Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#859027 olika78

Olvasunk, figyelünk, ha nagyon egyedül éreznéd magad, itt vagyunk.:))

dax

#859026 Lenthor Előzmény: #859025

Ami borzasztó!

Nézzétek meg a Futures órás és a prompt órás hullámait

Teljesen eltérőek. Melyiknek higgyünk.

Oka?

USA alakít itt mindent. 17:35 után sok minden történik.

dax

#859025 Lenthor Előzmény: #859024

A félreértés elkerülése végett!

Már elkezdtük a nagy esés második fordulóját.

Megcsináltuk az 1. hullámot lefelé.

A 2. hullám felfelé korrekciója nincs kész.

Ha, kész lesz, minden erőforrás a shortra megy, mivel a 3. hullám kemény lesz lefelé.

dax

#859022 Lenthor Előzmény: #859021

Szerintem most nagyon fontos lehet 10.00 órakor az első órás gyertya és az, hogy tud-e 10.660 fölött zárni.

Ha, igen, akkor szabad az út felfelé, ha jól emlékszem 10.825-ig.

dax

#859019 Lenthor Előzmény: #859018

08:00 Német ipari termelés m / m

-9,2%-7,3%0,3%

+0.3%-ról -9.2%-ra esett! Ez bizony rossz hír a németeknek!

dax

#859017 olvas0 Előzmény: #859016

Ha nem hinnék a TA-ban, akkor nem nézegetném az alakzatokat és valóban nem lennék itt. Az Elliot ugyanúgy a TA-hoz tartozik, mint az ék vagy a zászló, utóbbi kettő viszont xart sem ér jelen állás szerint...Mondjuk míg a zászlóra még rá lehet fogni, hogy fals letörés, az ék visszatesztje szerény véleményem szerint nem engedheti a Daxot 11200ig... Persze az is lehet hibás alakzat, de ilyen mennyiségű egy irányba mutató hibás alakzat a TA-t kérdőjelezi meg - melynek része az eliot is -, ezzel a kétkedésemmel pedig nem vagyok egyedül újabban... Mondjuk az eliotban az a jó, hogy utólag át lehet számozni, viszont egy emelkedő ék, utólag soha nem lesz fordított fej váll.... Egyenlőre adok bele az emelkedésbe, de ha valóban felmegy 11200ig, semmi nem garantálja, hogy akár egy újabb részvényvásárlási programmal, ne menjen fel 13500-ig majd egy ujabb kis beeséssel, fodított fejválakkal irány új csúcs - persze nyomtatóprogramokkal kísérve....

dax

#859016 Lenthor Előzmény: #859014

olvas0 Előzmény: #859011

Ha nem hiszel a TA-ban és az Elliottban, akkor rossz fórumot találtál magadnak és keres másikat.

De, ha jól emlékszem, akkor ezt már írtam Neked!

dax

#859015 Lenthor Előzmény: #859012

DAX-ban "denevér" alakzat.

A maximum túl sok 11.206.

De, az alakzatnál megengedett, hogy nem megy el mindig a csúcsig (kis piros vonallal jelölik, hogy hamarabb lefordulhat.

11.114 még beleférne, viszont nem tudom, hogy mi vinné fel olyan magasra.

11.114 egyébként a 2. hullámnál elfogadható 85.4%-os fibo lenne.

https://invst.ly/qpk46

dax

#859014 olvas0 Előzmény: #859011

több nagyon erős eladási jelzés is van technikailag - ékből letörés, zászlóból letörés, gyertyák, stb -, és azon morfondírozunk, hogyan fog felmenni 11000-ig??? Ha lefele xart se ért a TA mert pumpálják a piacba a pénzt, akkor mikor felfele kellene menni, ki fog még hinni benne, hogy úgy fog viselkedni, ahogy kell??? Akkor xart sem ér az egész, akkor nem kellenek alapkezelők, elemzők, se semmi, csak adja ki a fed a programot, hogy most veszünk most meg eladunk. Ez egy őrület! Egyébként ha ilyen világ jön, hogy bedöl a kapitalizmus - ezzel együtt vsz a demokrácia is - akkor én ha vállalat tulajdonos lennék most adnék el minden részesedésem, most van vevő és pénz is a nyomtatóban. Aztán ha esetleg újra éledne a szabad világ, akkor lenne pénzem innovatív vállalat létrehozására, ha meg nem éled újra a szabad világ, hanem jön a nem is tudom minek nevezzem, kommunizmus, szocializmus, franc nem tudja, akkor meg van elég pénzem, hogy hagyjam a picsába az egészet. Talán WB is ezért nem töri magát a vásárlással. Viszont ha a TA alapvető alakzatai és gyertyái nem működnek, akkor miért működnének az Eliot hullámok.... ????

dax

#859011 Lenthor Előzmény: #858981

Lenthor Előzmény: #858971

Na. szóval én a következőt várom!

11.232-es csúcsról egy A-B-C hullám jön le, melyet majd később öt hullámosra fogunk átszámozni.

Jelenleg az "A" hullám kész van.

Most a "B" hullám megy felfelé, ami komplex összetett hullám.

Megcsináltuk a "B" hullámból a "W"-t felfelé és most talán az "X" hullámot lefelé.

Hátravan az "Y" hullám felfelé, amely a-b-c hullámból épülhet fel.

Az "a" felmehet 10.800-10.820-ig, a kis "b" lejöhet 10.700 környékére és talán a kis "c" felmehet 10.934 környékére.

10.934 környékén lehetne a nagy "B" (de valószínű, hogy ez lesz majd a 2. hullám teteje.)

Innen komolyan elkezdünk majd esni. Tervem szerint!

https://invst.ly/qpbp0

-----------------------------------------------------------------------

Ha a tervhez akarjuk tartani magunkat, akkor 10.600 fölött kellene maradnunk!