Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#877175 Lenthor Előzmény: #877174

Hétfő munkaszüneti nap az Egyesült Államokban - a munka napja. Korlátozott kereskedési idő pénteken, hétfőn zárva.

2021. szeptember 3 -án, pénteken a piac bezárása után a Deutsche Börse bejelenti az indexek pontos változásait - beleértve a részvényértékeket és a kibővített DAX40 -et.

A DAX40-el a kereskedés csak 2021. szeptember 20 -tól, hétfőtől kezdődik.

dax

#877174 Lenthor Előzmény: #877168

Sziasztok, jó reggelt!

Ha továbbra is húzzák az időt, de folytatják a háromszöget, akkor a "d" hullám még vissza jöhet 15.940 környékéről a hsz. alsó vonala környékére és csak utána fel a hsz. felső vonalához. Utána jöhetne az "e" hullám.

Ha nem húzzák az időt, akkor erőből is felvihetik, mert már meglehetne a kis a-b-c,

Minden borul a hsz. áttörésével, vagy 15.724 letörésével.

A célárak ebben az esetben a rajzon.

https://invst.ly/vy2ix

dax

#877163 KB58 Előzmény: #877162

Köszönöm. Én kicsit lejjebb vártam még, úgy mint reggel, de úgy tűnik, hogy megint előbb fordult, kb. ott, ahol te nyitottad a longot.

dax

#877140 sztrovy Előzmény: #877139

Ez is a Futures amit betettem, csak a Tradingview-n. A prompt itt DAX Index néven lenne a bal felső sarokban.

dax

#877139 KB58 Előzmény: #877136

Lenthor a DAX futures chartot tette fel a DC-vel, te meg a DAX prompt chartot úgy látom. A kettő között időnként elég észrevehető különbségek vannak, illetve vannak különbségek az egyes brókerek platformjain látható gyertyák szintjei között is.