Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

a Burger King egyenlít

#869958 matgab Előzmény: #869941

Sőt ! Létszámegyenlőséget a bányákban, az útépítéseken és a favágók között is!

Valahogy ezekben a szakmákban soha nem akarnak egyenlőséget a feministák, pedig itt nagyon alulreprezentáltak. Mindegyik csak igazgató akar lenni, meg politikus!

Ja meg egyenlő fizetést a férfiakkal. Egy elgondolkoztató dolog: ha a női fizetések 20%-kal olcsóbbak, mint a férfiaknak adott bér , pedig a munkát ugyanolyan jól végzik, akkor ezek a profithajhász kapitalista cégek, hogy hogy nem rúgják ki a drága férfi munkaerőt és alkalmazzák inkább a nőit?? Nem értem...

Az apák és a család szer…

#869916 TrendMan Előzmény: #869906
Az apák és a család szerepébe nem mentetek bele. Pedig nagyon sok nő veszettül el van kényeztetve apai/szülői oldalról, mintha nem is lenne emancipáció és egyenjogúság, hanem mondjuk 1900-at írnánk. Több olyan ismeretségem volt, amely azzal kezdődött, hogy a nő elkezdett arra célozgatni, hogy az apjának mije van és merre. Ezentúl a fogyasztói társadalom is adja alájuk a lovat, a vásárlási döntések 80 %-át a nők hozzák meg, szinte minden abba az irányba mozdul a világban, ami a nőknek szimpatikus. Természetesen sok nő van nehéz helyzetben, tehát ez inkább a felső 50%-ra igaz.

elvileg már túl vagyok r…

#869915 matgab Előzmény: #869914

elvileg már túl vagyok rajta. Bár a depresszió fennmaradt, de azt lehet inkább a részvényárfolyam esések indukálják...

Jó elemzés.. :-)Jól vagy…

#869914 KawaBazsy Előzmény: #869906

Jó elemzés.. :-)

Jól vagy már amúgy? Anyám is bekapta a koronát, s elég szarul van, alszik egész nap..

" A helyes önértékelés k…

#869906 matgab Előzmény: #869882

" A helyes önértékelés kialakítása a párválasztási időszakban (15-35) egy nőnek gyakorlatilag lehetetlen, csak józanabbak és kevésbé elszálltak vannak."

Nyilván. Egyrészt a csajok ma már anyagilag vannak annyira függetlenek, hogy ne haljanak éhen fizikailag és tudjanak egy albérletet kifizetni. Amíg ez nem így volt - mondjuk 100 évvel ezelőttig- akkor 16 évesen kiházasították őket és az ura kereste a pénzt, a nők meg nevelték a gyerekeket és az otthoni hátteret biztosították a férfinek, hogy az tudja végezni a kenyérkeresetet.

A férfiak manapság 15-45 év között nyomulnak a 18-30 (35?) közötti nőkre, azok közül is azokra, akik az átlagnál szebbek, helyesebbek. (Sajnos mi férfiak ennyire egyszerűek és alantas primitív ösztöneinktől vezérelve vagyunk, hogy a szép lányokra nyomulunk, nekik akarunk gyereket csinálni, azokba képzeljük bele, hogy azok nemcsak szépek, hanem okosak és kedvesek is egyben- bár ismét csak tisztelet a kivételnek, de általában ez pont nem így szokott lenni.) Szóval matematikailag eleve van egy kb. négyszeres túljelentkezés a hölgyekre. Ez már azonnal az egojukat elviszi rossz irányba.

A másik ami meghatározó, hogy a nők -oké hogy nem halnak éhen, de nem arra vágynak, hanem arra, hogy biztonságban tudhassák magukat és jövőbeni családjukat (ez megintcsak ösztönös náluk). Igen de ma mi jelenti a biztonságot? Oké egy izmos férfi mindig is jelent egyfajta biztonság érzetet, de az igazi biztonságot a jó anyagi háttér biztosítja manapság. Meg a jólétet meg a luxust is. És bizony a nőkre nagyon sok pasi nyomul, a gazdag jóképűek is. Aztán egyszer összejön egy ilyen gazdag jóképű pasival a nő, megízleli a luxust, a könnyű létet, az influenszer létet, akkor utána bizony rákapnak. Persze a gazdag jóképű pasik nem fognak leragadni egy-egy ilyen csajnál, hiszen ők valóban a pasik max 5%-a, tehát ők gyakorlatilag szinte bármelyik nőt megkaphatják és a férfiak alapösztöne az, hogy magjaikat minél több helyre szórják szét. Viszont a csajok elhiszik, hogy nekik ilyen pasi való, akkor is ha megcsalták, megalázták vagy akár ki is semmizték őket. És erre fognak vágyni és nem érik be földi halandó átlag normális pasikkal.

Aztán várnak várnak és 30 felett egyszer csak rádöbben az okossabbik fele a csajokak, hogy ajjaj rihadtul kellene már családot alapítani, mert ketyeg a biológiai óra és hiába sminkelik ki magukat szép nőre - a férfiakat megtévesztve- 35 felett bizony átlagosan már jó 80%-kal csökken az esélye a természetes fogantatásnak.

