Az sokk!
O2Dn(Telefonica)-t tart valaki osztalékra? Mennyi osztalékadót vonnak a németek?
Köszi mindenkinek. Tehát máj. 21-én zárásig meg kell tartani, ha kell az oszti, jól gondolom? Németből (is) gyenge vagyok ;-)
Ex-Datum | Zahltag | Betrag | Art |
---|---|---|---|
21.05.2021 | 26.05.2021 | 0,18 EUR | Regulär |
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni, hogy melyik nap forog utoljára osztalékszelvénnyel? Vagy hol tudom ezt megnézni?
Köszi
hát igen, aki belemarkolt anno annak nagyon jó... engem lebeszélt valaki oszt jóóóó pár évvel később kezdtem gyűjtögetni az oszti portfóliómba :)
Régen még 200 ft volt egy részvény, mikor K úr erősen szórta 2010-ben vagy 11-ben. Aki ott vett, annak szép osztalék.
Ezt az Atriumot jól megindították, hogy fogom így gyütjögetni?
Nekem bejön. Kisebb összeggel lehet bele veszek ha kicsit esne még,aztán majd elmesélem , hogy adózik az oszti :)
adózást én sem tudom, de gondolom ugyanúgy adózik, mint a többi eu-s oszti...
egyetértünk, engem a jövő fogott meg, hogy csökkentenék a pláza kitettséget... lásd. 21-es oldaltól..
Ltd az magyarul Kft.
Amúgy nem tudom a választ...
Atrium ahogy nézem, plázákat épit K-Európában. Ennek mekkora jövője van? Csak mert 2 év alatt a stabil 5 környékéről beesett 2.5-re az árfolyam. Aki 2 éve vette 5% osztalékra, most elég sokat ülhet benne, hogy nullán legyen a vagyona.
Az osztalék adó szempontjából az "Ltd" mit jelent?....mert azt tudom, hogy Usában az "Lp" oszti jövedelmét még plusz adó sújtja!
Igen, jelenleg éves szinten 0,27 cent, negyedévente 0,0675 centet fizetnek.
prezi: https://aere.com/wp-content/uploads/2021/04/Compan...
Investingen decemberi ár van, viszont ha bele mész a chartba úgy már jól mutatja!
Ez most tényleg 10% bruttó osztalékot fizet?
ez érdekes, a kbc a bécsit nézi és azon 2,7 szóval nem tudom, mit csinál az investing :)
akit érdekel, nézze át a számait, ha a terveket tudja hozni, meg az elkövetkező 5-10évet is, amit leírtak, akár jó is lehet.. habár a pláza piac mostanság köhécsel, gondolom ezért is akarnak átnyergelni lakóingatlan bérbeadásba..