----------------------------------------------------------------------------------
Ugye-ugye! Május 13.-án 10.830-nál ment a figyelmeztetés, hogy "aranykereszt" indul, ami emelkedéshez vezet.
A mostani állapot.

----------------------------------------------------------------------------------
Ugye-ugye! Május 13.-án 10.830-nál ment a figyelmeztetés, hogy "aranykereszt" indul, ami emelkedéshez vezet.
A mostani állapot.

Egy viszont gyanús és bazinagy for a longTime -nak ellentmond:
Fear & Gread 50 csak nem tud feljebb menni 52 volt a tető múlt héten, a VIX -t nem tudták még a a 200 napos(24) közelébe se tolni...
Azaz úgy ünnepelnek a piacok lokális csúcsokat, hogy közben a félelem fennmaradt, az arany nem szakad be - igen most hogy mindenki lassan elhiszi lassan csak egy út van ---- v.hol 3000-3300 között lehet megfordítják a piacokat ...??? ...június közepe vége ...?..között
3120 - simán meg lesz két hónapja várjuk oda RSI 61,5 éppen BULL (77 -nél kell majd fülelni CCI 144, 200 -ig mint a golyó mehet, MACD -220 ból jött fel +48 mint korábbi csúcsi, de lényeges alacsonyabb árfolyamnál van most pozitív divergenciában és bizony hetesen kiadta a vételi jelet a gyors és lassú metszése miközben a histogram + 41 - RSI 52 , CCI 13 éppen hogy vételi jelet adott GO ! lets GO!!! in the Summer TIme
Sziasztok!
Véletlenek nincsenek-:) Az Elmebaj bekövetkezett_ S&P Future úgy ment át a Ma 200 naposon mint kés a vajon!
Éjjel sokáig dolgoztam más maszek munkán viszont agyamban felvillant a terheléshatására:
Mi van ha "EZEK" új ATH -ra húzzák már a nyáron...?....jelentem tudatmódosító szert nem használtam, csak a fáradság és az álmok voltak velem-:)
ui.: amit betettem DAX ábrát ott a csati közép 11894 -de ha átmegy a teteje új ATH 14353 -ba mutat...a belső ék a csati középvonalán 12494 zár ami fontos fibo meghosszabbítás 4.236 szintje is egyben
...a Q. nénikéjüket ...lehet most fognak még csak megindulni a kényszer vásárlások és short zárások(k)...igazából - hát egypáran kénytelenek lesznek letolni a gatyájukat - a múlt héten jelentették be - mindenhol eltörölték a SHORT tilalmakat...lehet figyelmeztetés volt - még jobban felfűtik a kazánokat őszre ha jönne a II. hullám legyen honnan esni!!!
Úgy tűnik teljesen eltűntek a lefelé mutató várakozások a technikai elemzések alapján...
Ma már a 10.000 alatti DAX tartományok is szinte elképzelhetetlenek. Mindenki csak feljebb és feljebb várja, némileg persze óvatos módon.
Megnéztem, valóban. Érdemes lenne ezt a doboz technikát gyakrabban használni (bár te is szoktál ilyen chartokat feltenni). Az Elliotthullam szerzője is nem véletlenül használja.
https://www.elliotthullam.hu/spx-hetvege-106/
Sajnos 9-től megint online egyeztetésem lesz (távmunka).
KB58! Most nézd meg Roccot! Az előbb tette be az elemzését és és Ő is a box rajzot tette rá, mint én. Hasonló cél árakkal.
Igen, 3120 környéke. Én is most módosítottam az SP chartomat. Az emelkedő trendcsatorna felső éle is oda mutat.
11.682 környékén kell nagyon figyelni. Sok stop lehet ott és a 61.8%-os fibo miatt is lehet egy kis korrekció lefelé.
Valójában az egyik fordulási pont is.
Igen, a kérdés a C csúcs értéke, de sok minden valóban a 11900 környéke mellett szól.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor ez a dobozos chart nagy ötlet volt. Ha hasonló emelkedést csinál, hasonló idő alatt, akkor valóban a 11900 környéke lehet a csúcsa (a chartomon az emelkedő trendcsatorna felső éle és a 11917-es Fibo szint) és a jelenlegi 4 órás gyertyán kívül még 4 gyertyát kellene csinálnia addig.
Sziasztok, jó reggelt!
Mondtam én tegnap!
Már ma 11.529!!!
A 11.682 már nincs is olyan messze!
Lenthor, köszönet a chartért és a hozzá fűzött részletes információért. A PF fórumokon is a 11700 körüli szint elérésére számítanak néhányan. Már ez is hihetetlen, nem igazán normális, hogy alig több, mint 2 hónappal egy ilyen mélypont után, a jelenlegi helyzetben ilyen magasan vannak az indexek, a 12XXX DAX szintek pedig már végképp azok. Persze bármi lehet, minden esetre a leforduló C hullámot jó lenne elkapni.
Az Ma 200 napos fölött egy fals kitöréssel a 0.764 fibo környékére helyezném a hangsúlyt az RSI a MACD és a CCI együttesének értékelése mellett míg a másik szemem a VIX -n.
Köszönöm/köszönjük nagyon jó gondolat ébresztő/megerősítők ezen elemzéseid-:)
Azért az S&P se felejtsük Ma 200 3007 -nél közben Ma 100 belemetszet rendesen felülről, hetes Ma 50 3002 -nél , komoly ellenállás 3027 -nél fibo kiterjesztés 1,618 - 3057 Futi pedig 2989
és jön a május vége....fals kitörés itt több fibo szint alapján 3120-3175 közé esne és onnan lefordulás