Nekem is a hosszabb távon való kereskedést kellene már régen csinálnom, de időnként (főleg, amikor nem kellene) ki-be ugrálok.
Nekem is a hosszabb távon való kereskedést kellene már régen csinálnom, de időnként (főleg, amikor nem kellene) ki-be ugrálok.
Én is figyelek, csak kicsit túltoltam a napi kereskedést, próbálok picit hosszan távon kereskedni és nem ki be ugrálni.
---------------------------------------------------------------------------
15.846 elérve!
Nézzük lesz-e ereje a 15.946-hoz.
Sziasztok, jó hétvégét!
A piros W hullám aljától volt egy "a" hullám felfelé, amit veszünk 100%-nak.
Utána lement a "b" hullám és onnan mérjük fel a 100% "a" hullámot és még 61.8%.ot - így összesen 161.8%-ot, ami 15.738. Tehát ide várható a "c" hullám és egyben a piros "X" hullám csúcsa. Utána indulhat lefelé a piros "Y" hullám a nagy 4. hullám aljához.
---------------------------------------------------------------------------------
Október 17.-i 15.738-as "c" hullámhoz közel vagyunk a 15.826-al.
Szia Lenthor!
Én valamennyire itt vagyok, de egyelőre elsősorban a rosszul megnyitott EUR/USD long pozícióm miatt izgulok, azt figyelem. Bár valószínűleg sokkal jobban jártam volna, ha a te beírásaidat figyelve a DAX-ot próbáltam volna kereskedni.
Szép!
Ha az "v" hullám megy felfelé és általában az "v". hullám hasonló méretű, mint az "i" hullám, akkor nem zárható ki, hogy felrángassák 15.946 környékére.

Hej, de nehéz a helyzet.
Lehet indult az 5/1 hullám "v". hulláma és lehet Flat "b" hullám is jelenleg 15.816-nál.

Sziasztok, jó reggelt!
Az első számú elképzelés a következő:
A lényeg, hogy az 5/2 hullám "c" hullámát kezdjük lefelé hamarosan:
A második számú elképzelés, hogy nincs kész az 5/1 hullám és felmegy a korábban várt 15.845 környékére.
Utána jönne lefelé az a-b-c hullámokból álló 5/2 hullám.
Az elsőnek nagyobb az esélye, de mindjárt kiderül.

https://www.kbcequitas.hu/elemzesek/nepszeru-reszv...
Budapest, Bécs ,Varsó szünnap.
Sziasztok!
November 1-jén hétfőn DAX-ban, S&P-ben lehet kereskedni, csak a BÉT lesz zárva?
Kérdés,felhúzzák-e még ma 15820 fölé?
Elég komótosan mozog,velszeg a kövi kereskedésinapra marad.