Szóval ilyenkor hirtelen kompromisszumképesebbeké válnak és hozzámennek egy vállalható pasihoz.

Aztán sok nőben ilyenkor is tudat alatt megmarad az elégedetlenség ami hosszú évek alatt fel tudja őrölni a kapcsolatot. Vagy megnyugszanak és elfogadják a helyzetet.

És erre a fenti folyamatra még ráerősít a média, a social média és minden egyéb, hogy a csajoknak egyszerűen totál eltévelyedett az önértékelésük. A másik oldal, a csúnyább lányok meg szintén vagy valamilyen tömeghatás alatt szintén vagy jóval jóravalóbbnak tartják magukat a valóságnál vagy mélységesen alulértékelik magukat, de ez egy még hosszabb téma lenne leírni.

"most szembesülnek azzal…

#869883 Fornit Előzmény: #869882

"most szembesülnek azzal, hogy az a srác, aki tíz éve egy italra se hívhatta volna meg őket, ő most az elérhető legjobb partner."

Férfiak negyven körül: és most szembesülnek azzal, hogy az a lány, aki tíz éve egy italt sem vehetett volna legálisan, ő most az elérhető legjobb partner.

:))

Te is mindig ezt mondod,…

#869882 KawaBazsy Előzmény: #868950

Te is mindig ezt mondod, s én is egyetértek.

"Nagyon sok ember – különösen az átlagos vagy ahhoz közeli nők – egyszerűen annyira el vannak telve maguktól, hogy úgy érzik, nekik minden jár pusztán azért, mert lélegeznek. A helyes önértékelés kialakítása a párválasztási időszakban (15-35) egy nőnek gyakorlatilag lehetetlen, csak józanabbak és kevésbé elszálltak vannak. Ahogy a feleségem szokta mondani, őelőtte magától kinyílt minden ajtó, üres liftekbe szokott beszállni (ami egyébként butaság, mert veszélyes helyekre a férfi lép be először és lép onnan ki utoljára), a legtöbb bulin ingyen italokat ihatott, mindenki mindenhova szívesen elvitte, meghívta, vendégül látta. Most, negyvenhez közelítve ez nyilván már nincs így, és bár neki ott vagyok én, sok barátnője egyedül maradt, és most szembesülnek azzal, hogy az a srác, aki tíz éve egy italra se hívhatta volna meg őket, ő most az elérhető legjobb partner. A józan női önértékelés nagyon sokat segítene."

https://velvet.hu/randi/2020/03/06/boldog_tartos_k...

emberi fajnak annyi

#869670 TrendMan Előzmény: #869660

Érdekes, hogy emögött valamilyen társadalmi tehetetlenség rejtőzik vagy tudatos koncepció?

Az is lehet, hogy sima profit-éhség, egy társadalmi niche gondolkodást tükröző olvasmány nagyobb keresletet vonz, mint a főcsapás-irány ismételgetése?

emberi fajnak annyi

#869618 TrendMan Előzmény: #869569

Ezzel csak az a gond, hogy bizonyos fokú agresszivitás szükséges a kreativitáshoz is.

Agresszivitás nélkül nincs problémamegoldás.

emberi fajnak annyi

#869569 Koffein Előzmény: #869566

nem kell megijedni, majd a fejlett világ kitalál valamit, klónozunk embert tehenekbe, majd a liberál gondolkodásúak olyan génekkel látják el az emberiség köv generációit, amelyek feketék, nem agresszívak, nőies férfiak, férfias nők akik felcsatolhatóssal meghágják úrukat ... minden a helyére kerül... s ha mindenki boldog, bérelnek egy tehenet, oszt összeállítják a gyerekük genomját... :)

emberi fajnak annyi

#869566 TrendMan Előzmény: #869564

Csak kapkodom a fejemet, mik történnek:

1973-ban volt a nagy olajválság és akkoriban találták fel a számítógépet.

Persze ez lehet véletlen.

Érdekes lenne tudni, korábban hogyan alakultak ezek a számok?

Érdekes összefüggés lehet még, hogy kb. ez idő tájt kezdett el csökkenni az IQ is, más kutatások szerint.

Lehet így lesznek az utolsókból elsők?

Mondjuk a világ utolsó két országa, ahol még természetes úton gyermek születik Burundi és Niger, ez a két gyermek örököl majd mindent!

Kérdés mekkora IQ-val.

újra támadnak a feministák:

#869324 TrendMan

https://telex.hu/chart/2021/02/21/noi-munka-noveke...

Nem teljesen világos, hogy a hölgy pontosan mely számokra gondol, de én nem látok nagyságrendbeli különbséget.

Ugyanakkor a nők alig foglalkoznak műszaki jellegű feladatokkal, nem programoznak, nem ülnek társasházi számviteli bizottságokban olyan arányban, mint a férfiak.

Erről miért nem szól a fáma?