előre láthatólag, ezért fog kilépni az néppártból, látja ő is, hogy egyenként vadásszák le embereit... kilép a néppártból és egy laza együttműködés keretében tovább megy a szájkarate...
előre láthatólag, ezért fog kilépni az néppártból, látja ő is, hogy egyenként vadásszák le embereit... kilép a néppártból és egy laza együttműködés keretében tovább megy a szájkarate...
Véletlen hogy Orbán III típusú találkozást csinál a Lengyelekkel. Azt hiszem vabankot játszott EU val és már látja becsült minden tétje. Ráadásul kibasszak a politikai játszmák öl is , németeknél betelt a pohar
Erőt kell mutatni a nemzethy keresztyény konzervatív hazafi szavazóknak. Valakikbe hirtelen bele kell rúgni.
"Hát valahogy el kell dönteni, hogy ki az anya és ki az apa."
Kicsit tanácstalan vagyok.
Vajon ha egy keresztyény nemzethy konzervatív hazafi családban, az egyik szülő az eresztény nemzethy konzervatív Jozefin (vagy Jozefa), a másik nemzethy keresztyény konzervatív szülő Tünde, akkor a nemzethy keresztyény konzervatív hazafi sziklaszilárd fosmány kilencedik módosítása alapján hogyan döntik el, hogy ki lesz a férfi? Elég lesz a döntéshez, hogy nem ugyanott hordják a szakállat?
Ha egyik szakáll fönt, a másik lent és van házassági papír, akkor hurrá, lehet is örökbe fogadni? Nem számít az identitás? Nem sérülnek a gyerek jogai és máris biztosítva van, hogy Jozefin nem fog buzit nevelni az ártatlan gyermekből?
Ezek szánalmasabbak, mint az átkosban az elvtársak. Pedig sokáig azt hittem, hogy azt nem tudja überelni senki.
Ha-ha-ha. Az eresztény máris elismert, elfogadott fogalom lett. Nem jelölte hibának a program. :)
Ez azért érdekes lesz, annak fényében, hogy a CBA tulajok is Aldinak, meg Lidlinek adják bérbe ingatlanjaikat, vagy Spar franchiseba tolják az ipart... akár elképzelhetőnek tartom, hogy a Tesco magyar ágát fel is tudják vásárolni, üzemeltetése hosszabb távon aggályokat vet fel, hisz amit átvettek magyar befektetők, eléggé színvonaltalan lett szerintem lásd office depot, praktiker (habár ez még tartja magát, amíg a külföldi vezért megtartják)...
"A kormány jövőbeli tervei közöttszerepel a külföldi kiskereskedelmi láncok kiszorítása is, amiheznyíltan protekcionista politikát fognak folytatni. Ebben offenzívnek kell lenni, mert kell, hogy legyen magyar nemzeti kiskereskedelem. Ezt a piacot uralnunk kell, a saját érdekünkben"Én a kormányinfós GG-ről olvastam valahol, hogy meleg és miután elvált, egy fiatal fiúnak csapja a szelet.
Lehet, hogy a politikai paletta hajlamosít valamilyen formában ebben az irányban vagy ez csak egy felszínes benyomás lenne?
Olyat is hallottam, hogy sok ffi azért lesz meleg, mert nem kap megértést a gyengébbik nemtől ...
Hihetetlen, hogy milyen fordulatok vannak itten :)
https://24.hu/belfold/2020/12/04/bayer-pedofil-mag...
Gyanús, mert Sabbath napján nem működhet az elektromos világítás és sötétben könnyebb becsempészni a kábítószert is bárki tatyójába.
David Manzheley, Szájer Józsi...
Nem lehet, hogy ez az egész találkozó nem is meleg party volt, hanem csak egy vallási összejövetel Sabbath napján?
Szájer József távozik Schmidt Mária közalapítványából is - 444
Kigyomlálják szájert.
