Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865937 Ibiza Előzmény: #865934

nem zárom ki megmalmozták. de ezen kár rugózni, vigyázni kell ennyi. Érezte gáz, van ezért próbált menekülni de komikusra sikerült. Legközelebb rendőrbácsinak kell öltöznie és esetleg ki tud suppanni.
Vannak ferde hajlamú emberek, mondjuk azzal nincs bajom ha zárt körben teszik.
Ahogy az eu parlament sok képviselőjét elnéztem, sok ilyen bár lehet.

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865934 Koffein Előzmény: #865916

Igaz :) ezekszerint Szájernek ez a szelep :)

megy a nagy sakkozgatás, főnök is beszólogat, nyomasztja ez a kiélezett helyzet, s a fiúkkal elment gangbang partira, hogy kieressze a gőzt... pont ebben a feszült helyzetben...

a ciki az egészben, hogy az a család törvénybe ő is benne volt.. nem csípte a kezét a billentyűzet, amikor megfogalmazta? vagy a szemét, amikor átolvasta? miközben odakint brüsszelben, asszonykájától távol, ment az átmelegedés a pajtikkal? áááh igen, mindig beigazolódik, hogy a politikához a gerincnek hiányoznia kell :)

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865932 Ibiza Előzmény: #865930

a magyar ember nemzeti sportja a foci.
Legalább is régen az volt "menjünk focizni" nem kosaraztunk vagy bézbol..hanem foci.
A foci az nagy üzlet, (lásd olasz spanyol) a 60-70es években is teltházas meccsek voltak, nem egyszerre kezdődtek a meccsek, apámék sokszor átmentek még egy másik meccsre még odaértek a második félidőre.
Mostanában is lehetett érezni ha nemzetközi porondra kijutottunk akkor egy emberként szurkoltak emberek, sörözőkben utcákon külföldiek is a magyaroknak, idegenek ölelgették egymást. Félelmetesen szép érzés, vagy amikor vonultak a fradisták a kupameccsre az üllőin végig..közben ment a ria ria..
A libsik nem szeretik, mert erősíti a nemzeti érzéseket, ami nem kóser.

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865930 TrendMan Előzmény: #865925

Ebben viszont van igazság. Ezért is helyes és elkerülhetetlen a lemondás.

A foci általános társadalmi értelemben szelep, nem Orbán eszközeként gondoltam: Részben ősemberek vagyunk, akik öntudatlanul is törzsi játékokat játszanak, jobb ha egymás leigázása ilyen-amolyan játékok formájában képletesen történik meg és nem ténylegesen.

Az USA-ban 1880-as években futatták fel azokat a csapatsportokat, amelyek mára tömegeket vonzanak és mondjuk a LosAngeles Lakers szurkolói szimbólikusan igázzák le a Detroit Pistons drukkereit, ha győznek - kitombolják magukat és ezzel levezetik a feszültséget.

De lehetne említeni a baseballt vagy a jéghokit is.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Baseball

Orbán magyar viszonylatban a foci-őrületet nyilvánvalóan túllihegi, bár szerintem neki is vannak a fent említettekhez hasonló mögöttes gondolatai.

Én sem értek egyet vele, ha kevesebb stadion épült volna, talán most az egészségügy eggyel magasabb szintet is meg tudna ugrani és többen maradnának életben.

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865928 Ibiza Előzmény: #865883

elég szánalmas, borkai rogán szájer többet romboltak a fideszen mint az egész kutya média.
Most élesek a kések, nincs annyi eszük most kell igazán érinthetetlennek lenni? Nyílván rádolgoznak minden eus képviselőre (nem csak magyarokra) keresik a zsarolhatóakat vagy beáldozhatóakat.
ilyenkor nem kell a Kék Osztrigába járogatni.

