már két hónapja nem kapcsoltam be az amit, meg augusztusban szerintem nem is fogom, de felírtam a listámra ;)
már két hónapja nem kapcsoltam be az amit, meg augusztusban szerintem nem is fogom, de felírtam a listámra ;)
Hello!
Először is köszi a válszt.
Az lenne a lényeg, hogy akkor riasszon, ha a legnagyobb azaz a 100 as van alulról, és már mindkettő metszette, mindegy, hogy milyen sorrendben. Tehát ha már mind2 kicsi metszette, akkor riasszon, ha lehet e-mail címemre.
ezt egy kicsit pontosabban leírnád?
Nyilván nem egy pontban keresztezi egymást a 3 mozgóátlag.
Tehát ha ilyet akarsz iratni akkor definiáld kérlek, hogy melyik legyen legfeleül, melyik keresztezze és melyiket a leghamarabb stb.
elég sok szituáció elképzelhető, csak néhányat megemlítek:
100 legfelül, 50 alatta, a 20 metszti 50-et alulról, majd metszi a 100-at is alulról, de az 50 nem metszi később se a 100-at. Ez pl nyerő neked vagy se?
Szóval a lények, ha 3 db EMA-ról beszélsz akkor írd le pontosan, hogy mi metsszen és mit és mikor.
sziasztok!
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy beállítsam pl. az otp-nél, hogy három adott exponenciális mozgóátlag kereszteződésénél (20,50,100) adjon be riasztást a program órás vagy napos chart alapján, és e-mailben küldje azt el?
Köszönöm a segítséget!
Tisztelt Clownfish!
Elkerhetem a dll aktualis forraskodjat? Az uw-n csak a regi van fent sajnos.
Nalam sajna mindig lefagy az ami, ha betoltom a dll-t, ennek probaltam utanajarni a regi verzioval (registry mokolas megvolt). Betettem egy log-olast a forrasba es megvilagosodtam: az EnumProc.cpp-ben a CProcessModuleIterator::First()-ben lehet egy kis gebasz, ott kerul vegtelen ciklusba a tortenet. A while cilus addig tart, amig az EnumProcessModules igaz visszateres utan beallitja az m_count-ot. Ha azonban az EnumProcessModules nem ad vissza igazt, azaz nem sikerult, akkor orokke ott ragad a program, mert az m_count-ba baromi nagy szam kerul. Javaslatom a hibajavitasra: while ciklus felesleges, az if igaz aga maradhat, a hamisat meg rendesen lekezelni, valahogy igy:
...
if (m_hProcess) {
DWORD nalloc = 1024;
del ete [] m_hModules;
m_hModules = new HMODULE [nalloc];
if (EnumProcessModules(m_hProcess, m_hModules, nalloc*sizeof(DWORD), &m_count))
{
m_count /= sizeof(HMODULE);
}
else
{
m_count = 0;
}
m_current = 0;
}
...
A Next() maradhat, az jol vegzi a dolgat, ha az m_count es m_current is 0. Mas reszeit nem neztem a programnak, hogy mi van ebben az esetben, annyira nem latom meg at.
Amugy nalam a 4-es pid-u System process-nel adott vissza a EnumProcessModules hamisat.
Tisztelettel: lukit
A grafikonon 06.26. napján gyertya helyett ennyi van naposon,hetesen meg egy nagy fekete oszlop.
http://kepfeltoltes.hu/view/090713/otp_problem_www.kepfeltoltes.hu_.png
Mit tehetek hogy ez e hiba megoldódjon?
Hmm... A képeid elég meggyőzőek így ránézésre.
Lehet, hogy mégis inkább memória függő a dolog?
Kíváncsi volnék, Zabás mit szól hozzá.
köszi mindenkinek, megkaptam a tegnapit, már rendbe tettem az adatbázisomat.
ma reggel kiexportáltam, megnéztem a dátumokat benne, szerintem jó
elötte a desktop dátumot visszaállítottam és a petiben is kivettem a pipát a BÉT óra opcióbol
szóval ha másnak nincs meg, esetleg ez :S
tegnap kb 5x gondoltam rá este, h el kellene készíteni a mentést :DD
Ha valaki fel tudná tenni, vagy elküldeni (balacy@gmail.com) a pénteki peti-export listát...
Köszi előre is.
OTP óráson pont a meglévő adatsor elejéig jelenik meg a kép, pont úgy, mint az egypercesen.
Itt van a két kép róla:
http://kepfeltoltes.hu/090707/OTP_1m_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/090707/OTP_H_www.kepfeltoltes.hu_.png
Tényleg? Otp órásban mennyire visszamenőleg jelennek meg nálad az órás adatok? Mert itt a tapasztalat az volt, hogy 2008 előtt valahol már nem mutatja az órás adatokat, mert sajna csak ennyire elég az Amiban alapban beállított 499999 bar.
Szerintem ez nem gép hanem Ami alap beállítás függő.
Nálam semmi regisztrációs adatbázis turkálás nem volt, csak az alapbeállítást használom, és így is megjelennek a perces adok.
3,25 a memóriám és egy sima AMD 64 X2 5200+ procival.
Köszönöm a segítséget fiúk, le a kalappal!
Valószínű a számítógépemen van a hiba, átültem egy másik gépre, ott minden megy elsőre!
Köszönet még 1 szer!
Miért akarsz sarumán oldaláról importálgatni? Ott van balacy adatbázisa...
Letöltöd, kicsomagolod aztán bemásolod az amibroker könyvtárba.
Utána meg az amiban az Open Database-val megnyitod.
Aztán meg a Database Settingnél ba tudod állítani a paramátereit.
ha letöltöm a saruman oldaláról az adatokat, akkor ez a leírás alapján kell importálni?
csak mert evvel nekem nem megy...:(
Mi az, hogy nem jó? Mit csináltál idáig? Mit látsz most? pü-ben légyszi.
átírtam a regeditet, és továbbra sem jó. Egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul!!!
Ha a balacy féle adatbázist beállítod és beállítod a MaximumNumberOfBars-t a windows-ban akkor tuti jónak kell lennie. Ha csak a balacy féle adatbázist töltöd be és ha az már regeditelt, és nálad nincs regedit, akkor a nagyobb papíroknál, ami tele van bar-al csak egy fekete chartod lesz.
Ezért kell a regedit átállítás.