Köszönjük!
Akkor arra kell figyelni majd?
A nyílnál lévő Kumo fogja eldönteni, hogy meddig lesz lefelé korrekció.
Amikor a zöld vonal, majd alulról felfelé elindul keresztezni a
pink vonalat, akkor elindulhat az 5. hullám.

Időközben prompton az MA(200) napos feljött 14.997-re, míg az EMA(200) napos 14.963-ra.

Még egyet, ami megerősíti a 14.897-et.
ATH-ról jött le egy kék-sárga "A" és fel a "B" hullám.
A "C" hullám kezdődött egy fekete kis "a" hullámmal, amit 100%-nak veszünk. Felment a kis fekete "b" hullám.
A kis fekete "b" hullám csúcsra rátesszük a kis fekete "a" hullám 100%-os fibóját és mivel a kis fekete "c" hullám mélyebbre megy 161.8%-ra általában, ezért a korrekciós nagy kék-sárga "C" hullám aljának 14.897-nek kellene elvileg lennie.
Remélem érthető!

---------------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Minden a terveknek megfelelően alakul és a hosszabb időre nyitott shortjaim egyre jobban néznek ki. Már nagyon szeretném zárni őket.
Ma reggel már jártunk 15.073-nál. Tehát leért a beírt 127%-os fibohoz. Ha engedik, akkor itt pihentethetik egy kicsit. Lehetne már elvileg fordulni, de ha már ide lejött, akkor már leszokták vinni a 161.8%-os fibohoz 14.897-hez, illetve egy kicsit feljebb van a napos MA(200) és az EMA(200) is.
Most alul csúszott ki a csatornából.
Nem szimplán, hanem nagyon jók voltak, mint az utóbbi időben legtöbbször.
Egész nap ki be ugráltam, mert korábban megégettem magam. Pedig szépen húzott lefelé ahogy kell… jók voltak az elképzelések.
Az előző chartodra reagálva éppen akartam írni, hogy valószínűleg a csatorna felső fala mentén fog még lefelé jönni, amikor megláttam ezt a chartodat.
Vagyunk a fedélzeten! :-)
Én sajnos délelőtt elbénáztam.
Pedig tudtam merre az irány.
Sziasztok, szép estét!
Én is itt vagyok, telefonról követtem a bejegyzéseidet, sajnos ma orvosnál voltam egész nap, egy shortom fut, remélem 14900 meglesz. Ma nagyon működtek a szintjeid, grat! Volkswagen komoly költséget kaphat, szépen eresztik is le.
Lenthor, nem gondolom, hogy nincs itt senki (én is figyelem a beírásaid, amikor tudom, szerintem mások is, de nem mindig reagálunk) és tényleg tökéletesen előre jelezted az árfolyam mozgást. Nagyon megérdemelsz minden nyerőt, örülök neki.
Nincs itt senki, Pedig nagyon jól terelgettem az árfolyamot. Végig tudtam eredményesen kereskedni.
Alakul bizony, de sajnos nélkülem, mert nem a DAX-ra koncentráltam elsősorban.
Még egyet, ami megerősíti a 14.897-et.
ATH-ról jött le egy kék-sárga "A" és fel a "B" hullám.
A "C" hullám kezdődött egy fekete kis "a" hullámmal, amit 100%-nak veszünk. Felment a kis fekete "b" hullám.
A kis fekete "b" hullám csúcsra rátesszük a kis fekete "a" hullám 100%-os fibóját és mivel a kis fekete "c" hullám mélyebbre megy 161.8%-ra általában, ezért a korrekciós nagy kék-sárga "C" hullám aljának 14.897-nek kellene elvileg lennie.
Remélem érthető!
----------------------------------------------------------------
Alakul az elképzelésem!
Szerintem, 17 óra után, de inkább holnapra marad az esés intenzívebb szakasza.
Akár réssel esés is lehetséges.
Persze van egy kis bökkenő:
A hónap első napján az intézményi befektetők (pld. nyugdíjalapok, egészségpénztárak) vásárolni szokták a részvényeket!