Mi van, ha az 1 -es hullám most ért véget 14000-nél és csak most jön a 2-es, ez csak találgatás.
Mi van, ha az 1 -es hullám most ért véget 14000-nél és csak most jön a 2-es, ez csak találgatás.
Sziasztok, jó reggelt.
Lenthor, köszönjük az elemzéseket, chartokat.
Nagyon furcsa számomra a DAX mostanában.
Ha az igaz, hogy a 3. hullámban vagyunk felfelé, akkor a sárga 2. hullám és a piros 3/2 hullám nem ment le a szokásos legalább 50%-os fiboig, hanem kb. 38.2% -nál fordult.
Gondolom, hogy gyorsítani akarják az emelkedést.
A tegnapi short stop működött, most először tétova vagyok, hogy mit nyissak. Lehet, hogy longot, ha lemegy 13.800-13.850 környékére.

Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm a chartokat, elemzések!
D1 kitöréssel próbálkozik, kiderül sikerül-e, sok short lehet megnyitva, ilyenkor nem engedik zárni lentebb, USA helyzet miatt lefelé adná magát, de nem egyértelmű.
Sziasztok, jó reggelt!
USA: erre a demokrácia szégyenére az SP meg sem mozdult lefelé.
Kezdek aggódni a lefelé korrekcióval kapcsolatban.
Ha tartósan 13.900 fölé kerül, akkor 14.000 majd 14.100. sőt még a fölé is kerülhet.
Lefelé korrekció megindulásával csak 13.800, de inkább 13.700 alatt számíthatunk.
Nagyon bizonytalan a helyzet. Kitörés felfelé és a letörés is lehetséges.
Általában a lentről induló háromszögnek végül majd felfelé kellene kitörnie.
Nézem Trump beszédét, amivel feltüzelte a tüntetőket.
Háááát! Felelőtlen egy politikus.
Kiváncsi leszek, hogy 24 óra után mit mutat a Futures SP.
Nekem a Gorbacsov megválasztása előtti adok-kapok jutott eszembe, amikor a keményvonalasok bekeményítettek.
De most már nem tudom, ki a keményvonalas.
Egy nőt lelőttek, a körülmények tisztázatlanok, több súlyos sérült van
Fort McNairbe, Washington D.C. egyik katonai bázisára menekítik a kongresszusi vezetőket. Az evakuáció még folyamatban van.
Két "csőbombát" is talált a rendőrség, miközben a tüntetőktől szép fokozatosan visszavették a Capitoliumot. Mindkettőt hatástalanították.
Olyan súlyos kárt okoztak a tüntetők a Capitolium berendezésében, hogy egy ideig nem fog összeülni a kongresszus
https://www.portfolio.hu/global/20210106/megrohamo...
---------------------------------------------------------
ismerősek a képek! Mintha ilyet már láttam volna valahol.
Nálam már rég le kellett volna mennie 12600 környékére.
Most már nem gondolnám,hogy lemegy odáig,mert nem kellett volna ilyen magasra mennie.
A sárga 2. egy kicsit gyanús. Mehetett volna egy kicsit lejjebb.
Remélem, hogy még nem a sárga 2. hullámban vagyunk.
Hogy mire gondolok? Beteszem ezt a lehetőséget is:

Arányosabb sárga 2. hullámnak tartom.
Kinek melyik tetszik jobban?
Akinek maradt beragadt shortja annak ez a verzió jobb, mert mélyebbre mehetne a DAX.
Úgy érted, a 13560-as aljról indult emelkedő hullám 3/2 hullámában?