te perverz, az édes boraiddal és a whisky colával... Ezeket rosszabb olvasni, mint Fornit szexuális perverziót..!
te perverz, az édes boraiddal és a whisky colával... Ezeket rosszabb olvasni, mint Fornit szexuális perverziót..!
Nekem mindegy, csak édes legyen. Energiaitallal is jó. :-)
Szerk: Kaja terv van már vkinek? Pl csülökpörkölt bográcsban? Az nem bonyi.. A lányok közt nincs szakács? :-)
Ginger ale-hez valók jéggel+ egy cikk naranccsal, a kóla meg a lefolyóba :)
Mellesleg ma elhagytam a telefonom, ha egy troll találta meg és végigment a mentett számokon mielőtt letiltattam, akkor az ő volt és nem én :)
tényleg,
a többi az nem volt kólához való:)
Volt nálam készleten Jimbeam?
na látod, erre nem emléxem......:)
igazán nincs mit:)
hirtelen gondolkoztam,hogy mikor,milyen whiskyt?
csak napjainkban gondolkodtam,....hirtelen.:)
Zomba nem tudom hányszor volt,de én 2szer szerepeltem ott,2016 május,2018 november.
Soltvadkert 2016 december 4 volt.
Én is! Sumér kostolóján a Jimbeam volt a legjobb, vettem is egy üveggel, de tisztán nem ízlik.. Kólával viszont atom. :-)
köszönjük a whiskeyt :)
nem a költségen aggódom:)
a koromon és a hazaúton:)
már nem birom az 1 ejszaka rottybele,másnap vezess 5 órát bulikat:)
egyébként ezzel a körrel utoljára én 2018 november, zombán voltam,teljesen absztinens módon,még éjfélkor haza is jöttem,akkor,mivel nem ittam,többiek is mentek már aludni lassan.
Majd visszafogja magát, aki anyuval jön, mi nem.. :-)
Télleg.. vhol tán megvan a száma.
Szerk: Írtam neki is SMS-t.
Én 48. Oszt? S eddig is telekocsiként mentünk, osztva a ktsgeket, nem unatkozva..
Joepapa?
uhhh.....
289-349km a távolság,
3óra 34perc-5óra 3perc időben,
és 50 éves vagyok.
kellene egy helikopter,mint Bigének;)
jönnek a feleségek is hangok vannak,
visszafogott szórakozás lesz ott akkor:)
akik asszonnyal jönnek.....
nekik lehet mondani.....
"....mintha nem a régi volnál....máskor nem vagy ilyen merev":)
Ha Wasi nem jönne, akkor hívjunk helyette 10 táncoslányt inkább, hogy meglegyen a hangulat. Akkor én is biztos bekukkantanék egy rövidre! :-))
él ,persze,
másfél honapja találkoztam vele egy rendezvényen.
néhány mondatot beszéltünk.