Szerinted nem mehet 155XX szintekre most?
Sziasztok!
Reggel 15.420 - 15.430 környékére tettem be shortnyitási megbízást. 15.438-at vártam! Még nem teljesült, de már manuálisan elkezdtem nyitni 15.400 közelében.
Jó reggelt, sziasztok!
Én azt gondolom, lejött egy öt hullámos esés, a korrekció 3 hullámos, most fel kell mennie 15450-480-ig és utána mehet megint le.
Fed elnöke egy szenátus meghallgatáson váratlanul azt jelentette be: már a decemberi kamatdöntő ülésen arról fognak vitázni, hogy felgyorsítják a pénznyomtatási program kivezetését, mert olyan fokú inflációs kockázatokat érzékelnek.
Ez a 14700 és a közelben levő rés lehet a fordulat. Úgy gondolom megyünk le.
https://www.tradingview.com/x/gGRayyOM/
Megaphon alja 14700 környéke, az előző alj 14819-en, ha dupla aljat akarnak, akkor ott lehetne fordulni, mai nap 15015 tartja az indexet, hóvégi zárás is van. Rések nyitva, a legutolsót szerintem zárni fogják még ma, az esés meredeksége és az oldalazó mozgás nekem ezt mutatja.
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm az esti chartokat! Megint vörös futik, a DAX promt is kezdi elérni, amit a futures, már pénteken megcsinált. És megvan 5 hullám lefelé, izgalmas.
Igazad van, nem szép :)
A gond ezzel a zászlóval, hogy a lobogó kezd hosszabb lenni, mint a rúd és így nem jó.
5 percesen jobban látszik.

vagy
( ..és az "e" hullámnak nem kell feltétlenül lemennie az alsó vonalig)

Még nem dőlt el. Csak a 2. hullám alját értük el Futuresen és nem prompton.
Ha prompton 15.028 alá megyünk, akkor lehet kijelenteni, hogy megyünk le.
Nekem a felfelé irány jobban tetszik.
Csináltak egy beszállási lehetőséget az USA kereskedőinek?
Vagy komolyan gondolják a 14.818-at?

Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a reggeli iránymutatást és a chartokat!
------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Ha, ez a 2. hullám volt, akkor elmentünk Futuresen a falig - azaz a 85.4%-ig, ahogy azt korábban betettem.
Ha lejjebb megy vagy ment volna, akkor nem 2. hullám.
Ma már jártunk 15.458-on, vagyis több mint 400 pontos emelkedés!!!
Ma sem leszek, telefonon követem az eseményeket.
Ha mégis letörné a 85.4%-os fibot, akkor mint írtam 14.810-ig zuhanhatna, de ne fessük az ördögöt a falra!