"A NERbot 2.0-ra keresztelt videó tulajdonosa azt írja, a robot egy átlagos fideszesnél is butább (talán még Hollik Istvánnál is, de ez nem biztos), és csak véletlenszerű válaszokat ad egyes kérdésekre. "
"A NERbot 2.0-ra keresztelt videó tulajdonosa azt írja, a robot egy átlagos fideszesnél is butább (talán még Hollik Istvánnál is, de ez nem biztos), és csak véletlenszerű válaszokat ad egyes kérdésekre. "
a lényeg az, a gyökér a járdán keresztbe hagyja ott vagy simán eldönti.. és ez zömében a kifinomult nyugat népe...sokat bedobáltak a Dunába..
Igen, bárhol otthagyhatják, van bennük GPS éjjel szedik össze őket.
ron werber tudja, hogy szólítsák meg a célcsoportjukat. Roni a gyűlöletpolitizálás atyja.. feltűnt az lmp közelében is.. kézről kézre adják..kell mint falat kenyér.
hmmmmmmmmmm ez legalább olyan szinten van , mint a kormány plakátok! Lehet ez kell a magyar választópolgároknak?:))))
gondolom ki van elemezve, hogy ez működni fog, de ezek a plakátok már dedó szintet ütnek meg :)

Én is felfigyeltem már rá, hogy teljesen random helyeken látok ilyen rollereket leállítva. Egy lakótelepi járdán, kertvárosi buszmegállónál, egy utcán a kerítés mellett...
egy időben rengeteg ilyen ajánlatot kaptam, de letiltottam, 70-150e egy rövid előadás meg találkozó.. pogácsa kávé üdítő van benne.. kérdések kötetlen beszélgetés oszko meg ezek voltak az előadók.
azért én ennél olcsobb árajánlatot adtam:))))
Nahát, én eddig azt hittem, hogy ezeket a roller-eket folyamatosan begyűjtik és csodálkoztam, hogy miért hevernek tucatszám a város különböző pontjain:
https://hvg.hu/cegauto/20190430_lime_villanyrobogo...
De ezek szerint ez a heverés a rendszer része, így veszik át egymástól a felhasználók.
Érdekes, szerintem némileg ellentmondásos helyzet.
én nem sajnálom prfecótól ezt az összeget :)
Orbán Macront is lehallgattatta.. van vér a pucájába XD :P
törvényt átfutva, csakis gyerekvédelemről szól, ezt így okésnak érzem...
a pcx kattintás vadász cikk, amit átvettek a kalózpárt oldaláról...
azért kíváncsi volnék a törvényre, hogy tényleg úgy van-e, hogy a szolgáltatók lefuttatnak időközönként egy algoritmust oszt automatikusan továbbítják a hatóságoknak... meg milyen eseteket továbbítanak... csakis gyerekekkel kapcsolatos infókat? vagy egyéb infókat is?
amúgy álságos, hogy megy a kommunikáció a népnek, hogy megfigyel a kormány, levelet ír Klárika, miközben ugyanúgy elfogadta a törvényt a többivel együtt...
https://www.votewatch.eu/en/term9-use-of-technolog...
na megvan, elvileg ez az
Toroczkaí nem nyert meg semmit legalább is a pert nem. Sem első , sem másodfokon.
persze, mindnyájan nyomott hagyunk mindenhol, telefon a kezünkbe, amit nem bírunk letenni, az életünk minden mozzanatát megfigyeli. Merre járunk, mit nézzünk, mit olvasunk, mennyi ideig...
fb azt is nézi ugyebár, hogy azon kívül, hogy meg van nyitva a böngészőbe, milyen oldalakat nézel, mi van megnyitva a lapokon, vagy akár milyen oldalakat néztél meg a múltban, amíg ki voltál jelentkezve.. telefonon ugyebár mindenhez hozzáfér, appok, telefonlista, képek, videók, kamera...
ez a botrány inkább arról szólhat, hogy valaki be akar törni az nso piacára.. az ügyfelei otthagyják, átmennek másik céghez, oszt ott folytatják, ahol abbahagyták, csak egy picivel jobb termékkel...