Még szerencse, hogy angol drukkerek nem olyanok, mint amiket felsoroltál. Lásd EB döntő.
A Heysel stadion már eszembe se jut ...
Még szerencse, hogy angol drukkerek nem olyanok, mint amiket felsoroltál. Lásd EB döntő.
A Heysel stadion már eszembe se jut ...
Most , hogy végetért a foci EB már lehet előre izgulni az angol-magyar mérkőzésre. Ott ugye nem UEFA/ FIFA lesz , ezért azt már nem lehet szidni.
Bár a magyar futtball drukkerek itt is tudnak , majd horogkeresztes testtel megjelenni , buzizni , verekedni , huhogni és minden további kulturált bíztatást végezni.
zseniális lezárás... a bajnok heinekenre colát iszik...
az is lehet, hogy pr kampány volt ronaldo + pogba megmozdulása, hogy beszéljenek a löttyökről.. :)
Ebben az esetben még a kreált bizonyítékot sem láttam.
Gondolom, hogy egy ötvezenezres tömegben mindig lehet találni valamit, ha az ember akar.
De az amit az UEFA maffia művel ezzel a 3 meccses eltiltással , ez kriminális...
Ez színtiszta politika, tudják, hogy Orbán és Szijjártónak mindene a foci és ezért itt próbálnak kisstílűen keménykedni a nyugati politikusok a bólogató kutya, korrupt UEFA tisztviselőin keresztül.
Abban is biztos vagyok, hogy a bizonyítékok tök kreált bizonyítékok, néhány liberális beült huhogni, amit a felvevőn kívül senki nem hallott.
Az meg, hogy ne lehessen véleményt nyilvánítani, az UEFA által zászlóra tűzött deviáns, társadalom romboló szivárvány kultúra ellen , az ugyanolyan nonszensz, mint az, hogy a magyar himnuszt kifütyülő németeket vagy a pályára rohanó szivárványos miatt pl. nem ítélték el. Engem nem zavar, ha ilyet csinálnak, csak akkor legyen a kicseszett maffia konzekvens!
Nem szándékosan hagyták ki, ezt nem is feltételezem.
De, ha akarnám, akkor ez egy ideális alaphelyzet lenne ilyesmire.
Egyébként a szöv kapt elmondása szerint ilyen leosztásban jól lőtték a tizenegyeseket már az előző VB-n és utána a VK-ban is.
Most túl nagy volt a tét, nem lett volna szabad egy 19-évesre bízni az utolsót.
Én nem néztem az eb-t, csak az annak drukkoltam, hogy egy nem-térdelő csapat nyerjen.
Onnantól kezdve, hogy az Angol - Horvát meccsen egy Jamaikai gól ért 3 pontot az angoloknak, mit is mondjon az ember...
már amikor becserélte őket 11-esre a 120. percben mondtam, hogy ezek közül az egyik biztos kihagyja.
Tizenéves gyerekek, egy EB döntőn, úgy, hogy előtte az egész EB-n nem játszottak. Ilyen súlyt tettek a vállukra- anélkül hogy előtte a kapitány bizalmat szavazott volna nekik. Eleve egy becserélés egyfajta stresszel jár, ami a mozgás során endorfinná meg mindenféle dologgá alakul , ami a jobb teljesítményt tesz lehetővé. De "hideg lábak" esetén ez nem egy szerencsés egy ilyen felfokozott helyzetben.
Örülök neki, hogy a nagypofájú térdelgetős vélemény diktátor széthype-olt , túlárazott nagyarcú , de nagyon szerencsés angolok pofáját elkenték az olaszok!
és még minket büntettek meg pár szóért XD
Wembleyben loptak, zaklattak, verekedtek... uefa ezt vajon vizsgálja? :)
https://m4sport.hu/forma-1/cikk/2021/07/13/megtama...
"A biztonságiak rémálma volt az egész éjszaka"
"Az Eb-döntőn nem Norris volt az egyetlen, akit hasonló megrázkódtatás
ért. A stadionba betörő, és ott jogtalanul helyet foglaló huligánok
többek között az angol válogatott labdarúgók családtagjait is zaklatták,
verekedések törtek ki a lelátón és a külső területeken. A becslések
szerint vagy 2500-an lehettek azok, akik jegy nélkül jutottak be,
összesen 86 személyt vettek őrizetbe, a biztonságiak pedig 19 sérülésről
adott hírt a szervezők körében."
Valószínűleg, edzéseken nekik volt a legjobb 11-es rúgás statisztikájuk, de nyomás alatt cserben hagyta őket ez a tudás :)
Majd jövőre fejlődnek s becsavarják...
na és akkor mi van ha szándékosan hagyták ki ? Nagyon nagyon kicsi a valószínűsége h pont a 3 szines és csak ők hagyják ki a végén
Visszanéztem a tizenegyeseket:
Azért az a tény, hogy 2 fehérbőrű brit belőtte, de a 3 szinesbörű kihagyta, elég szépen karikírozható.