A gond a feddhetetlenség, ha valaki keresztény értékeket vall hivatalosan akkor viselkedjen úgy. ( itt mindjárt van egy gond a papi tévelygések és pedofíliák) A keresztény értékrend nem feltétlen a vallásosság. Európa alapból keresztény értékeken nyugszik. Maga az időbeosztása az ünnepei és az alapértékek ezek.
A liberalizmus az a világi élet alapja, de nem ez a mostani sz@rhullám hanem a valódi.
A Liberalizmushoz stabil értékrend és erős morál kell enélkül a mostani szabadosság gerinctelen mocskolódás lesz belőle.
Liberalizmus alapja - hangsúlyozom a valódinak nem a mostani liberfasizmusnak- az egyenlő jogok minden ember egyforma értékkel bír, tiszteletben kell tartani mások személyét és véleményét. A többség dönti el a társadalmi kérdéseket és a többség szavazza meg a vezetőket, ez a demokrácia. Akik nem szavaznak azok átadják a döntés jogát másoknak.
A szájer féléknek pont ez a gondjuk, befeszülnek meghasonlanak.
Most olyan a társadalmi tolerncia, hogy simán bevallhatta volna az irányultságát, de akkor nem lehetett volna fidesz megbízott. Nem lehetett volna mert nem azokra az értékekre épül amit szájer is képvisel.
Ez is érdekes, mert miért ne lehetne valaki homár, tegye ezt a négy fal között, azért a négy fal között mert a társadalomban nem ez a viselkedési minta, tetszik nem ez egy elkorcsosult de tolerált viselkedés. Elkorcsosult mert nem természetes még ha nyomokban elő is fordul a természetben, de ez természetes mert a mutáció a Jóisten játékelmélete.
A homár irányzattal az a gond nem állnak meg, nincs náluk határ, elöször házasodni is akarnak, ok legyen de utána már gyereket is akarnak felnevelni..egy gyerek minden érzékszervével érez, érzi az apa és anya illatát, mi lesz belőle ha szülő 1 é 2. neveli, hol vannak agyerek jogai a természetes élethez.
Ha már elindul a folyamat akkor már ott vannak az állatokkal szexelők a pedofilok, a pedofil azt mondja nem pedofil hanem türelmetlen és az egyéb deviánsok? akkor ők is harcolhatnak a jogaikért.
Hát valahogy el kell dönteni, hogy ki az anya és ki az apa.
Különben sorshúzás lenne vagy a Mackó-örs neveli majd fel?
A Szájer-féle katyvazból nekem az jön le, hogy a legnagyobb hiba, az, hogy 1) totál rossz időzítéssel bukott le 2) totál bénán csinálta
A kábítószert meg simán lehet, hogy valaki becsempészte a hátitatyóba a buliban.
erre gondolhat https://merce.hu/2020/11/10/itt-a-kilencedik-alkot...
"nem folytat egy olyan törvényalkotási gyakorlatot, amely a melegek és transzneműek megalázásáról szól"
Pontosan milyen törvényekre, intézkedésekre gondol itt?
A lengyelek visszavonják a vétót , cserébe kapnak szepsegflastromot és közel 40 milliárd eurót. Orbán saját kardja a dől, Szájer seggebe a csatorna.
Már 11 órától erősödött a zloty és utána forint is
Schiffer is elmélkedik https://www.hetek.hu/cikkek/online/utolso-pillanat...
ezt jól látja:
"A botrány olyan időpontban történt, amikor nyilvánvalóan nagyon komoly érdeket sért Orbán Viktor uniós politikája:
„Szerintem ez az utolsó pillanat, amelyben jó volna átgondolni, hogy egy ilyen helyzetben, amikor a geopolitikai környezet általában is kedvezőtlenül alakul a kormány szempontjából”."
kíváncsi leszek, hogy lesz-e újratervezés, vagy növelik a tétet és még erőteljesebben kezdenek izmozni...