Bátor lépés! De te legalább tudod hogy mit csinálsz. Éjjel szerintem gap up lesz ebből.
Bátor lépés! De te legalább tudod hogy mit csinálsz. Éjjel szerintem gap up lesz ebből.
Minél jobban közelítünk a 12.429-hez és a 12.488-hoz nyitom a shortot.
Egy kevés nyílt még 12.340-en.
Holnap nem leszek.
Most 12.319-en és 12.327-en nyitottam shortot, de tudom tartani, ha feljebb megy.
Létrejött egy fordított vfv alakzat. Holnap akár ki is törhet felfelé.
a=c lehetséges! De már kétszer? Ezért mehetne feljebb! Erre kell figyelni.
Viszont 18:30 Powell!
Nem bánnám, ha már innen lehetne shortot nyitni és valamennyi pluszt össze tudnék hozni még ma, mert minden általad is feltett infó ellenére ez ma nem sikerült. Minden jó nyitást, zárást kihagytam, addig hezitáltam. Nem hiszem el...
BEIJING (REUTERS) - Kína kedden kijelentette, hogy megtorló intézkedéseket fog hozni az Egyesült Államok azon döntése miatt, hogy elkezdi megszüntetni Hongkong különleges helyzetét az USA törvényei alapján.
Zhao Lijian, a kínai külügyminisztérium szóvivője nem határozta meg, hogy Peking milyen intézkedéseket hoz. Az USA ugyanis leállítja a védelmi exportot és korlátozza Hongkong hozzáférését a csúcstechnológiájú termékekhez, mivel Kína új Hongkong biztonsági jogszabályokat készít elő.
Egy-egy nem időben zárt shorttal és longgal megint sikerült egy kis mínuszt összehoznom. Ez már művészet...
Amilyen szemetek nagyon hamar visszahúzzák felfelé.
De USA dönti majd el, meg 18:30-kor Powell
Most, hogy megvan a hosszú piros gyertya lefelé, most innen mit vársz?