
Írod, hogy az X hullám is talán kész van lefelé. Ennek az X hullámnak a 13350-től lefelé induló alhullámának ugye 5 hullámosnak kellene lennie? Ha így van, akkor szerinted kész lehet ennek a 13350-től lefelé induló alhullámnak az utolsó 5. kis alhulláma vagy hajnalban, reggel még lehet egy új alj?
Sziasztok, jó hétvégét!
Jövőhéten csak estefelé leszek! Telefonon nézem a történteket!
Egy lehetőség a mozgásra.
Az ATH-tól öt hullámban jött le a piros-sárga "A" hullám. Az első hulláma megnyúlt öt hullámos volt (i-ii-iii-iv-v)
Most a piros-sárga "B" hullám megy fel korrekcióként.
A piros-sárga "B" hullám W-X-Y hullámokból épül fel.
A "W" hullám kész és talán már az "X" hullám is lefelé.
Most jönne felfelé az "Y" hullám a-b-c hulláma először az "a" hullám kb. 15.500-ig, majd a "c" hullám kb. 15.700-ig.
Utána indulna a piros-sárga "C" hullám lefelé, ami öt hullámos a feltételezések szerint.
A végén kiderül, hogy a nagykereskedők is így gondolják!

skacok, van covid 19 topik. Szívesen olvaslak Titeket a témában, nekem is van véleményem, de ne itt offoljuk már a topikot!
Én is így álltam hozzá, pontosan ugyanezen okokból. Az ápolónő sógornőmtől sok hasonló problémáról kaptam információt. De most már eldőlt, beadattam harmadikként a Modernát.
Én ezen sokat gondolkoztam, mármint a harmadik oltáson. Az első kettőt simán elsők között kaptam (Pfizer) . Azért vannak mellékhatások, fura esetek a környezetemben. Pl.: Sok nőnél hormon problémák, nekem autoimmun betegség jelent meg ( nem egyedi esetek, de nem figyel rá senki). Szóval amíg van ellenanyag a szervezetemben ami bármit érhet addig kitartok. Ha nem lesz akkor jöhet az oltás.