Ha pedig esetleg úgy gondolják, hogy kész az "X" hullám felfelé, akkor szép lejtmenet indulna.

Ha pedig esetleg úgy gondolják, hogy kész az "X" hullám felfelé, akkor szép lejtmenet indulna.

Prompton 15.039 jó lenne a "b" hullámra, de nem tudom, hogy leengedik-e oda.
Sziasztok, jó reggelt!
Korábban a piros "X" hullámot az a=c alakította ki.
Most majd kiderül, hogy itt is, vagy a "c" magasabbra megy.

Egy a-b-c hullám megy fel a piros "X" hullámhoz.
Kérdés, hogy kész-e már az "a" hullám, vagy felmegy még 15.389 közelébe. Ha kész lesz az "a" hullám akkor egy "b" hullám jöhet le.

kicsit nekem nehéz itt, nem tudom megmondani merre lehet a délutáni irány.
14-15 óra közt bejelentések lesznek amík mozgathatják a piacot.
Jó reggelt!
Remek chartok, gondolatok, nagyon köszönöm! Én is a 200 napos visszatesztre spekizek, de egy félelmem azért van, nem indult meg az ötödik hullám és az első alhulláma lassan készen is van. Olvastam a tegnapi gondolataidat, szerintem, is kéne egy 14812 körüli zárás, ahhoz, hogy késznek tekintsük a 4. hullámot. De a tegnapi nyitó rés mérete bekavar, illetve a tegnap előtti napos gyertya is erős fordító.
15.265 eldönti, hogy erőből akarja az "X" hullám tetejét elérni, vagy alatta megcsinálja a klasszikus a-b-c hullámokat.

Sziasztok, jó reggelt!
Még most is ezt a forgatókönyvet tartom a legjobb megoldásnak, hogy a piros "X" hullámnak kész az "a" hulláma felfelé és most jön le a "b" hullám.
De! Az "X" hullám tartogathat meglepetéseket, mint, ahogy szokott. A meglepetés az lenne, ha az "X" hullám csúcsához 15.360-15.400-ig erőből húznák fel.
Ha lefelé megy, akkor a rés bezárásához 15.049-ig kellene lemennie, de ha már itt van, akkor az MA(200) naposig is lemehet 15.037-ig.
Az EMA (200) napos 14.971, még ez is beleférne.
Nem egyszerű itt már semmi sem, különösen az utóbbi néhány hónapban. Respect, ahogy te tudod követni, értelmezni a mozgást és hogy milyen jó, kreatív elképzeléseid vannak.
Pomperj legutóbbi bejegyzése a Financial Forecast fórumban:
SPY daytrade
ma a felugras mar az X csucstol szamitott fibo62% folott van, tehat
jo esellyel megy tovabb fel a kovetkezo par napon is.
Ez impulziv wave(iii), a gap-up atugrotta az ellenallasi zonat.
A chart ma mar arra utal, hogy egy 5 subhullamos emelkedesben van, most (Iii) tart.
,
http://keptarhely.eu/view.php?file=20211007v01xvh7qd.jpeg