Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

NERbot 2.0

#875877 Koffein Előzmény: #875876

Elmebeteg :D

Amúgy ha ezt az energiát, valami hasznos dologra fordítaná, ami értéket képvisel az emberiség számára, akkor máris jobb hely lenne az ország. De nem bame, csinál egy ilyen progit.. áááh XD

a lényeg az, a gyökér a …

#875820 Ibiza Előzmény: #875771

a lényeg az, a gyökér a járdán keresztbe hagyja ott vagy simán eldönti.. és ez zömében a kifinomult nyugat népe...sokat bedobáltak a Dunába..
Igen, bárhol otthagyhatják, van bennük GPS éjjel szedik össze őket.

kotkodács

#875819 Ibiza Előzmény: #875794

ron werber tudja, hogy szólítsák meg a célcsoportjukat. Roni a gyűlöletpolitizálás atyja.. feltűnt az lmp közelében is.. kézről kézre adják..kell mint falat kenyér.

kotkodács

#875816 prfecó Előzmény: #875794

hmmmmmmmmmm ez legalább olyan szinten van , mint a kormány plakátok! Lehet ez kell a magyar választópolgároknak?:))))

kotkodács

#875794 Koffein

gondolom ki van elemezve, hogy ez működni fog, de ezek a plakátok már dedó szintet ütnek meg :)

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Én is felfigyeltem már r…

#875771 Fornit Előzmény: #875761

Én is felfigyeltem már rá, hogy teljesen random helyeken látok ilyen rollereket leállítva. Egy lakótelepi járdán, kertvárosi buszmegállónál, egy utcán a kerítés mellett...

kávé tea víz pogi 70.000

#875766 Ibiza Előzmény: #875747

egy időben rengeteg ilyen ajánlatot kaptam, de letiltottam, 70-150e egy rövid előadás meg találkozó.. pogácsa kávé üdítő van benne.. kérdések kötetlen beszélgetés oszko meg ezek voltak az előadók.

Nahát, én eddig azt hitt…

#875761 TrendMan

Nahát, én eddig azt hittem, hogy ezeket a roller-eket folyamatosan begyűjtik és csodálkoztam, hogy miért hevernek tucatszám a város különböző pontjain:

https://hvg.hu/cegauto/20190430_lime_villanyrobogo...

De ezek szerint ez a heverés a rendszer része, így veszik át egymástól a felhasználók.

Érdekes, szerintem némileg ellentmondásos helyzet.

nőttek a megtakarítások

#875718 Ibiza Előzmény: #875716

Budapest Bank: A válság ellenére nőttek a megtakarítások.
Nem ellenére hanem a válság miatt takarékoskodnak az emberek. Nem kellett hitelt törleszteni, nem mentek nyaralni, visszafogták a fogyasztást ezek vannak a számlán. Plusz még soha nem éltek ilyen jól az emberek a bérek is folyamatosan emelkednek. Sokan kiszálltak az ingatlan befektetésből ez is a megtakarításokat növeli. Halnak azok az öregek is akiknek már volt valamijük, az örökösök ezeket is pénzzé teszik.

törvényt átfutva, csakis…

#875706 Koffein Előzmény: #875705

törvényt átfutva, csakis gyerekvédelemről szól, ezt így okésnak érzem...

a pcx kattintás vadász cikk, amit átvettek a kalózpárt oldaláról...

azért kíváncsi volnék a …

#875705 Koffein Előzmény: #875660

azért kíváncsi volnék a törvényre, hogy tényleg úgy van-e, hogy a szolgáltatók lefuttatnak időközönként egy algoritmust oszt automatikusan továbbítják a hatóságoknak... meg milyen eseteket továbbítanak... csakis gyerekekkel kapcsolatos infókat? vagy egyéb infókat is?

amúgy álságos, hogy megy a kommunikáció a népnek, hogy megfigyel a kormány, levelet ír Klárika, miközben ugyanúgy elfogadta a törvényt a többivel együtt...

https://www.votewatch.eu/en/term9-use-of-technolog...

na megvan, elvileg ez az

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9...

Biróság nyílatkozata

#875692 prfecó Előzmény: #875673

Toroczkaí nem nyert meg semmit legalább is a pert nem. Sem első , sem másodfokon.