Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#867417 Lenthor Előzmény: #867367

Lenthor Előzmény: #867365

Megint csak találgatás, hogyan érhetnénk el a 14.982-es csúcsot.

https://invst.ly/tdf5r

---------------------------------------------------------------------------

Sziasztok, jó reggelt!

14.107 választási ponthoz érkeztünk.

Nagy esély, hogy felszalad 14.270-ig, mint a találgatásban írtam.

13.950 a kulcsszint!

A következő nagyon fontos szint a 13.800.

13.800 alatt már egy fontosabb korrekció jöhetne 13.732, majd 13.600-13.620 környékére.

https://invst.ly/tdwuw

Ha az új ATH az 1. hullá…

#867396 Lenthor Előzmény: #867395

Ha az új ATH az 1. hullám közelében van, akkor még nagy valószínűséggel nem a csúcson vagyunk.

Meg is fordíthatjuk a 'b…

#867395 TrendMan Előzmény: #867393

Meg is fordíthatjuk a 'becsületes' ATH meghatározását:

Egy ATH akkor 'becsületes', ha onnan komoly beesés jön.

Ha csak úgy immel-ámmal rezeg egy ideig, akkor az a beesés nem 'becsületes' és az ATH sem 'becsületes'.

Tehát az ATH-t mostantól a rákövetkező beesés mértéke érvényesíti csupán, nem pedig az az új szint, amit elért :-D

Ez már majdnem olyan, mint a political correctness ingoványos talaja.

Csak mi van akkor, ha mi…

#867393 Lenthor Előzmény: #867388

Csak mi van akkor, ha mindennap új ATH-t érünk el és még messze a becsületes ATH, amiről majd jön egy becsületes beesés.

Barcelonából másképp íté…

#867392 TrendMan Előzmény: #867388

Barcelonából másképp ítéli meg az ember a helyzetet.

Vagy a 'becsületes' szó értelmezése más:)

Sziasztok, bocsi ha bele…

#867388 Ricsi

Sziasztok, bocsi ha beleszólok, de ahogy én nézegetem, minden ATH után van egy becsületes beesés.

dax

#867386 Lenthor

Hogy mi a probléma?

A helyzet:

- kezdődött egy új ciklus (i-ii-iii-iv-v) hullámmal elértük az 1. hullámot.

- látszólag volt egy lefelé korrekció, majd kitört az 1. hullám fölé.

Azt mondhatnánk és gondolom az elemzők is a 3. hullám elindulását láttatja.

De.......

1.) a 2. hullámnak illene a-b-c hullámokból felépülni - itt az nem látszik.

2.) a 2. hullám általában 50%,- 61.8%, - 76.4% vagy 85.4%-os fibo-ig szokott visszamenni! - ezzel szemben még a 38.2%-ig sem ment le.

3.) Mi a helyzet a kitöréssel? Lehet pont ez a megtévesztő. Ha Flat "B" hullám alakul ki, akkor mindig minden homályos.

Szóval kivárás, mert itt most minden lehet!

https://invst.ly/tdlnx

De, ettől még mehetünk felfelé, mert a fő irány az felfelé van.

Kérdés csak, hogy Flat B megy felfelé és ha igen, akkor meddig, vagy már a 3. hullámban vagyunk.

dax

#867381 jati007 Előzmény: #867380

hja igen :D ezt elfelejtettem :D köszi hogy emlékeztettél rá :) Legalább ők mindig eltalaljak az irányt nem mint én :D

dax

#867380 TrendMan Előzmény: #867377

Serény befektetők szerény megtakarításukat forgatják meglepő ügyességgel - algoritmusok segítségével - és minden esést hangsebességgel visszahúznak.

;-)

dax

#867377 jati007 Előzmény: #867375

Az az igazság, hogy a ennyi helikopter pénzzel a háttérben nehéz korrekciót csinálni. Most is be vagyok shortba ragadva.... de hogy idén több shortot semmire nem nyitok mert tényleg az örök long birdalmában vagyunk, én meg 100pontos esést nem tudok technikailag rendben végigshortolni. Nagyobb korrekció meg nincs ahogy mondtad. Most is legszívesebben dobnék rá egy kövéret dehát nem merek.... inkább még a longom is zártam.

dax

#867376 Lenthor Előzmény: #867375

Itt a fordulat Trumptól: békésen átadja a hatalmat Bidennek

ha-ha-ha. Beijedt az öreg, mert benne volt a pakliban, hogy nem engedik békésen visszavonulni Trumpot, hanem néhány nap alatt megfosztják elnöki posztjától. Még a Republikánusok is támogatták, hogy indítsák el az eljárást.

Még Trump kabinetje is arról egyeztet zárt ajtók mögött, hogy erre az utolsó két hétre el kellene mozdítani az elnököt a 25. alkotmánykiegészítés segítségével.

Ha megfosztották volna az elnökségtől, az még szebben nézett volna ki a történelem lapjain.

dax

#867374 Macskaegér Előzmény: #867372

Igen arra gondolok, én is hosszúnak gondolom, de az év végén kiesett pár nap, emiatt lehet akár, csak találgatás. Ki fog derülni, ha az akkor hamarosan esnie kell, ha meg nem, akkor még komoly emelkedés jöhet.

dax

#867372 Lenthor Előzmény: #867370

Gondolom, hogy a piros 3/1-re gondolsz?

Nem tudom, túl hosszú lenne.

De, most én is csak találgatok, elveszítettem a fonalat.

Odáig rendben van hogy felfelé az irány, de lefelé korrekciókat hanyagolják.