Kulturpolitika

#865927 Ibiza Előzmény: #865867

szájert borkait lemondatták a kispesti kokóssal mi zu? vagy a hamis mentős kreállókkal? vag a többi pénzmosóval.. tudod aki csak szívességből tartotta a számláján a pénzt.. és a többi száz.
Karácsonyéknál ott a haveri kőr a családi cégek..offshoros buszbérlés..

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865925 prfecó Előzmény: #865916

Ne a karrierje érdekelje. Csapata , aki minden homoszex vagy egyéb csapatban játszót megvett. Aki csapatának írta a Gránit szílárdságú alkotmányát . Akinek a felesége a Bíróság übermensche . A szintén megbukott - de igazolványát ott tartott diplomata barátja , fűvestársa.- megússza valószínűleg. Akkor is egyetéreztél vele mikor frakció vezető helyettesként alányalt akkor még csak kisführer Orbánnak

A foci a szelep ??? miért ??? persze , mert a stadion sokba kerül. Viszont krikett pályát nem lehet sulyoas milliárdokért építeni

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865916 TrendMan Előzmény: #865910

Nem érdekel a karrierje, de együtt tudok érezni azzal, aki ilyen szerencsétlen helyzetbe kerül.

Egyébként figyeld meg: Minél hosszabban kényszerít az ember magára minél nehezebben betartható szabályokat, annál keserűbb lesz a bukás a végén.

Többek között ezért vezették be társadalmi szinten a versenysportot. Foci vagy baseball nélkül az emberek egymást gyilkolnák le.

Kell egy szelep.

Ez a lezárás most elzárt néhány szelepet, itt is van a robbanás:)

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865910 TrendMan Előzmény: #865904

Egyébként én szimpatizálok Szájerrel ebben a helyzetben:

Nem természetes elnyomni az embernek a saját személyiségét.

Ez a lezárás sokakat megőrjít és kikészít.

Most ez így nagyon hülyén jött ki, de hát life-is-life.

Ez amolyan Luis de Funes helyzet, amilyen egyszer van az életben:


A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865902 Koffein Előzmény: #865883

Vicces :)

Az egyik Adrián, a másik gyerekekkel, a harmadik meleg bárban, a negyedik már állatokkal fog kólázgatni, vagy mi? :D

A Brüsszeli buzibár titkai és Szájer József

#865883 Fornit

https://telex.hu/kulfold/2020/12/01/brusszel-szex-...

"A belga lapok lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartottak gangbangbulit. A rendezvényen helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A felvételek alapján valószínűsíthető, hogy az orgia helyszíne a Le Detour nevű melegbár volt, ami egyébként 30 méterre van a brüsszeli városházától."

Úgy olvastam az ereszcsatornán próbált menekülni :)))



Brusszel

#865881 prfecó Előzmény: #865877

Mondjuk azt tudod SURE keretében tegnap 200 millió eur kaptunk és két éven belül 504 millió eur kapunk Brusszeltől . Ugye aki gátat vett a magyar gazdaságnak , kizsákmányol minket. Inkább veszünk fel 1000.000 .000 Ft hitelt Kinától és közel ugyanannyít Oroszoktól , akiktől egy fillér támogatást sem kapunk.

PIM botrány = brüsszel náci , zsidóholokauszt hát az nincs vagy ha igen mi vagyunk az áldozatok és ezt a magyar kultura főapostola mondta.

Azért tudjuk Kaleta gyermekpornó ( felfüggesztett), Borkai is , most Szájer a bűnős Brüsszelben alakított

Kulturpolitika

#865877 Spade Előzmény: #865867

Én gazdasági dolgokról beszéltem és nem arról h melyik pártban van több meleg és h szájer az vagy karigeri (mondjuk nem érdekel) vagy hol van több pedofil ?

Mindensetre borkait kivágták mr. 40%-t meg előléptették Karácsonyék ez magáért beszél. A miatyánkkal védekeztek a fideszben páran a covid ellen, az ellenzék meg azt mondta h kis influenza, melyik volt hatásosabb ?

A PIM botrányt meg nemtom