Továbbá, mintha Marco Rossi-t láttam volna berohanni az olasz stábhoz a győzelem pillanatában, de nem vok biztos benne.
Más is látta ezt?
Egy gumi-szett rendel!
Úgy olvastam, hogy a három hibázó szinesbörü, kitérdelt rövidnadrágos brit játékos rasszista támadások célpontja lett több brit médiában is:
pl.: Rassistische Beleidigungen gegen Rashford, Sancho und Saka - kicker
Ha jól értem a szivárványos mozgalom most kapott egyet balról is.
Szerintem a VAR kva jó dolog. Igen,ha valaki 1 milivel is előrébb van,ne legyen gól!!!!
Ezt a mitugrász kis színesbőrű "Sterling"-et mindig gyűlöltem, és ezután a büntető után még jobban fogom. Undorító , még haza az angolok jobbak is voltak így nem szabad tovább jutni.
Gera Törökországban.... hááát,akkor én nagyon közel voltam az agyvérzéshez.
Emlékszem,egy olyan bíró vezette a meccset,aki csak skót másod és harmad osztályban fújt és ez volt a visszavonuló meccse,de asszem az első és utolsó nemzetközi is. És persze őt delegálták, gondolom kapott pár 100k fontot
Vannak itt érdekes dolgok:
1) Mérkőzés közben elhangzott a reporter szájából, hogy milyen borzasztó erős az angol kispad.
Aztán a hosszabbításra/tizenegyesekre bejönnek a borzasztó erős cserék és elbaltázzák a helyzetet.
--> A 'borzasztó erős' úgy látszik relatív
2) Mióta bevezették a VAR-t - elméletben - jóval több információ áll rendelkezésre arról, hogy mi is történt (lásd a múltkori dán-angol tizenegyes szitut) valójában. De ez mégsem vezet jobb döntésekhez. Úgy látszik érdekes módon a jóval több információ nem vezet jobb döntésekhez, ez nekem nagyon hajaz a Big Data korára, amivel tele van a net: Most több adatunk van és az egy kincs! Vajon a több adat miért nem vezet jobb döntésekhez?
Lehet, hogy a több adat nem is arra jó, hogy jobban döntsünk hanem, hogy jobban ki tudjuk domborítani a saját szempontjainkat?
Örülök, hogy nem az angolok nyertek (úgy láttam a parton igen kevesen szurkoltak az angoloknak), mert az angol játék továbbra is egysíkú és ötlettelen, az olaszok legalább a II. félidőben domborítottak valamit. (Igaz ez a tizenegyesekkel dőlt el, már amolyan nem ér a nevem helyzet számomra:-)
Tizenegyesekkel az Olaszok ütötték az Angolokat... habár az edző ezt eltaktikázta, a tizenéves gyerekek játékba hozásával...
"A Goldman Sachs 2-1-es győzelmet jósol a Three Lions néven elhíresült angol csapat javára. Méghozzá a hosszabbításban."
https://forbes.hu/uzlet/goldman-sachs-anglia-olasz...
Hát elég kamu szaga volt a tizinek...
Mindamellett, ha azt a mini térdkontaktot nézik, akkor meg lehet adni. Hozzátenném, hogy valószínűleg fordított esetben a VAR nem adta volna meg, akkor sem , ha a bíró befújja.
Gusztustalan ez így, nem azért mert az angolok itt nem voltak jobbak, nem is azért mert a dánokkal most sokan szimpatizálnak, hanem azért mert egy csalás volt. Lehet látni, hogy már előre esik el Sterling és ha senki nem ér hozzá, akkor is elesik.
Ilyen jellegű kontaktusból meg egy meccsen van kb. 200 darab, mégsem fújják be egyiket sem.
Ennyi erővel bármelyik helyezkedést be lehetne fújni egy egy pontrúgás esetén.
Gerát meg anno kiállították a törökök ellen Isztambulban a magyaroknak megítélendő jogos 11-es helyett.
Nagyon nehéz a VAR-t helyesen alkalmazni, mert amikor az a kérdés, hogy valaki melyik testrészével hány miliméterre van előrébb, vagy milyen erővel ér hozzá és hogyan a másikhoz, az egy ilyen szubjektív megítélésű játék esetén nagyon befolyásolhatóvá teszi a meccseket.
Alig fogytak a jegyek, az UEFA-nak alapvető érdeke volt, hogy Anglia a döntőbe kerüljön.
igen, ebből a kameraállásból 11es, de ebből már más a helyzet... 24es játékos keze minimálisan ért hozzá, mondhatni súrolta, amire összerogyott, 5ös a lábához hozzá se ért...
a meccs alatt voltak ennél nagyobb ütközések és még sárgát se kaptak :)