Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

csak pislogok

#875690 Koffein Előzmény: #875686

persze, mindnyájan nyomott hagyunk mindenhol, telefon a kezünkbe, amit nem bírunk letenni, az életünk minden mozzanatát megfigyeli. Merre járunk, mit nézzünk, mit olvasunk, mennyi ideig...

fb azt is nézi ugyebár, hogy azon kívül, hogy meg van nyitva a böngészőbe, milyen oldalakat nézel, mi van megnyitva a lapokon, vagy akár milyen oldalakat néztél meg a múltban, amíg ki voltál jelentkezve.. telefonon ugyebár mindenhez hozzáfér, appok, telefonlista, képek, videók, kamera...

ez a botrány inkább arról szólhat, hogy valaki be akar törni az nso piacára.. az ügyfelei otthagyják, átmennek másik céghez, oszt ott folytatják, ahol abbahagyták, csak egy picivel jobb termékkel...

https://index.hu/kulfold/2021/07/19/hasogdzsitol-b...

csak pislogok

#875688 Ibiza Előzmény: #875672

utána meg lesz a bástya elvtársos csodálkozás..ez mi..én már szart érek..engem már le sem akarnak hallgatni a zorbánék?.. értettem Bástya et átírjuk a listát

csak pislogok

#875686 Ibiza Előzmény: #875672

mert ugrottak a gumicsontra.
1. a titkosszolgálat állam az államban elvileg civil felügyelettel nem az állam irányítja. Illegális lehallgatás nem lehetséges mert minden esetben bírói engedély kell ami mögött komoly érvek vannak. Pintér azt mondta nincs Magyarországon illegális lehallgatás, tehát ha valakit lehallgattak az csak legális volt.
2. ezt sugallják a hírek és persze a libernyákok tényként kezelik a gaz orbán adta ki a parancsot..
3. sok ember lehet nemzetbiztonság szempontjából veszélyes ember, a kémek vagy árulók is általában könnyen akarnak mozogni, bejutni helyeke erre az egyik legjobb módszer az újságírói igazolvány.
4. ez a siserehad nem látja a magasabbszintű gondolkodást, a nagyhatalmak, a fekete biznisz képviselői harmadik országokban oldják meg találkozókat bemutatókat, esetleg kihasználva a kivonuláshoz a káoszt.
5. elterjeszthetek valamit, utána nagy sebbel lobbal felfedezhetem és politikai botrányt csinálhatok belőle.. most ez nagyon megy a hamis zászló elve... ha nincs horogkereszt akkor rajzolni kell..
6. Egyik kormány sem mondja el milyen titkosszolgálati eszközei vannak, az eszközök azért vannak ha kell akkor legyen, mint autóban a tűzoltókészülék.
7. az emberek nagy része olyan nyomot hagy maga után mint egy 3m-es csiga, olyan alkalmazásokat tölt le a telefonjára amivel kb 4mp alatt kiderül milyen híreket olvas, mi az érdeklődési köre, milyen eü problémái lehetnek, hol tartózkodik, milyen a rendszeres mozgása..híváslista, mailok, jelszavak... a telefontársaságok kötelessége a kicsatolás a szakszolgálatok számára. Ezen felül ott vannak a böngészők az operációs rendszerek amikben több a nem látható programrész mint a látható. letöltik az israeli wazét és még interaktívak is..

egyáltalán az fb képvise…

#875675 Koffein Előzmény: #875673

egyáltalán az fb képviseltette magát? erről a perről, miért nem számolt be egy médium se? miért nem láttuk a szilícium völgyi sztár ügyvédet, miként védte a cukros fiú becsületét? :)

Toroczkai megnyerte a Fa…

#875673 walex

Toroczkai megnyerte a Facebook elleni pert.

