Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a reggeli chartokat.
Abban az esetben, ha nincs kész a "ii" hullám, akkor felmehet 10.966 fölé és csak utána indulna le a "iii" hullámhoz 10.547-hez.

Sziasztok, jó reggelt!
Csak, ha kész a 'ii". hullám, mert az első (i) hullám méretének csak a minimális szintjét csinálta meg és az 50%-os fiboig ment fel.
A "ii" hullám is lehet a-b-c és akkor felmehet még a 61,8%, 76,4% vagy 85,4% fibokig is.
Ha viszont kész az 50%-al a "ii". hullám, akkor irány le 10.547 környékére.

Még egy vezér gondolat:
"Az amerikai gyorsjelentései szezon a végéhez közeledik, az S&P 500 komponenseinek 87 százaléka már túl van rajta." -eddig még megtartják, vagy a végére még meghúzzák a piacokat -utána várnám a zakót + június ...
Sziasztok, ma nem tudtam gépnél lenni, most nézem részletesen.
VIX - kapitulált fals kitörés, de inkább letörés szint vissza teszt által. Jó kisi beugratós nap volt. Minden esély megvan hogy a 20-22 be letolják (RSI alapján is van még tér ,CCI 130 -on extrém 200 felett lenne naposon), az indexnek lesz ebben az esetben egy go up - lehet nem is kicsi ...
A másik a május hatás- szerintem most politikailag hekkelik, mert ha május végén indul csak meg a kori, de legalább a második felében akkor nem "vírus" hatás, hanem sell in may -nak fogják titulálni hogy másnak látszódjon - nincs itt semmi látnivaló és utána mehetünk ATH-ra TRUMPLINAK - ha csak ne baxja el Ch-val.
Továbbra is tartom first short S&P 3000 felett second 3100 felett, vagy ha törik az eddigi trendet - DAX ha most a többség legnagyobb fájdalmára mégis felmegyünk 11 K fölé kicsit tartósabban w. VIX corparation...hányan őrjöngenének..???
Lenthor, szerinted lehet olyan, hogy holnaptól a mai nap után a mai csúcs fölé megy a DAX (és az SP)?
Igen, visszahúzzák onnan, ahonnan már lefelé várnák és odáig, ahová már nem várnák.
Sziasztok, jó reggelt!
-------------------------------------------------------------------------------
Volt erről szó!

Lenthor, SP-ben megvolt a jobb váll csúcsa, innen irány lefelé?
Hogy látod most?
Húúú a sonka csíkokat és a fodros petrezselymet kifelejtettem az írásból, azt most tettem bele.