Nagyon csábított, hogy megshortoljam, de végül ellenálltam mert féltem, hogy pont nálam fog megpattanni. Kihagyott ziccerként tekintek rá.
Nagyon csábított, hogy megshortoljam, de végül ellenálltam mert féltem, hogy pont nálam fog megpattanni. Kihagyott ziccerként tekintek rá.
Sziasztok, jó hétvégét!
Lefelé az első célja (amit át is ugorhat hétfőn) 12103 12.080-as sáv.

Ha esünk, akkor a távolabbi célok:
11.538 (50%-os fibo) és
11.213 (61.8%-os fibo)
-----------------------------------------------------------------------------
A hétvégi előrejelzés bejött és még egy kicsit alá is szúrt az elsődleges célnak, vagyis mint írtam hétfőn átugrotta. 12.055-ig esett.

Nézzük a további célokat!
Az igazság az, hogy a dax ma délután már nem ment volna fel 12300 fölé ha USA és főleg benne a Nasdaq nem húzza magával. Zárásig minimum 12250-ig azért le kellene majd csorognia a daxnak.
Kezd olyan érzésem lenni, hogy addig esetleg felhúzzák a DAX-ot 12500-12850 közé, ahogy Rocco a mai elemzésében egyik alternatívaként említi (bár szerintem is déli irányba kellene már tartania).
Majd jön a 2. negyedéves német jelentés aztán az majd útbaigazítja daxkartásat, hogy merre is van dél!
Sziasztok!
Működik a POPGUN hatás!
Elindul le és a gumi mint a gyerek dugós puskájánál visszarántja.
Majd megint elindítják lefelé és megint visszarántják.

bővebbi figyelő listán lévő cégek közül TOP eső cégek:
Wirecard,
Luckin coffee,
Hertz,
American Airlines,
Thyssenkrupp,
Waberers..
hogy miért érdekes ez?
Mert eddig a csődös- csődközeli cégek rallíztak agyba főbe... De így egyszerre soha nem volt hogy mind esne...
Ez azt jelenti , hogy kezd megjönni a piacnak a józan esze?
Mert akkor bizony elég nagy korrekciót várnék...
Meglátjuk, hogy hogy alakul ma majd a nyomda (FED) teljesítménye....
oldalazgat a daxli, valamire várunk
Jó reggelt! Sziasztok!
Köszönöm az elemzéseket!
Nagyon szép gombák!