Na csak sikerült 13-on záratni
Tőlem :) Egyik világ vallás is 5000éve csak vár, phyl még egész fiatal és lokális hitgyülekezet :))
Kherceg azért ennél az eco menésnél még a héten is többet várok a phy-től...
vicces hogy egy kis oldalazástól hogy elkeseredett mindenki..majdnem olyan a hangulat minta 9ft kikapása elötti napokban..:)
ez a bét hír kicsit unalmas már :) Most eco megy, phyl augusztusban.
Azok a meijedtek papírjai, bármikor előkerülhetnek.
Nemtudom figyelitek -e..de fentebbről kezdenek kifogyni az eladtók...7 millió darab már "csak" a "dugó"
Mindenre van megfelelo alkalom. Az az ido is eljon.
cendben mind tp.bá ,)
kiábrándultság.... utálat?
mindenesetre nekem totálisan elegem van, igyekszem fokozatosan áttérni arra amit Jenő bá javasolt, kevesebb fórumozás.... inkább foglalkozok mással, megyek bringázni, lassan folytatódik a suli is... szóval részemről a phyl állandó "követése" felfüggesztve, majd ha kijön a hír a közgyűlésről, illetve aug. 24-én fogom majd intenzívebben követni az eseményeket. addig felesleges, és abban is biztos vagyok, hogy nem lesz névérték aug. 12-re.... majd talán decemberre.... addig sok jelenleg fontosnak vélt eseményen túl leszünk. (ceva, 200 ft-os névérték, esetleges közgyűlés, féléves jelentés, netán egy friss tulajdonosi struktúra is megjelenhetne)
Nagyon csendben vagytok.
;-)
Akkor, ne várd meg, hanem add el!!!
Ja, majd megszakad a hegymenetben. Puffer benn 3 napja 13on es adogat el felette 14 en. A legszebb az lesz, ha tenyleg le indul meg, mert kirantjak alola a "szeket"
Hantás TP...
Azt nem értem, hogy minek nyilatkozik ilyet, ha nem tartják be. Ok ma még jelenthetik BÉT-en hogy megvan, de elég szkeptikus vagyok. A pakkom tartom, kiváncsi vagyok a gyj-re is.
Az a jó, ha mindenki lefelé várja, mert akkor felfelé fogunk menni:-)))
Szevasztok!
Látom behalt minden, ez a 14 csak nem fogy. Hát de miért is fogyna.
Majd 8X után indul az élet, szerintem is lefele lesz az irány.
TP szavahihetősége a régi. Jövő hétvégétől megyek strandra, majd megrázom neki, ha találkozunk........