Én is úgy értettem. Az össz jegyezhető darabszámnak kb. a huszadát jegyezték magánszemélyek, tehát a kártyaleosztás elve szerint mindnek jutott.
A lemaradt intézményieknek meg adtak a tulajok a sajátjukból tegnap, ha jól szűrtem le .
Én is úgy értettem. Az össz jegyezhető darabszámnak kb. a huszadát jegyezték magánszemélyek, tehát a kártyaleosztás elve szerint mindnek jutott.
A lemaradt intézményieknek meg adtak a tulajok a sajátjukból tegnap, ha jól szűrtem le .
jegyzéssel kapcsolatban, ha jól értettem minden magánszemély aki jegyzett az meg is kapja, és csak utána jönnek az intézményik?
Kis forgalommal, de halad. :) 3,500-3,600 kozott egy megallo a faktor szerint esedekes. :)
:) jaja
De szerintem lesz ez még 3000 alatt...
Tartogatok egy kis pénzt akkori vételre!
gyorsan közeledünk az eladás utáni faktor szerinti célárhoz.
Most mar nyugodtabban teheted, matgab eladta.
talán ez az egyetlen papírom amitől nyugodtan alszom :-)
Inkabb nyaralj nyugodtan es csak a tengerre koncentralj! :) Ezzel + majd lesz vmi.
Mondjuk jo lenne, ha vki megtamogatna kicsit es elhagyna ezt a 3,200at felfele.
Franc, pont nyaralni leszek, így nem látom, hogy mit kezdenek vele, sztem lesz beöntés, főleg ha addigra 3500 felé kerül az árfolyam
1-2 héten belül remélhetőleg. (Soós Csaba - Online interjú kérdésemre)
Aki jegyzett annak mikor lesz látható a számláján azt tudjátok?
Jelen állapotomban 2-5 mrd nekem elég lenne :)
Kapott meg az OTP. A sikeres jegyzest latvan megjott az etvagyuk. :)
Gondolom, ha valamelyik intézményi befektetőnek nem jutott belőle így nagy volt a nyomás a tulajokon :-)
A viccedre válaszolva, Te mit tennél lelépnél (Nem tudom pontosan!!!) kb 2-5 mrd Ft-al, vagy megvárnád míg 2-4 év alatt 20-100 Mrd lesz???
Szép sunyiban eladnak mindent, aztán lelépnek Kubába :))))
Csak vicc volt :)
De aki jegyzett az ott még pluszban lesz:-)
Kicsi közkéz miatt, meg a túljegyzés (80%-os)miatt lehet aki venni akart de nem kapott eleget elkezdi gyűjtögetni 2750-en vagy alatta kicsivel.
Nem igen hiszem hogy ilyen egyszerű kör lesz :)
Aztat mondom egy darabig jó eséllyel sávozni fog 2750- fölött, talán 3200-as tetővel.