Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

ilyenkor, amikor nagy a …

#860007 Macskaegér Előzmény: #860006

ilyenkor, amikor nagy a várakozás és előtte sokat megy, akkor általában bejön

12260 alá benézhetne

Az ötlet jó volt. Sikerü…

#860005 KB58 Előzmény: #859993

Az ötlet jó volt. Sikerült a fordítás a felszúrás után?

Szia!Üdvözöllek a fórumo…

#860003 Macskaegér Előzmény: #859991

Szia!

Üdvözöllek a fórumon, ez Lenthor saját topikja, nagyon jó chartokat és gondolatokat publikál rendszeresen, nagyon önzetlen.

Sikeres trédeket kívánok és sok nyerőt!

már csatlakoztál is, csa…

#859998 matgab Előzmény: #859991

már csatlakoztál is, csak a profil ikonod cseréld le légyszi, hogy ne keverjünk KB58-cal...!köszi

Sziasztok! Örülök, hogy …

#859991 Mr. 50%

Sziasztok!

Örülök, hogy rátaláltam erre a jó kis fórumra. Úgy látom hogy szakmailag eléggé otthon vagytok a témában. Magam is a DAX -on próbálok szerencsét. Csatlakozhatok hozzátok?

DAX

#859989 Lenthor Előzmény: #859985

Sziasztok, jó reggelt!

Most már jó lenne egy kis korrekció a mai napon.

12.370 környéke, vagy esetleg 12.289!

Ma sem leszek!

dax

#859981 JackOne Előzmény: #859976

Ma egy belső ékelődésből nem le felé, hanem felfelé törtük a trendcsatornát és felszúrt a korábbi emelkedő csatorna aljáig.

A gáz az hogy a hetesen megnézitek most lettek igazán bullosak az indexek, de a havin is csak MACD van lemaradóban,- azaz nagyon nem esés korrekció szaga van, benne lehet a legnagyobb longos átverés is Fear & Gread 61 -re ugrott ellenállás 65-70 környékén ha ott átmegy go ATH, vix lokális támaszt tört, ami megerősítést igényelne és várhatóan 20 -ii lemegy Ma 200 -ra ha töri min. dupla csúcs S&P de inkább 3600-800

Fentiekből én mindenképpen egy jó adag felfelé való rúgást várok az indexekben jövő hét közepe, e hónap vége - amely egyre gyorsabb lesz - a napos RSI és MACD -ba még nincs divergencia, ami ezt támogatja - TRUMP csöndbe marad pilogni fogunk még ennél jobban is...

A legfontosabb indikátor nekem most a VIX és a F&G + a negatív divergencia kialakulása

DAX

#859979 Mancs Előzmény: #859967

Hááát... még 2000-ben is az első zuhi után alacsonyabb csúcsokból fordultak az indexek. Ha pedig új ATH-ra mennek, abból már nem lesz "világvége". Kétszer ugyanazt nem fogják megcsinálni. Az már nem medvepiac. Ennek az emelkedésnek mindenképpen meg lesz a korija. Kérdés csak az, tényleg kivisznek-e mindent új csúcsra. Ha nem, még van esély a medvére, azaz a tartósabb fordulatra. Amennyiben igen, jönnek az új csúcsok, onnan csak korrekció várható szerintem.