Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

????

#874376 prfecó Előzmény: #874355

Ugy érzed külföldön annyíra szar, szóhasználatoddal fasza , .miért nem csak ,Budapesten élsz. Kirándulhatnál a győnyőrű Magyarországon

Ne zavarjon , hogy más embernek más a véleménye.

Ha nem érezted jól magad se Ausztriában , se Németországban , se Hollandiában , se Dániában , se Svédországban ne menj oda. Többek között közel 10 éve kinnt élő családtagjaim , barátaim , távoli rokonok nem érzik magukat auslandernek. Sőt ott szültek gyerekeket , ott fizetnek nyugdíjat , adót. Nem gyökértelenek. Van saját ingatlanuk , cégeik , munkájuk.

Egyébként már vettünk közösen spanyolországi nyaralót , hogy n is , ők is ott pihenjünk akár nyugdíjasként.

????

#874355 Ibiza Előzmény: #874354

ha minden annyira fasza külföldön, miért itthol senyvedsz?

Én imádom Magyarországot, Budapestet.. még ha sok is a köcsög.. szeretem a magyar embert, a tájakat az ízeket illatokat.. az ételeket, az emberek mentalitását, azt a félelmetes szeretetcunamit amit a szüleim adnak, adtak.. rossz látni pusztulnak az értékek..jó látni az értékek értékek maradnak.. sokak ráülnek a trendekre.. majmolják a nyugatot.. kint élnek és azt gondolják ők oda tartoznak.. lóf@szt.. auslanderek lesznek egész életükben.. gyökértelen gyökerek? :) de lelkük rajta.. majd hazajönnek nyugdíjasnak... akkor mire a nagy emberkedés..
Ha annyira jó kint akkor kint kell maradni.. jártam pár országban.. Thaiföldön és mediterrán olasz részen kívül nem éreztem otthol magam sehol.. jó volt jó volt..de nem az igazi

????

#874354 prfecó Előzmény: #874325

Nagyon sok mindennel egyetértek a 30 alattiakkal és gyerekesek gondolataiddal. Azonban miután a magyar gyerekek legalább 20 % külföldön születik , ahova szüleik azért mentek ki , mert nyugodton akartak élni és dolgozni. Gazdasági migránsok, akik tudnak és dolgoznak is.

Hollandiában nemcsak bölcsőde , ovóda drága , de iskola is drága. Viszont , már 10-12 éves korukban angol , holland és magyar nyelven is anyanyelvi szinten beszélnek

????

#874326 Ibiza Előzmény: #874320

Igen, lehet túlgondolni, kamugeri leképezi az urbánus töketlen de okoskodó értelmiségi réteget ezért engedték kilátszódjon a lóláb, mert a Tarlós kampánya nem volt túl acélos.
Gondolhatjuk azt is a fröcsögő jobbik egy trójai faló..
Lehet ez a bjuzi/pedo törvény is azért kellett lépéskényszert, megosztást hozzon, elég csak megnézni a pártok korábbi törvényjavaslatait.
Belelovalhatták kamugerit a kína, kínai egyetem ellenes, újguros, tibeti kampányban, és itt látszott a nagy szvetséges pártok már nem voltak mellette.. DK Jobbik..stb bőven kimaradt ebből

????

#874325 Ibiza Előzmény: #874320

lehet túlgondolod, szerintem sok dolgot rosszul értelmeznek fidesznél. Bárcsak ekkora taktikusok lennének. Biztos van stratégia de nem reális.
A 30év alattiakat és az új gyerekeseket preferálják, tömik ezeket pénzekkel, millió kedvezményekkel, életfogytig tartó adókedvezmények.. idiótizmus. Ezek akkor sem szavaznak a fideszre ha minden kedvezményt felszívnak mert úgy veszik visszaveszik "ezektől" a befizetett adóikat... meg amúgy is nekik ez jár.
Ok, kell az, a magyar ember szaporodjon ne az idegenekkel legyünk többen. De mint fejlett országoknál, lesz olyan pont ahol a helyiek már jól élnek, magasan képzettek nem akarnak fizikai munkát végezni, kellenek a vendégmunkások. (Gondolom ez lett volna az alapja a nyugati, ész nélküli migránsimportnak, de az alapvetés hibás, a megszállóknak eszük ágában sincs dolgozni, a szociális háló már olyan életet ad számukra amilyen korábban soha nem volt, nekik ez teljesen megfelel.)

A 30-60 közötti emberek meg le vannak szarva, miközben a legtöbb fidesz szavazó itt van, és ezeknek is sok gyerekük van, nem könnyű az életük de kimaradnak mindenből.

Már 200x írtam a fidesz nálam 51%-os egy visszafogott kevésbé harsány de határozott politizálás szimpatikusabb lenne.
Nem kell ezer kedvezmény az embereknek, meg kell tanítani őket az önállóságra, nem kell ingyenes óvoda, iskola meg minden szar, ott vannak a bezzeg országok, pl hollandia, aranyárban van az óvoda 3hónap jár az anyának a gyerekkel stb stb..
Legyenek magasabbak a fizetések de minden kerüljön annyiba mint az ára.

????

#874320 matgab Előzmény: #874270

Kibaszott Karigeri miatt van. Mondom, hogy a Fidesz tudatosan adta át neki a főpolgármesteri címet, hogy lássák az emberek, hogy mennyire egy alkalmatlan korrupt pöcs. Adnak is neki pénzt egy kis felújításra, egyből azonnal el is költ mindent, persze háromszor annyiért és mivel mindent egyszerre átgondolatlanul felbont (mert csak a visszapénz mozog a fejében) beáll az egész város.

