Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Már megint csak a 2 band…

#877332 walex

Már megint csak a 2 bandában tudsz gondolkozni.

Akinek nem tetszik az A jelű, az csak is a B-t szeretheti és fordítva.

Én hányok már mindtől.

Az nem az ország érdeke, ha eladnak mindent külföldre, de az se, hogy átjátszák a haveroknak.

felvásárlás elleni védelem

#877328 Spade Előzmény: #877326
Gondolom a Thurzó Gábor is szar propagandát tolt. nagyrészt a fuggereknek köszönhető Mohács és a habsburgok hatalom átvétele Mo-n és ezzel a 150 éves török hódoltság meg a fél ország kihalása. Nem propagandát tolok hanem történelmet. Megjegyzem a ner lovagok összehangolt kezében egy nagyságrenddel jobb kezekben van a vagyon mint Sorosnál tőle még a büdös életben nem kaptál semmit csak a spontán privatizációt illetve a kulcs ágazatok külföldi eladása, meg h ne kérjük az adósság elengedést (mert az adósság nagy része már az ő kezében volt) a lengyelek kértek és kaptak mi is kaptunk volna. Nézd meg miután Megyo 02-ben győzött mi történt q MOL állami pakettel és ki akart5a felvásárolni ez is szar duma mi ? De nem kell hinni nekem szavazz rájuk aztán mehetsz majd köveket dobálni 22okt23-án

felvásárlás elleni védelem

#877326 walex Előzmény: #877324

Megnehezítse. :)

Elég szr propagandát tolsz, hogy ezek a nagynemzeti nagymagyarok az ország érdekében toljak át a nemzeti vagyont.

Igazi hősök.

felvásárlás elleni védelem

#877324 Spade Előzmény: #877315
Ez a taktika egyértelmúen arról szól h a kormányzati hatalom felvásárlását megnehezítse. Tarlós a kasszában több mint 200 milliárdot hagyott karigeri megköszönte és több mint felét már ellopta úgyhogy nem csinált közben semmit. Az ellenzéki kerületekben mindenütt több mint 10 milliárdot hagytak, ma már nincs ott semmi és rengeteg telket ingatlant is eladtak ugyanott. A választás előtt erre hitelt lehet felvenni, a koncessziókra előre igérvényre hitelt adnak és ugyanez igaz minden állami tulajdonra. Ha nyernek mindent eladnak "mert az állam rossz tulajdonos" és nem szabad az eladósodást se leszorítani, mert a további eladósodásra is előre hitelt adnak. Meg kell nézni karigeriék hogy szétdulták a fővárost, nem lehet kétség h mit csinálnának az országgal a migrációval , fejlesztésekkel (leállítanák mint a lánchíd felújítást mert a pénz majd másra kell) és a gazdasági mutatókkal. Mert az előre felvett hitelt törleszteni kell. Már a Fuggerek ezt csinálták 15.16. században A német-római császár választáshoz hitelt adtak aztán a választás után az 5 szörösét bevasalták az arany, ezüst, és réz bányákat koncesszióba kapták (pl. Mo-n Thurzók segítségével /a korabeli gyurcsány/). Soros is ebből a bevált forgatókönyvből játszik. Egy részt migráncs beengedéssel, másrészt nagy hitel felvétellel (ezt ajánlgatja az eu-nak is lépten nyomon), harmadrészt a javak privatizálásával, koncessziöba adásával lehet neki törleszteni. Az ellenzéknél semmi mást nem kell nézni, csak azt h mit csináltak a fővárossal, az mindent előrejelez. Mit igértek, mit tettek, és ennyi.

Marhaság.Ennél kisebbekn…

#877320 walex Előzmény: #877315

Marhaság.

Ennél kisebbeknek küldtek lófejet visszautasíthatatlan ajánlattal.

nem akarják, hogy egy es…

#877315 Ibiza Előzmény: #877308

nem akarják, hogy egy esetleges bolsevik hatalomátvételt követően elherdáljanak mindent.

2056-ig fővárosi kaszinó…

#877308 walex Előzmény: #877301

2056-ig fővárosi kaszinók leosztva.

Autópálya koncessziót 35 évre tervezik.

Mol, Richter, Rába tulajdonrészek átadva az alapítványoknak.

Most az AH van soron a 4IG által.

Államadósság a 2010-es kb. 19800 milliárdról 2021-re kb. 47000-re "csökkent", úgy, hogy hol van még mellé a kínai Fundan, Bp-Belgrád, orosz Paks2 hitel, a forint közben cirka 30%-ot gyengült.

Tényleg frankó teljesítmény.

Bebiztosítják magukat, hogy akkor is jöjjön a lóvé, ha nem lesznek a húsosfazék mellett. Nem hinném,hogy arról lenne szó, hogy megvédik a fentieket a gonosz Fletótól.


