JOE BIDEN AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK KÖVETKEZŐ ELNÖKE!
Köszönöm az egész hetet. Sokat segítettél.
Jó pihenést kívánok minden tradernek!
Igen, csak gondoltam neked sokkal gyorsabban megy a visszakeresés.
Köszönöm, köszönjük.
Egy kis múlt!
November 3.-án lesz az amerikai elnökválasztás.
Nézzük 2016-os elnökválasztásnál szeptember 1.-től az SP-t.

2012-es elnökválasztásnál így nézett ki:

2008-as év

Az elnökválasztásokig és az elnökválasztások után volt egy kis visszaesés, majd emelkedések jöttek.
-----------------------------------------------------
én keressem vissza- ezt Te is megteheted
a mostani:

Szívem szerint réssel lefelé várnám (ebben a csodálatos szituációban), de szívatásnak (és TA alapon - várható 5. hullám) valószínűleg ez lesz, és kivégzik a shortosokat. Meglátjuk.
Lenthor, betennéd megint azokat a chartjaidat, amiken az egyes USA választások előtti és utáni árfolyam szinteket, eséseket, emelkedéseket, idő periódusokat ábrázoltad?
Szerintem zárásig várnak a választás eredményének közlésével.
Hétfőn látjuk, hogy mit eredményez majd.
Még kellene egy kicsit felmenni, hogy utána beessen 11.480 környékére, majd új ATH fel.
Most, hogy mondod... :-) Én is örülök, ha tudtam volna és lett volna rá idő, kicsit beszélgethettünk volna.
Igen, többek közt ez a problémám, meg időnként a mindenáron való próbálkozás egészen rövid időtávokon a hezitálással egybekötve. Ez az, amit több okból nem szabadna csinálnom.
Áttérek a napos, 4 órás, 1 órás chartokra. Ha ezeket nézem, szinte minden világos. Már csak le kell majd kereskedni a jó szituációkat, türelemmel, fegyelmezetten, higgadtan. Ez utóbbiakat kell gyakorolnom.
Szia KB58. Örülök, hogy személyesen találkoztunk, szerintem az a bajod, hogy biztosra akarsz menni, és ezért vagy bizonytalan. Lazábban kellene kisebb pozíciókkal kereskedned.
Lenthor, te ebből a szeptember elején indult "alakzatból" mit nézel ki?
Ez valószínű, de lehet, hogy a hír összhangban lenne a divergenciás charttal.
Jelenleg most egy bármilyen friss hír erősebb mozgató tud lenni mint holmi kis órás divergencia.
Már azért is örülnék a végerdeménynek, mert akkor végre történne valami a tőzsdén.