Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

méghlegelő

#873591 TrendMan Előzmény: #873581

Tényleg, ez a méhlegelő koncepció vajon parlagfűre is vonatkozik?

Azt is meghagyják?

Vagy az olyan nagy felületeken, telkeken burjánzik, ahová az átlag ember nem lát oda és ezért az önkormányzat sem táblázza ki, hogy méhlegelő?

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872909 Ibiza Előzmény: #872838

azt mondta, jobb a szalámi mint a parizer. Kb ez a felfogás a liberálbolsevik oldalon. Éhesek a tavarisik, nagyot akarnak harapni.

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872853 walex Előzmény: #872818

Ha ő lesz a moslékkoalíció miniszterelnöke és nyernek, minden esély megvan rá, hogy kizöldíti az országot.

Körforgalmakba is tennék a helyében belülre egy kerékpár sávot. Ha elfáradt a bringás a körbe tekerésben, leülhetne középen pihenni. Külső sávban meg csak trendi zöld rendszámos autók mehetnének, mert az olyan zöld. :)

Igen, ennek a csávónak van valami defektje. Lassan felmutathatna már valami érdemlegeset is Budapesten, mert eddig csak duma van és hülye ötletek.

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872838 Spade Előzmény: #872832

ha megválasztják akkor le, ha nem akkor visszajön és Bp-en kisért tovább, megduplázza a biciklisávok számát bosszúból meg sztem kigondol pár "trükkök ezreit", pl. BLM szobrokat állít fel mindenhol és hétvégén mindenkinek csókolgatnia kell a bakancsokat

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872837 TrendMan Előzmény: #872832

Mindig furcsán érzem magam, ha valakivel gyerekkorában történt valami tragédia és amikor felnőttként hatalmi pozícióba kerül, akkor ezt éli ki újra meg újra.

Ezt nevezem érdekképviseletnek!

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872832 Koffein Előzmény: #872828

oszt le kell mondania a főpolgi címről? vagy ha nem sikerül, akkor fülét, farkát behúzva visszakúszhat a városházára...

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872828 Spade Előzmény: #872818

Az tetszett mikor egy sáv ment középen a két szélén meg 1-1 biciklisáv (amin egy db biciklist nem lehetett látni miközben a középső sávban meg állt a sor ,ez egy nagyon erős megoldás lenne az autpályára is, minden irányban a 2-2 biciklisáv. És persze a bicikli minden irányban mehetne kanyarodhatna szalonnát süthetne akármi akár forgalommal szemben is. Az a megoldás is üt mikor az üllői uton a külső sávot leaszfaltozták és csináltak belőle egy másik járdát a meglevő mellé miközben a metro mentesítő buszok amúgy is blokkolják a forgalmat a megmaradt sávban. Ki a faszom szavazott ezekre a kreténekre? karigerire meg baranyira ?

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872818 Koffein Előzmény: #872815

jól látja ez a geri, autópályának 2 sáv sok... előreláthatólag felfestenek egyet biciklisávnak, meg egy vékony gyalogló sáv, a 130at visszaveszik 50-re, mert sok a baleset a pályákon... így sokkal biztonságosabb lesz mindenki számára és zöldülne, fejlődne az autópálya környéke XD

karigeri budapestje, a nagy demszky retro

#872815 Spade

sikerült Bp-t természetközelivé tenni hiszen már járdák tele vannak kutyaszarral meg ember szarral, nem is kell eltakarítani majd elbomlik valahogy. É itt egy video h elkúrták a 9. kerben a közlekedést

de a 7. és 6. kerrben is ugyanezt az eszetlenséget látni, itt már végzett karigeri most szeretné országos méretekben megdolgozni a közlekedést a sok autópályát szétcsapná hamar

méghlegelő

#872773 Koffein Előzmény: #872764

jogos, megszoktuk a rövid fazonra igazítottat, most már a természetes a trendi... minél nagyobb a dzsumbuj, annál büdösebb, meg kevésbé látható az üveg, ürülék, műanyag palack stb...2 az egyben, szemetet sem kell szedni, mert a gyom elfedi, meg beretválni sem, vagyis khm a fűvágó brigádot sem kell dolgoztatni, munkabér, eszközkopás, üzemanyag, gyomírtó megspórolva... :))

méghlegelő

#872764 TrendMan Előzmény: #872756

Én ezzel egyetértek, bár nincs infóm róla, hogy Nyugat-Európában ez már megvalósult volna.

Ellenkezőleg. Én azt hallottam, hogy pl. Németországban a madár és a rovar populáció is összeomlóban van, mert olyan mértékben vonták haszongazdálkodásba az összes földterületet, hogy nem maradnak már az erdő mellett vagy a határszélen sem ilyen természetese földsávok, ahol ezek az élőlények - és kiemelten a méhek - meg tudnak még élni.

Örülök és támogatom.

Mondjuk a lányok nem tudom mit szólnak majd a sok méh-hez és több szúnyoghoz?

végleg bezárt boltok

#870199 Ibiza Előzmény: #870195

ez a vállalkozás lényege, egyszer jön olyan aki mer lépni és harap egy nagyot, jönnek a gyors utánzók utána jön a gnúcsorda akiket már tömnek, jöhet a következő válság.

végleg bezárt boltok

#870195 TrendMan Előzmény: #870183

Hát én úgy nézem, ez egy helyismerettel nem rendelkező külföldi produktuma: Ezeknek a boltoknak a java szerintem már jóval a válság előtt bezárt, sok-sok éve.

Én inkább attól tartok, hogy biztos lesz sok étterem és kávézó, amelyek végleg bezárnak és senki nem mer majd a helyükre lépni, mert ki tudja nem-e jön egy hasonló válság, mint ez volt?

Pláne, ha a turizmus még jó darabig nem tér vissza.