Nem hinném készülnének, …

#877301 Ibiza Előzmény: #877296

Nem hinném készülnének, inkább van A és B verzió

Mészáros is veszegetett ki osztalékokat.
Nem tartjuk az összes tojást egy kosárban.

svájci melegség

#877299 Ibiza Előzmény: #877252

A világon az egyetlen demokrácia svájc, sehol máshol nincs ilyen társadalmi felépítés. De ehhez kell egy érett társadalom akit nem lehet politikai módszerekkel megosztani irányítani.
Más országokban - nálunk is- akolokat tákolnak ahova a különböző színű birkákat terelik, mindegyiknek azt mondják akkor vagy szabad, itt sorjáznak a hívószavak.. független, tisztánlátó, felelősen gondolkodó..fenntartható.. környezettudatos..laktózmentes.. parlagfű..intelligens mosópor..ha az én akolomba mész.
És ezzel jól be van kajáltatva a vágóállat. Ma már jól élnek ezért öntudatra ébredt az anyag, másodlagos igényei is vannak, ezeket is ki kell elégíteni. Így boldogan él, megvan a kis forradalma amire majd szívesen emlékezik, autó, internet, virtuális közösségi élet ahol megerősítik mennyire jó vagy, mennyire kúúl és mennyi lájk.. lehet együtt vonyítani a holdra (zoopolis vonyítók)

Ne legyen kétség, minden a hatalomról szól, a mézes bödön mellett lefetyelni jó amit a sok kis állat hord össze. A kérdés az, mennyi csöppen vissza az emberekhez. Fidesznél látható csurgatják a mézet a siserehadnak, de semmi nem jó ezeknek... vegyél paraszt ablakot, napelemet, kazánot, újítsd fel a lakásod..életfogytik adómentesség.. a komcsilibsi csürhe már éhes..mindent vinni akar..volt ilyen..csőd, rendezetlenség lángoló romok ez maradt utánuk. Már nagyon éhesek ezek az elvtársak. Évezredes hatalomgyakorlás a korbács és kenyér, ebből ért a paraszt.
Sokat nem változik a világ. Vannak a Ragadozók a gnúcsorda és a kevés számú független állat.
A gond az, hogy ez a bolsevik csahos csürhe eladja az országot a nemzetközi gazdáiknak.

Kaszinómutyi.2056-ig leo…

#877296 walex

Kaszinómutyi.

2056-ig leosztva a lapok.

Besz*rás, amiket csinálnak. Egyértelműen bukóra készülnek.

" mivel olyan világot él…

#877290 Láma Előzmény: #877248

" mivel olyan világot élünk, hogy a szó elszáll, mint a fing,"

Ez így ebben a formában nem igaz. Olyan világot élünk, ahol mindenről van felvétel. De hiába linkeled a gerinctelen agyhalottnak, a gazdája régebbi igazmondásait. Le se szarja. De morálról papol.

svájci melegség

#877289 Láma Előzmény: #877252

Pedig milyen egyszerű a megoldás. Csak oda kellett volna küldeni pár kopaszt, jó időben, jó helyre, oszt jónapot.

Hát ezaz, az erkölcs és …

#877251 Koffein Előzmény: #877250

Hát ezaz, az erkölcs és morál az ablakban... de az egyén azt hiszi, hogy ő a mérce, miközben átlag alatti..

nézted a Sallai bejegyzése alatt a kommenteket? végig futottam és az a helyzet, hogy nagy a baj az emberek fejében.. nem kicsit, hanem nagyon...

és ez végigszalad a társ…

#877250 Ibiza Előzmény: #877248

és ez végigszalad a társadalmon, az adott szó elszáll mint a lepkefing. Erkölcs és morál az ablakban.

ízlelgessük ezt a mondat…

#877248 Koffein Előzmény: #877246

ízlelgessük ezt a mondatot:

Büntetőeljárásban van kötelező igazmondás, a sajtóban tett nyilatkozatokra ezen kötelezettség nem vonatkozik.“

oldaltól függetlenül, így is kellene a politikusok szavaira tekinteni... és az lenne a legjobb a társadalom részéről, ha megkövetelnénk, mindkét oldalon, hogy amit mondanak, annak következménye legyen... így kétszer, hanem tízszer is meggondolnák, hogy mit mondanak... mivel olyan világot élünk, hogy a szó elszáll, mint a fing, így magasról csinálnak arra, hogy mit mondanak/csinálnak...

Jogerős: Sallai Róbert B…

#877246 Ibiza

Jogerős: Sallai Róbert Benedek nem bántotta Hadházyt | Mandiner

Hadházy Ákos közéleti munkásságára jellemző mentalitását, amelyet akár Hadházy Ákos mottójaként is tekinthetünk: „Büntetőeljárásban van kötelező igazmondás, a sajtóban tett nyilatkozatokra ezen kötelezettség nem vonatkozik.“


Sajnos ilyen szazsákok vannak a parlamentben.
Ráadásul ez a hadházi a társasházban ahol lakik halálra szekálta a kisöreget aki ott lakott, azóta megszerezte a lakást. Beáztatta, elzárta a bejáratát, megszavazta mint többség magának a tetőfelújítást amit az öreg ráeső részét nem tudta kifizetni stb stb

Cserhalmi,

#877227 Ibiza

Ezt cserhalmi idézte:
"..Ádám Ottó meg sem mukkant. Mikor a véleményét kérdezték, ő annyit mondott: Szeressenek minket, és adjanak nekünk sok pénzt. De tudja mit? Ha sok pénzt adnak, nem is kell, hogy szeressenek!"
igen, érdekes tőle hallani ez egy tipikus libernyák gondolkodás. Adjanak neki pénzet de izibe és majd ő ezt jól elköltségeli meg hát ő szabad és független és majd jól megmongya a kutya hatalomnak. Persze nem a saját vagy a haveri kutyák pénzén.
Fel sem merül a fejükben a függetlenség és a hatalomnál kuncsorgott pénz összeférhetetlen. Nekik az a függetlenség aggyák a pénzet és ne ugassanak bele hova költi.