Tól-ig határok vannak, Fent érintettük a "tól" határt. lent érintettük az "-ig" határt!

Tól-ig határok vannak, Fent érintettük a "tól" határt. lent érintettük az "-ig" határt!

Főzés! Lassan kész! Tejszínes, baconos pulykacomb filé ragu. Kockázott savanyú uborka bele, és hát a kihagyhatatlan vargánya gomba.
Sziasztok!
Lenthor köszönjük a reggeli chartokat.
Egyelőre úgy látom, hogy reggel a DAX-ban és az SP-ben is shortot kellett volna nyitni. Sajnos nem figyeltem időben őket.
Szia Lenthor! Jó reggelt! Köszönöm a megerősítést, várom a lefordulást és még türelmes is vagyok. Sőt, gondolkozom még short nyitáson csak nem akarom elkapkodni...talán 11.100 fölött..
Ugyan ez a helyzet, ha 11.335-nél elértük a nagy "X" hullám tetejét.
Az "X" hullámból egy öt hullámos "Y" hullám jöhetne lefelé.
Ha láttuk az "1" hullám alját, akkor itt is érvényes:
2. hullám = az 1 hullám 50%, 61,8%, 76,4% vagy 85,4%-ig mehet fel.
----------------------------------------------------------------------
10.541-nél már vártam a 2. hullámot.
Pár napja írtam, hogy mostanában a 2. és a "b" hullámok megcsinálják a 76.4%-os vagy a 85.4%-os fibokat. Most is ott leszünk.
Tehát, hamarosan lefordulunk.
Lehet, hogy lesz egy 5. hullám felfelé 11.000 fölé.
Beszámoztam, hogy a 4. hullámra jöjjön ki a háromszög.
Az 1. hullám nyújtott öt hullámos lehetett (i-ii-iii-iv-v pink)
------------------------------------------------------------------
..... és valóban a hsz. mutatta, hogy a 4. hullámban vagyunk és most csináljuk az 5. hullámot.
DAX-ban "denevér" alakzat.
A maximum túl sok 11.206.
De, az alakzatnál megengedett, hogy nem megy el mindig a csúcsig (kis piros vonallal jelölik, hogy hamarabb lefordulhat.
11.114 még beleférne, viszont nem tudom, hogy mi vinné fel olyan magasra.
11.114 egyébként a 2. hullámnál elfogadható 85.4%-os fibo lenne.
--------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Alakul! 10.632-nél tettem be az alakzatról a képet.

Sziasztok, mindenkinek kellemes hétvégét!
A sávozás egy jó észrevétel - ha törjük felfelé pont a régóta várt 11400 adódik...milyen érdekes -:) = 5,50% emelkedéssel (lehet)
és sokan már (csak) longot fognak benne látni... mint S&P 2920-2950 felett...
S&P korábbi nagy meneteleket most inkább vissza vágom az idő függvénye miatt is + a D Ma 200 és az Ma 100 egy ponton 3002 -nél és ott van egy 20 pontos be nem töltött résnek teteje is ... 3 x ellenállás halmaz + a 4. a kerek számok - 3000 , továbbra is VIX-MIX konstelláció szükségszerű (nekem biztosan...)
Becsali lehet hogy a 0.618 (2930) -on átviszik és a 0.786 fibo (3134) fényes jövőt igér,
A VIX -ben szintén lehetséges egy villám leszúrás 20 -as rés 22 -nél lévő tetejére ez - 20% lenne, illően egy klasszikus VIX mozgáshoz. (manapság megint (-) 8-10% -kat csinál)
Mindig a trendváltás előtt van maszatolás. Ha tovább folyamatosan emelkednénk, akkor kis korrekciókkal, de mennénk felfelé.
Most április 6.-tól egy hónapja, ebben a szűk sávban oldalazunk.
Nagyok még nincsenek készen a változtatásra.
El tudod képzelni, hogy lesz még értelmezhető esés, nem csak maszatolás?