hol láttok még BUX határidő real time adatokat?
Én csak 15 perces késleltetten látom, de a KBC-nél nem látom kiválasztható instrumentumok között...
hol láttok még BUX határidő real time adatokat?
Én csak 15 perces késleltetten látom, de a KBC-nél nem látom kiválasztható instrumentumok között...
Csakis az Opus húzhatja, más ki van zárva XD :))
Ugye ezt már 2 héttel ezelőtt se tudta megválaszolni senki sem.
Most meg itt van a pocsék GDP adat és a BUX, a többi index-szel szemben, továbbra is emelkedik.
Mi mozgatja a BUX-ot?
Az milyen dolog, hogy a világon minden tőzsde esik, a forint elszállt, mint sárkányrepülő a szélviharban és közben a BUX meg az egyetlen zöld mező közel s távol?
Lehet annak örülnek, hogy egyre biztosabb, hogy semmilyen EU-s pénz nem érkezik meg?
Hathor is megírta. Minden Blue max.ra húzva. Komoly új pénz nincs , csak 3 brókercég huzogatja minimális forgalommall a BUX-t
gombokat lehet már csak keresn bux határídőn , DAX határidő az likvid , az jobb lesz........
Július közepén szokott megtörni, ilyenkor nem.
Ha ...
Na szerncsére kicsit távolodunk az ATH-tól . Tulságosan kifeszítettem pozicióimat , többet zárnom is kellett veszteséggel
ez az egész arra ment , hogy ki üssék a ts48 certit OTP.ben
ez már egyszerűen sq. Mégis égnek akarnak nőni a fák???
Rányítottam 100 k shortot..........IB Magyarországra jött és ezért száguld a big four??
hmmmmmmmmmmm eléggé fut az ingatlanos szekere
de BUX határidősben még aktív
sajnálom hathor már itt kevésbé aktív
Minden a max.ra húzva. Egy kis erősködés még felfelé forgalom nélkül. Szvsz a fák nem nőnek az égig.