100 milla vár rá és Mi Hazánk oldalának visszállítása.

csak pislogok

#875672 Koffein Előzmény: #875670

én is ezen mosolygok :) meg vagyunk lepődve, hogy pár embert a kormány megfigyelt és a legjobban ők vannak meglepődve XD

"Elég sokkoló volt, amikor kiderült. Olyan kérdések kavarogtak bennem, hogy miért pont én, mit tudhattak meg rólam? Mi miatt lettem célpont?”

https://444.hu/2021/07/19/olyan-kerdesek-kavarogta...

a politikusok minden tagját megfigyelik az újságírók, hol nyaralnak, kivel találkoznak, mit esznek, isznak, de ha fordul a kocka, akkor meg há hogy? mié? mit tudtak meg? jaaj! jaaaj!

de a hőbörgők nagy része elnézi, hogy az fb, google, kínai eszközök, a tudtunkon kívül megfigyel, adatot gyűjt... de ez a pegasus sztori már túl sok, hisz a gonosz fidesz csinálta... :)

úgy gondolom, hogy a fidesztől függetlenül, az összes kormány lehallgat embereket, főleg akik támadják őket, sőt a kormányok egymást is lehallgatják, lásd usa dániával karöltve az eu felét lehallgatta... úgy hogy szövetségesek vagyunk, vagy mi a szösz...

csak pislogok

#875670 Spade
csak pislogok h ti miről beszéltek. Már legalább 10 éve az apple, a gugli,a fészbuk mindenkit mindenben lehallgat és földrajzilag követ is, a kamerát és a mikrofont bármikor bekapcsolhatja akár a telo kikapcsolt állapotában is és mindent felvesz és a szervereken rögzít. Már régen csak mese a privát telo használat, na ezekről kéne vitatkozni ez a pegazus egy nevetséges lófasz ezekhez képest

lehallgatás

#875668 walex Előzmény: #875665

Ott a cikk, kik szavazták meg.

Az ilyenek után adódik a kérdés, hogy a nemzeti bábszínház a látszólagos politikai ellentétekkel kinek is szól? Mert ha úgy adódik, szépen együtt tudnak működni.

Megvan a DK-Fidesz-Momentum féle moslék is.

Harmadik út kell.

lehallgatás

#875665 prfecó Előzmény: #875660

Gondolom EU hagyta jóvá , hogy Magyarország kormánya lehallgasson embereket törvénytelenül .

"új lehetőségeket nyit m…

#875661 TrendMan Előzmény: #875660

"új lehetőségeket nyit meg az üzleti vállalkozások számára"

Ezek a spionázst kivitelező cégek lennének?

lehallgatási botrány

#875639 Ibiza Előzmény: #875598

mint minden országban. Sőt, a baráti minisztereket is ha jól emléxel.

lehallgatási botrány

#875598 prfecó

nem hinném , hogy elérné a Water gate szintet , de azért csak lehallgatja a kormány azokat a személyeket , akit akar.

jakab

#875558 Ibiza Előzmény: #875534

sok évig nem találtak orbánon fogást, most megtalálták mémkednek vele..Orbánra van kihegyezve minden Én azt látom egy megoldás van, Viktor lemond, megfáradtam, ..bla bla bla.. és egy se hús se hal Varga jöhet mint új fidesz irány, megújítja pártot, látványos átalakítások..kevésbé látványos de karakteres nemzeti politizálás..
Ez a liberálbolsevik csürhe nem hinném nyer, az emberek nem hülyék, ha nyer is nem sokkal...1-3%? ez mire elég? már most mondják gyorsan megváltoztatják az alkotmányt. kis többséggel alkotmány- és törvényellenesen...a cél szentesít igaz? Libsibalos tempó.. már most lopnak amit látnak..azok a kerületek ahol ezek regnálnak ott nem marad semmi..és nem csinálnak semmit.. persze mert az gondolják elég ha a kormányra mutogatnak..kamugeri is milyen cuki..olyan kis esetlen de a mi kutyánk kölke.. zugló nem ment neki..Budapest magas mint kacsának az eperfa.. de ugye miniszterelnök jelölt.. :DD cukkancs.. Bedob mindent ez a csőcselék az urbánus gagyi értelmiségi hordát is hadra fogták.. lássuk mire fussa..

Ezeknek se Istenük se hazájuk.

jakab

#875536 walex Előzmény: #875535

Nem a moslékosok közül fog kinőni, abban biztos vagyok. Egy rakás szerencsétlenség mind.