Az lenne a szopás, ha futiban elintézné az esés nagyrészét. Mondjuk úgy 700 ig lemenne. Bár mostanában inkább az megy, hogy amit a futiban megcsinálnak azt megcsinálja napközben is.
Az lenne a szopás, ha futiban elintézné az esés nagyrészét. Mondjuk úgy 700 ig lemenne. Bár mostanában inkább az megy, hogy amit a futiban megcsinálnak azt megcsinálja napközben is.
Szerintem a pink "c"- böl megyünk a pink "d" hullámba fekete a-b-c hullámokkal.
Eddig meglehetett a fekete "a" és "b" hullám, most jó lenne, ha lemenne a fekete "c" hullámhoz, ahol lenne a pink "d"

az (a-b-c-d-e) háromszög pontjai között nem egyenes az út. A pontok között is kell egy kis (a-b-c) hullám.

Annyira a szélső értéken van, hogy innen már csak rosszabb lehet. Csak idő kérdése, hogy meginduljon lefele.
Nagyok figyelik az Euwax Sentimentet.
Jelenleg -40 értéknél van.
Tehát nincs pánik mindenki boldogan vásárol, abban a tudatban, hogy megy felfelé a DAX index.
Ez így is lesz! De.... először a nagyok elveszik tőlük a már megnyitott longjaikat és majd ott kellene lennie a piros 3/2 hullám aljának.
Igen, én is úgy tudom, hogy a 3. péntek határidős kifutás, tehát most is az lesz.
Ez a péntek egyébként normális opciós kifutás, mert hogy 3.?
Az első viszont 2-a volt, lényegében nem is volt kereskedés.
???
Köszi.
Jó reggelt!
Végre egy kis hó, kicsit elszoktam a hólapátolástól.
Köszönöm a nagyszerű chartokat!
Jó reggelt!
Köszönjük a chartokat!
Nálam már 1re kissebb a remény a leszúrásra.
De nem bánnám.Jól bevásárolnék.
vigyázni kell alul is és felül is a fals fel- illetve le szúrásokkal.
Lefelé a 13.880-13.850-et kellene letörnie!

Sziasztok, jó reggelt!
Még most is lehet a 13.706 vagy a 13.577, csak nem szabad 14.000 fölé mennie. Ha már föléje megy, akkor megkezdi a piros 3/3 hullámot. Alatta még a piros 3/2 hullámon dolgozik!

a háromszögedben mozgolódnak, most a felső szárat célozzák