Nyáron bazzeg, amikor már iskola sincs és még mindig home office-olnak egy csomóan!

Mi lesz itt majd ősszel?

És ide a rozsdás bökőt, hogy el fogják tolni az ellenzéki közös miniszterelnökjelölti helyezésig (még maga a Fidesz fogja finanszírozni cégein keresztül az előválasztási kampányát, aminek a hülye örülni fog és azt fogja gondolni, hogy most már a fidesz belső ellenzéke is őt támogatja), majd a választás előtt 1-3 hónappal fognak kikerülni azok a hangfelvételek/ kamera felvételek, ahol lehet hallani és látni, hogy milyen pénzeket hogyan próbált lenyúlni a kis Karigeri. A Fidesz meg hátradől és az ellenzéki kétségbeesés és marakodás közben (DK mindjárt követelni fogja, hogy Karigeri mégis lépjen vissza és Klárika legyen a közös jelölt) röhögve behúzzák az újabb kétharmadot...

Figyelem ellenzékiek! Már most készüljetek lelkileg!

Igen, Velencén van egy n…

#874315 Ibiza Előzmény: #874303

Igen, Velencén van egy nyaraló puha selymes levegő, de élni a várost szeretem
Én nem mondtam ez vagy az a jobb, de nekem a város jön be.
Van minden kerületnek egy mikro területe ami nekem tetszik. Nyüzsgés, élet, egy fallal vagy utcával arrébb csend és nyugalom vagy egy csodás udvar.

Igen az a legjobb, de ne…

#874303 Tapasz Előzmény: #874265

Igen az a legjobb, de nem árt, ha a vidékit felügyeli valaki. Mi pesten lakunk jelenleg (én pesti vagyok, az asszony vidéki). Tavaly vettünk egy tanyát az M4 es től nem messze, 50 km-re pesttől.

Szeretem pestet, de jól esik lemenni a tanyára, erdő mellett, még a szomszédokat se látom, csak hallom, ha flexelnek :-)

XVII

#874297 prfecó Előzmény: #874284

szomszéd, most adta el 65 millióért a családi házat.Sutogettunk a teraszon, boroztunk, kutya ugat ott, rigók feleseltek.

XVII

#874284 KawaBazsy Előzmény: #874280

Öö most viccelsz velem? Ha jól számolom, 26 éve csináltam az első ingatlan bizniszem, s 1-2 tucatot azóta is.. Annyi, h legutóbb egy új társasházat építettem, de rohadt macera meg stressz, úgyhogy jobb a használt biznisz. Lepukkant, örökölt ingatlan túlnyomórészt, ami az örökösöknek csak nyűg.

XVII

#874280 Röné Előzmény: #874236

putri mellett is putri van... hiaba van felujitva, nem fogod tudni annyiert eladni... a szomszedokat is nezik, az is fontos

ja es azt kihagytam, hog…

#874278 Röné Előzmény: #874263

ja es azt kihagytam, hogy mar este 7 fele mar mindenki bujik be a hazba , vege a napnak :)). Ezzel szemben Bp... hetforol kedd hajnalra virrafora a sajat szememmel lattam Bp belvaros vagy a hosok teren is volt mozgas, de sztem nem csak a foci miatt, bicajoztak rollereztek. Nekem ez annyira testzik h ejszaka bicajoznak mg setalgatnak... de falun, mar nem mernek bicajozni meg setalgatni , mert tuti leszurnanak... vagy nem tudom, de nem mernek ejjel neki indulni...

na en pont erre gyurok :…

#874276 Röné Előzmény: #874265

na en pont erre gyurok :)))

Varom a bp-i lakasok es Budapest kornyekei Erden, vagy Etyek, vagy Godollo haz arak eseset.... :))

????

#874270 KawaBazsy Előzmény: #874267

Itt a város szélén is olyan dugók voltak, h agyfaszt kaptam. Visszaszokhatnának már a melóba járók a BKV-re.

????

#874267 TrendMan

Mi ez az irdatlan dugó az Info-park és a Lágymányosi-híd környékén?

Tegnap azt hittem a meccs miatt van.

De ma is van.

Akkor ez a Lánchíd-lezárás, a 0-ás körgyűrű hídjának sávlezárása, a tüntetés, az avatás, a szivatás, a kódulás miatt van?

Vagy kari geri kerékpározik?

Még meg sem telt az Info-park, de már nagyobb a forgalom, mint amikor még full-ra volt.

Szerintem legyen az embe…

#874265 TrendMan Előzmény: #874263

Szerintem legyen az embernek egy városi rezidenciája és egy vidéki.

Ha vegyülni akar, akkor vegyül, ha meg elvonulni, akkor elvonul.

es tenyleg, egy kutya el…

#874263 Röné Előzmény: #874191

es tenyleg, egy kutya elkezd ugatni mert macskat lat, vagy mennek az utcan aztan a kornyek osszes kutyaja ugat foleg ejjel nyitott ablakoknal nyaron, tok jo :))... es falusi elethez hozzatartozik h mindenki ismer mindenkit, mindenki tud a masikrol mindent de altalavan masoktol , megy a pletyka ezerrel es valahogy kiderul h mindenki rokon mindenkivel :))) sot, ha aznap tortent veled valami, mar estere mindenki tudja a faluban, fenysebeseggel terjednek a hirek :)) es az irigyseg az legyozhetetlen :(

Lakas

#874249 prfecó Előzmény: #874239

Kurva drága ott minden, egyedül a Telki MLSZ fociakademia mellett van elérhető áru sorház