15.872-ig tippelném, ha lejön, hogy a sziget megmaradjon.
Nem biztos, hogy engedik, de 15.966 környékéről csinálhatnak egy kitörés visszatesztet 15.800 - 15.850 környékére.
Csak így engednék a vonatra való felszállást, ami nem szokásuk.
Jó reggelt, köszi a chartokat és a tippet. Pont azt nézem, hol lehetne felülni a vonatra ami északra tart és ne vegyék ki egyből a stoppot is...
Lehet heves le-fel mozgás a mai napon - (esetleg egy kitörés visszateszt is) - de a fő irány felfelé.
A gyors eséseket, - ami az emelkedések korrekciója - long nyitásra ki lehet használni.
A sárga négyzetbe jó lenne, ha beleférne, így meredekebb az emelkedés. Csak azért húztam szét, hogy jobban látszon.

-------------------------------------------------------------------------
A tervnek eddig megfelelően mozog. Már a 16.000 feletti értéknek is örülnék, ott nehéz eltalálni a csúcspontot.
Jelenlegi helyzet Futuresen:

Azért ácsorgunk, mert hétfőn "sziget"-et akarnak?
Akkor 17:35 prompt zárás után már elkezdhet emelkedni!
------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Úgy néz ki, hogy valóban azért ácsorogtunk, hogy "sziget" alakuljon ki.
Jelenleg a Futuresen ma már volt 15.897, bőven megvan a sziget.
A rés teteje 15.872.
Ázsia vastagon pluszban, így van esély rá, hogy meg is marad az emelkedés.
EMA(200) órással küzd. Nem könnyű áttörni, lehet kell neki egy újabb nekifutás, mert lepattanhat róla.

Azért ácsorgunk, mert hétfőn "sziget"-et akarnak?
Akkor 17:35 prompt zárás után már elkezdhet emelkedni!

Tegnapi csúcs fölé kellene menni, ami 15.804, akkor talán sikerül a gátat áttörni.

Kiszedték a stopomat, pedig meg jó is lett volna. De olyan mintha a reggeli esésből próbálna kioldalazni nem túl magy lelkesedéssel :).
Hát legyen igazad, ha már elbalfékeskedtem a reggeli short nyitást, most percesen , 5 percesen már mintha fordulni látszana.
https://www.tradingview.com/x/4grkUbon/
Írtam privátot, esetleg nézz majd rá.