Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a szuper reggeli chartokat.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a szuper reggeli chartokat.
SP is nehéz döntés előtt áll:
Vissza menjen a csatornába, vagy ne menjen vissza a csatornába!

Az esésnél még lehetséges, hogy a pink "a" valójában nincs kész és a-b-c hullámokból épül fel. Ebben az esetben a pink "c" hullám már inkább a 76.4%-os vagy 85.4%-os fibo környékén lehetne.
Valahogy így nézhetne ki:

Csak nekem továbbra is hiányérzetem van, hogy nem csinálta meg legalább a 13.951-et és így csonka "v" hullámmal kellett megelégedni.
Sziasztok, jó reggelt!
Ha a piros 2. hullámban vagyunk már, akkor valószínűleg tegnap elértük az "a" hullámot lefelé és most a "b" hullám alakul felfelé.
Ahhoz, hogy kiteljesedjen át kellene törnie a 13.700 környékén található 23.6%-os fibot és akkor felmehetne 13.760, majd 13.800 környékére.
Ha viszont ilyen karcsú "b" hullámot akartak és nem tud 13.700 fölé menni, akkor 13.540 után 13.652 és 13.447 lenne a minimális cél.
Azért mondom, hogy minimális cél, mert a második hullám lemehet a 61.8%-os - 76.4%-os és 85.4%-os fibo-ig is.

Ha holnap 13.647 alatt nyit és a nap folyamán nem tölti vissza, akkor:
"szigetet" hagyhat maga után!

Leért a 38.2%-os fibo-hoz, ahová vártam a 2. hullám "a" hullámát.
Ha, igaz, akkor keressük a "b" hullámot felfelé.

Most azt vizsgálom, hogy elérhettük-e a piros 1. hullámot egy csonka "v". hullámmal.
Nem nagyon tetszik, mert egy kicsit feljebb mehetett volna, legalább 13.951-ig.

alakul az esés
h1 duplacsúcs is lehet, igaz egy kicsit amorf
Nekem már nem tetszik a háromszög. Ahhoz hogy jó legyen alacsonyabbra kellett volna mennie. Igaz még mehet.
igen a háromszög jó negyedik hullámnak, szép meglátás, nyitó gap-et mindenesetre zárták
kitörési pont visszatesztelve
köszönöm a chartot, szépen araszol felfelé
naposon itt van egy vonalam azzal küzd