Ha H4 -en törne az ék, akkor szépen követné a most kialakuló lefele irányuló csatorna tetejét.
Na addig szerkesztgettem az írásom míg leírtad ugyan azt mint én, csak más /Denevér alakzat/ megközelítésével...
A kis "pink c" -t én feljebb tenném. Tegnap volt egy alj, ezért most felfele történő mozgást várok. 13880-nál nem mélyebb és 14125 -nél nem magasabb szintet.
Az én tippem, hogy ezt a felfele kört meg is fogja csinálni (persze nem egy nap alatt) és jövő héten jön majd a bezuhanás.
Biden beiktatása most rendkívüli kockázattal jár /csak nehogy baj történjen/ és ezt szerintem be is fogja árazni a piac.
Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm a sok nagyon jó chartot Lenthor!
Nem akarok senkit sem megzavarni, de mi van akkor, ha röviden intéztük el a 3/2 hullámot és gyorsan 14.000 fölé emelkedne.
Csak mint lehetőség teszem be a "pillangó" alakzatot, ami bearish a cél elérése után.

Én leginkább sávozok és ezért általában H4/H1 -en figyelem a grafikont. H4 -en most felfele kívánkozna, ha folytatná a felfele mutató éket. De! Akár le is törheti és akkor elindulhatna a várva várt korrekció.
https://www.mql5.com/en/charts/13255740/dax30-h4-admiral-markets-group
Egyszerű a helyzet!
13.794 alatt folytatódik a korrekció 13.706 vagy 13.577-13.600-ig!
14.000 felett emelkedés a piros 3/3 irányába!

az "e" hullámnak nem kell feltétlenül felmenni a felső vonalra. (közben is fordulhat)