Túl nagy a boldogság a tőzsdéken, ez így nem fog menni - figyelmeztet Jim Cramer
Túl nagy a boldogság a tőzsdéken, ez így nem fog menni - figyelmeztet Jim Cramer
Nagyon sok minden a 11900 környékére, mint fordulási lehetőségre utal (még a rés is a chartodon).
Hadd kérdezzem meg, hogy más fórumokon, pl. régebben milyen nick-kel vagy nick-ekkel voltál megtalálható.
Hetesen úgy néz ki, hogy befejeződött egy öt hullámos motívum (impulzus) hullám és a három hullámos korrekciós hullámok.
Ha igaz, akkor új szerkezetet kezdhettünk meg.

Holnap sok adat jön (talán USA munkanélküliség, stb.). Ezek esetleg lefordíthatnák végre az SP-t. Vagy mindegy milyen adatok, információk lesznek, felfelé lesz az irány tovább?
Csatornák találkozása / hajóvonták találkozása tilos-:) 12200-12600 között - ott kraft lehet-:) - én erre készülök

Brutális magasságú szint a jelenlegi helyzetből nézve.
Csak megjegyzés: a hetes DAX esetén az MA200 12020, a napos DAX esetén 12100 körül van.
Jajjjj! A fibot rátéve nem néz ki rosszul!
Ha bejönne, akkor június vége, vagy július első napjai lehetne a tető.
Az emelkedő csatorna alját kellene visszatesztelnie!
Nekem 12.609 környéke (12.800-at már be sem merem írni) jön ki. Ne kérdezzétek, hogy mi vinné fel oda. Fogalmam sincs.
De, az lenne egy szép fordítás.

Igen, attól függ, hogy egész pontosan hogy rajzoljuk, az alsó vagy a felső szárát hogyan illesztjük. De kétesélyes a helyzet.
Ma két hibát követtem el: hogy nem shortoltam az SP-t 3035 körülről és nem nyitottam benne longot 2965 körülről, ahogy mindkettőt gondoltam.
az alsó szárat pontosabban illeszted, akkor már visszamászott a csatornába
hogy szőrszálat hasogassk
Az SP most tökéletesen megcsinálta a legutóbbi emelkedő trend csatorna vissza tesztet. Kérdés, hogy lefordul-e.
Az a baj, hogy egy tökéletes zigzag fejeződött be !
Esésnek kellene jönnie, ha nem, akkor valamilyen összetett alakzat lesz, aminek utána kell néznem.

Tényleg át kell állnom az 1H, 4H, 1D áttekinthető chartokra, mert sokszor nem látom a fától az erdőt a chartjaimon, kis TF-en megrángathatják bármikor rendesen, így veszélyes, ha nem követem folyamatosan (sajnos számomra akkor is, ha követem) és nem lehet munka és egyéb mellett ennyi időt rászánnom, mert nagyon sok időt, energiát vesz el más fontos dolgoktól.
Tulajdonképpen a dobozaid, az MA200, stb. alapján ezt a 11900-12100 közötti szintet várjuk, de ez túl szép(?), hogy igaz legyen :-)
Pomperj legutóbbi hozzászólása és 5 perces chartja az SP-hez. Vagy innen le, vagy még egy kisebb új csúcs lehetséges.
"pomperj ma, 19:35
Előzmény: #23459 pomperj
Most mar erzekelhetobb a kulonbseg NDX es SPY kozott.
SPY es NDX eses maradt 3 hullamos, úgyhogy nyitva van az út egy kisebb uj csucs fele, igy
.
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200527v00sejmg9.jpeg
vagy persze a lila valtozat is lehetseges."