Legközelebb kell vinni vízhőmérőt is, már csak a kíváncsiság végett.. Most biztos volt a nem befagyott rész vagy 2 fokos.. :-)
Legközelebb kell vinni vízhőmérőt is, már csak a kíváncsiság végett.. Most biztos volt a nem befagyott rész vagy 2 fokos.. :-)
Szerintem volt veled nő, azt utána már tényleg a haverokkal voltál, de igazából azt sem tudom múlt héten mi volt, nemhogy 10 éve.
2011-ben az exemmel voltam, sosem voltam még előtte, meg azóta se csajjal (akkor is csak azért, mert nem jöttek a haverok.) Úgyhogy ha volt velem nő, akkor 2011. Ha nem, akkor más.. Ha kaptatok pólót, akkor azon ott az évszám :-)
Asszony 2010-et mond én 2011-et. Egyik a jó dátum
Hát ez élmény volt :-). Ez volt az első amitől beájultam. A másik a pi... m, a harmadik a csö... k és s. gg. Fantasztikus zenei kultúrában volt részem:-)
Keri, még az ugrott be, h amikor először jöttetek Alsóörsre, akkor kellett szervezkednetek rendesen, h legyen ki vigyáz a kölkökre. Mostmár nincs ilyen gond. :-) Amúgy nem tom mikor voltatok először, én 2014-ben találtam fotót a motorodról.
Szerk: Arra is emlékszem, h mondtad, h nektek az lesz a nyaralás, mer máshova nem tudtok elmenni, főleg kettesben.. Azóta lazult a szitu. :-)
A kölkök követelték a videót, tetszett nekik. Nem hallottak benne csúnyább szavakat, mint amit amúgy is használok.. :-). Ill kellett mutatnom korábbiakat is. Amikor Waszi felült a motorháztetőre off-roadon, mindjárt mondták, h végre megvan a lökővas is! :-D
Hát Csoki, köszönöm a vendéglátást én is.
Volt minden, egy extra vadászles, láthattam egy igazi rozmárt is, a rianás hangja felejthetetlen volt, és a beígért ivást és léggitározást is teljesítettem.
Bazsy mondta nem igazán vágta senki h léggitározás közben honnan idézgetek, hát lehet volt olyan zene is amit csak én hallottam akkor :)) Tegnap élőhalott voltam, ma vagyok másnapos. :)
Részemről is megnézheti Bende a cuccokat
Ha jól gondolom,a fürdős videónkat csak a hang teljes kikapcsolása után nézhetik 18 év alattiak :))))
Azon gondolkodtam, h ha így megy tovább, lassan a gyerekeket is lehet hozni, meg akár unokákat is (Rigónak úgyis minnyá' lesz :-)
Köszi, szokásosan diszkrét módon lesz kezelve. Legyen már tavasz!
Rigó is benne van, csak nem nézte a kérdést. Csoki nem foglalkozik vele, Fornit még nyalogatja sebeit
Csoki most nézem, h 2011-ben nincs kép se Judyról, se a slambucról, az utsó képeket aznap a borkostolón csináltam. Utána már én sem voltam a topon a fotózáshoz.. :-)
Hát kedves mindenki!
Életem egyik legjobb Bényei 20 órája volt! :D
Víz kellemes volt, Keri borok isteniek, társaság hmmmmm :))))!
Csokibá köszönöm a bíztatást ("Béla lake" átúszás), a helyszínt, mindent!
Kerinél remélem tavasszal ismét láthatlak benneteket!
Bazsy! picasa meghívót lécci!
Ok, akkor eddig 2 szavazat, Keri s jómagam hozzájárulunk. Minnyá a többiek is nyilatkoznak, s akkor küldöm Bendének a meghívót. :-)