Úgy érzem már, teljesen mindegy a helyzet, a lényeg, hogy attól függetlenül lehetőleg minden nap mozgassanak mindent valamilyen irányba néhány százalékot, lehetőleg úgy, hogy a kisbefektetők veszítsenek, a nagyok meg nyerjenek.
Úgy érzem már, teljesen mindegy a helyzet, a lényeg, hogy attól függetlenül lehetőleg minden nap mozgassanak mindent valamilyen irányba néhány százalékot, lehetőleg úgy, hogy a kisbefektetők veszítsenek, a nagyok meg nyerjenek.
Sziasztok!
Most néztem rá az árfolyamokra (eddig céges táv egyeztetés).
Minden (DAX, SP, WTI olaj 10:39-kor indult meg igazán felfelé...
Trump tweet vagy mi az ok, ha van egyáltalán?
egyenlőre a nyitvatartási időben ma is a longok hoznak... lófax lesz itt csikánó, nem feketepéntek.... matgab ha jól értem shortban van, addig nem tudnak esni a tőzsdék... :D Az, hogy este mit csinálnak, annak aki napon belül kereskedik, kb mindegy... Még egy kicsi és már pluszban is lesznek
péntek van, a daxban két indextagon kívül minden piros, forgalom is minimális, valamire várnak...
Azért az érdekes, hogy a DAX/BUX záráshoz képest az USA esett még egy bő százalékot, most is a határidős SP minusz nullán áll, de a BUX DAX alig esett... Lehet, hogy már a délutáni nyomdára készülnek?
Jó reggelt!
Tökéletes elemzés, szépen indul a nap. Köszönöm!
Viszont, ha továbbra sem tud megbirkózni a 10.160-al, vagyis nem tudja letörni, akkor újra visszajön a régi forgatókönyv és felmehetünk 11.025 vagy az fölé.
Tehát, a shortok idáig szépen termeltek és, ha szükséges, akkor ma vissza lehet venni. Ha jön a long jel, akkor innen alulról szépen termelhet a long, mire felér.
Mára figyelem és ha szükséges, akkor fordítás!

Tegnapi záró 10.506
Ma már voltunk 10.255
Szép rés lehet nyitóra!
Továbbra is a lényeg, hogy a nagyon fontos támaszát a 10.225-10.230-at letörje.
Ami még fontosabb a 10.160 letörése!
Ha sikerül, akkor irány lefelé!

Sziasztok, jó reggelt!
Csak annyit írok, hogy fekete péntek?
10.273-nál is tartottunk ma.
A fej-váll-nak a feje milyen szimmetrikus jegyeket mutat!
Ha, minden igaz, akkor most kellene jönnie a fekete pénteknek!
SPX nagyon körbetáncolja a 2800-at, DAX meg ránézésre 9500-ig mehet az alakzatod alapján. Érdekes lesz a folytatás mindenesetre.
Köszi a chartokat.
Én belevettem, mikor másodjára bement bement 400 alá, stop az alja 360nál. Ennyit nekem megér...
-----------------------------------------------------------------------
Repült a long!

A gyors korrekciók megerősítik az irányt, jól tudom? Én belevettem, mikor másodjára bement bement 400 alá, stop az alja 360nál. Ennyit nekem megér...