Szia LBtrade!
A 960 -as emelkedési szint hogy jött ki?
Szia LBtrade!
A 960 -as emelkedési szint hogy jött ki?
Bejöhet a tipped, ha H1 -en az MA100 -at letöri. Ez esetben akkor H4 MA 200 -ig mehetne le.
Szia Lenthor!
Oké, oké, de az eddigi hullámelméletbe ez hogyan illeszkedik?
Sziasztok!
Hasonló mozgást csinál, különösen az emelkedő ékben!
Most az a különbség, hogy a csökkenő csatorna felett.
Benézett a csatornába, de egyelőre visszafordult.
Az eséshez, jó lenne, ha hamarosan elindul lefelé a csatornába.

Úgy néz ki, mintha egy új emelkedő trendcsatorna kezdene kialakulni. Ha ez igaz, akkor ennek első állomása 14135 vagy felette lesz.
H1 -en jól látható divergencia van. Ennek alapján elvileg esnie kellene, talán egy 13900 visszateszt belférne.
A múlt heti esés lehet 3 hullámosnak számítani és akkor ott 13675-ön az véget ért, most van egy emelkedő hullám amit még nem lehet beszámozni, ha 14130 alatt fordulna akkor jó lenne, ha nem akkor expanded hullám még lehet, de ha sokkal fölé megy akkor 5 hullámos emelkedés a jó válasz, úgyhogy nem tudom.
Sziasztok! Jó reggelt!
Köszönöm a chartokat! Én kivárok most, annyira másként viselkedik, mint ahogy várom. Van nyitva shortom, amit tartok még.
D1 tölcsér alakzatban mozog
https://www.tradingview.com/x/IaZ9Jq9d/
H1
https://www.tradingview.com/x/9mvp976Y/
13954 nálam fölötte long van, alatta indulhatna a visszahúzódás.
Szia Lenthor, jó reggelt!
Úgy néz ki, hogy valami készülőben van....
Sziasztok, jó reggelt!
Még a 85.4%-os fibo. is elképzelhető lenne!
A 13.570-nek már örülnék.

Érdekes, hogy a 0 fibó nálad 14121, nálam ugyan ez 14134.
Ezt amiatt jegyeztem most meg, mert azt még lehetségesnek tartom, hogy holnap felszaladunk 0 fibóig, (14134) majd onnan lecsorogva elérhetnénk a 13577 -et.
Ha 14134 fölé kerekednénk, akkor onnan már további longot várnék.
Egy pici esélyt látok még rá, hogy visszatérjen a lefele irányuló csatornába, de ez inkább már csak elméleti.
Szia LBTrade!
Ez a 14060-as esetleges fordulási szint mi alapján jött ki nálad? (esetleg chart ha van)
(Nálam 13960, 14020, 14092 az ellenállási szintek.)
Holnap, azaz most már ma:
13:45 EKB Main Refinancing Rate x% 0.0% 0.0%
14:30 EKB Press Conference