Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#859059 JackOne Előzmény: #859053

Amennyiben átmegy SP 2897 -n akkor aktiválódik M30 -n egy füles csésze, amelynek célára 3003, az alakzati fibo kiterjesztés 1.618 pedig 3016. Meglátjuk.

dax

#859050 JackOne Előzmény: #859045

H4 -re alapozok - Ma 50 felett, Tankan felett, Ma 200 (11186) főlé egy fals kitörést várnék 11400 résbetöltés mellett továbbra is.

1H-n sincs még eladási jelzés ... First short 11K felett addig mozi, vagy ha eladási jelet ad 1H és megerősíti 4H - q....ra kiszámíthatatlan a nyomdai hatás kaszinóban - legalább az az asztal egyik lába emelkedjen meg annyira hogy esély legyen a zsetonok félrecsúszásának....

Azért mert v.mi magasan van szerintem, vagy alacsonyan nem indítok se short, se long nyitásra - TÜRELEM - ez most a legfontosabb és talán a legnehezebb -ne kapkodj, mert leversz valamit a végén....! Tanított rá Apám...

dax

#859049 olvas0 Előzmény: #859048

Ha így lesz, küldöm a választott prémium italt az általad megjelölt helyre... ;) Ha nem akkor sincs semmi! Ezek megörültek jeligére ;)

Ma aktiváltam egy számlá…

#859047 olvas0

Ma aktiváltam egy számlát, tettem rá egy összeget, és dax zárás után nyitottam teljes tőkéből shortot stop nélkül. Utolsó kereskedési nap 2020.06.19. Short nyilt 10775. Tőke szerint 10200nál kiüt vagy lejáratkor elszámol... Elegem lett...

dax

#859043 Lenthor Előzmény: #859011

Lenthor Előzmény: #858971

Na. szóval én a következőt várom!

11.232-es csúcsról egy A-B-C hullám jön le, melyet majd később öt hullámosra fogunk átszámozni.

Jelenleg az "A" hullám kész van.

Most a "B" hullám megy felfelé, ami komplex összetett hullám.

Megcsináltuk a "B" hullámból a "W"-t felfelé és most talán az "X" hullámot lefelé.

Hátravan az "Y" hullám felfelé, amely a-b-c hullámból épülhet fel.

Az "a" felmehet 10.800-10.820-ig, a kis "b" lejöhet 10.700 környékére és talán a kis "c" felmehet 10.934 környékére.

10.934 környékén lehetne a nagy "B" (de valószínű, hogy ez lesz majd a 2. hullám teteje.)

Innen komolyan elkezdünk majd esni. Tervem szerint!

https://invst.ly/qpbp0

-----------------------------------------------------------------------

Lassan időszerű lehet, amit tegnap betettem.

S&P500

#859042 Lenthor Előzmény: #859001

Lenthor Előzmény: #858999

KB58!

Az SP fej-váll lehetőség bal vállánál három csúcs volt. A külső 1-es volt a magasabb.

Most a jobb vállánál belülről kifelé a külső 1-es csúcs még hiányzik, ha kopírozza az előzőt.

https://invst.ly/qpe12

---------------------------------------------------------------------

Csak felmentünk. Még kicsit húzhatják feljebb!

https://invst.ly/qpsew

dax

#859038 Macskaegér Előzmény: #859036

A Financial Times értesülései szerint az EKB makacs énjét hozta elő a német alkotmánybírósági döntés. Egyrészt úgy érzik, hogy egy nemzeti bíróság korlátozza az EKB függetlenségét, ami példátlan az intézmény történelmében, másrészt pedig szerintük a bíróság nem vette figyelembe azt a számtalan tanulmányt, amit az EKB az elmúlt években készített. Lehetséges megoldásként állítólag felmerült, hogy szimplán kiemelik a honlapon a releváns tanulmányokat és ezzel tesznek eleget az alkotmánybíróság kérésének. A másik, elegánsabb javaslat, hogy a Bundesbank készít elemzést, így látszólag kevésbé sérülne az EKB függetlensége. Az alkotmánybíróság mostani döntése ellenére is tovább folytatódhat az eszközvásárlási program, legfeljebb a technikai lebonyolításkor meg kell majd kerülni a Bundesbankot. Ráadásul az EKB vásárlási programja ellen technikailag a német parlamentnek kéne fellépnie a bírósági döntés értelmében, így egy harmadik szereplő is képbe kerül, aki szintén inkább a QE pártján áll. Meglátásunk szerint az EKB könnyedén tudná bizonyítani a QE program szükségességét, így összességében nem tartunk attól, hogy a program végét jelentené a német bíróság döntése, főként, hogy a monetáris finanszírozását vádját nem találta megalapozottnak a bíróság. Ugyanakkor az EKB és a német alkotmánybíróság civakodása hiányzott most legkevésbé a pénzügyi piacoknak.

dax

#859036 Lenthor Előzmény: #859034

Viszont, mivel részben Alkotmányellenes az eszközvásárlás Németországban, ami meghatározza a DAX-ot, így nagy-nagy kérdőjelek vannak a vásárlások jövőjével kapcsolatban, rövid távon, mert biztosan találnak később rá megoldást..

dax

#859034 Lenthor Előzmény: #859033

Igen, erre várunk!

--------------------------------------------------------------

Lenthor Előzmény: #859016

Ma nagyon fontos lehet:

USA 14:30 Unemployment Claims

16:00 ECB President Lagarde Speaks

dax

#859033 TrendMan Előzmény: #859032

Állítólag az EKB is nemsokára nyilatkozik a közvetlen ETF vásárlásokról.

Nem lehet, hogy erre vár a piac?

dax

#859032 Lenthor Előzmény: #859030

Lehet, hogy a-b-c hullám megy lefelé és csak 9.926 környékén lesz az 1. hullám.

A 3. hullám kb. 9.118-nál

az 5. hullám kb. 8.160-nál.

De, ez csak akkor érvényes, ha normál tempóban jövünk lefelé.

Ha, a 3. hullám, vagy az 5. hullám megnyúlt hullám lesz, akkor mehetünk 5.000 környékére.

https://invst.ly/qpomv

Mindenesetre ez csak találgatás, mindaddig, amíg az 1. hullám alját nem tudjuk.