Hang Seng -3.47% mi van ott?
Számozva az első változat 4 órás Futures charton:
1.) nem tetszik, mert az "Y" hullámhoz is kell az a-b-c hullám.

Nézzük a durvább 4. hullám korrekciót: ebben az esetben csak most érjük el a "W" hullám alját.

Már hónapokkal ezelőtt betettem, hogy két 4. hullámra lehet számítani szinte egymás után. Most valósul meg, amit feltételeztem.
Kérdés, hogy a magasabb szintű negyedik hullám meddig megy majd le.
Általában megállapíthatjuk, hogy:
A 4. hullám jellemzően a 3. hullám 14,6%-a, 23,6%-a vagy 38,2%-a
15.356 (14.6%)
14.940 (23.6%)
14.265 (38.2%)
Lehet választani!
----------------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
A minimum célt már az éjszaka megcsináltuk - esik, ahogyan vártam a nagy 4. hullámban. Tehát az éjszaka már járt vagyis az előbb 15.323-nál.
A 14.6%-os fibo elérve. Szerintem ugyan elég, de egy magasabb szintű 4. hullámot lejjebb szoktak vinni.
Ha mint írtam fej-vállat szeretnének, akkor kacérkodhatnak a 15.043 körüli aljjal.
Tapasz01 a nickem. Oda nem nagyon szoktam írogatni, de minden nap olvaslak titeket. A többit majd ott, ne offoljuk itt a topikot
:)
Udv Tapasz, hatiban miert nem irogatsz, ha ott is esest varsz. Mi PFen a nicked? Elfelejtettem.
Ha van kedved varlak a szokasos topikomban :)
Már a jövőt fürkészem!
Adná a lehetőséget, ha a nagy 4. hullám lemenne a korábbi kis piros 4. hullám szintjére 15.043-ig.
Ebben az esetben kialakulhat egy fej-váll alakzat. Sokszor szokott egy ciklus emelkedése egy fej-vállal végződnie.
Messze vagyunk még ehhez, de nem árt erre a lehetőségre felkészülni.

Már hónapokkal ezelőtt betettem, hogy két 4. hullámra lehet számítani szinte egymás után. Most valósul meg, amit feltételeztem.
1.) Az első 4. hullám . a nagy harmadik hullámon belül a rajzon ábrázolt piros 4. hullám, ami háromszög jellegű.
2.) A második 4. hullám (magasabb szintű negyedik hullám) mivel ez a nagy 3. hullám utáni nagy 4. hullám. Szintén háromszög jelleget ölt.

Kérdés, hogy a magasabb szintű negyedik hullám meddig megy majd le.
Általában megállapíthatjuk, hogy:
A 4. hullám jellemzően a 3. hullám 14,6%-a, 23,6%-a vagy 38,2%-a
15.356 (14.6%)
14.940 (23.6%)
14.265 (38.2%)
Lehet választani!

Igen hiányoltam a 61.8%-os fibo-t 15.423-al.
Gyakorlatilag (amit több alkalommal hiányoltam) mai napon teljesítette.

Tényleg, nekem is eszembe jutott, korábban ott valami fibo szint volt.
Sziasztok!
Lenthor, mintha nemrég hiányoltad volna a 15423-at. Nem lehet, hogy az lesz az alja most?
Lila nyílhoz 15.465-t írtam, hogy elég is lehet.
Meglátjuk, hogy elég volt-e.
Nálam a napos KUMO felhőz nyalogatja. Még picit mehet lentebb is, bár amit Lenthor korábban berakott lila nyíllal, ott nálam picit még alá is nézett, majd vissza.
https://www.tradingview.com/x/KLUp3kBS/