Lobogót törte, alakul.
Lobogót törte, alakul.
Jó reggelt!
Köszönöm az elemzéseket!
Szerintem a letört ék alsó szárának a vissza tesztjében vagyunk, ami normális és szabályszerű.
Hamarosan el kell kezdeni az esést.
Lehet, hogy "fekete" péntek lesz annak a napja?

10.503 és 10.563-nál figyelni kell, ha nyitásra felhúzzák.
Legkésőbb 10.563-nál le kellene fordulnia!

Sziasztok, jó reggelt!
Köszönjük a reggeli elemzést.
Egyelőre nagyon tartani akarják magukat az indexek itt vagy csak ijesztgetik a short irányban gondolkodókat...
Sziasztok, jó reggelt!
Van egy zászlóalakzatunk, amely a végét járja!
Ha 10.480-10.500 fölé ugrik, akkor a zászlóalakzatnak vége és nem teljesül az ár pedig elindul tovább fel 10.600 irányába.
Amire számítok, hogy elindul lefelé és a zászló lobogójának az alját áttöri és teljesíti lefelé a célárát.

Még most is legalább 70%-ot adok, hogy elindulunk lefelé.
A 30%-ot kicsit soknak is találom, hogy felmegyünk 11.025 környékére. Az lett volna az elérendő cél, de látványosan lefordult és 10.821 környékéről a lefelé utat választotta.
SP-t én 1.700 környékére tippeltem korábban aljnak.
Nem hiszem, hogy lemegy 1.100 környékére.
Ha az SP az ED-ből elindul lefelé, ahogy Pomperj is várja az alábbi ma délutáni (18:56) hozzászólásában (Financial Forecast PF fórum), akkor a DAX is lefordul(hat):
"SPy daytrade
A (v of c of iv) egy Ending Diagonal, 5 percesen egesz jol kiveheto az osszes ki hullamocska,
ez a 5min chart, nemsokara kesz, es indulhat le (v) hullam a (iii) ala"
,
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200422v00si0942.jpeg
Bocs a teljes egészében alább beidézett legutóbbi Pomperj hozzászólásból (Financial Forecast PF fórum), de gondoltam, hogy érdekes lehet:
" En ugy szamolok, hogy az USAban marc---maj vegeig , szoval 3 honapot tart a jarvany felfutas, es 3 honap a lecsenges,
es a melyponton nagyjabol -35% lesz a GDP csokkenes; ,
ha igy volna, akkor a 6 honapra a GDP kieses egy haromszog terulete, alapja 3/12 ev, magassaga 0,35, es ebbol van egy felfutasi es egy lefutasi haromszog,
tehat osszesen fel-es lefutasi kieses osszes terulete,= 3/12*0,35/2, ketszer, =1,05/12= 8%,
szoval ugy 8%al kevesebb lesz a GDP mint a tavalyi =+2%, tehat -6%; ,
nos, igy kalkulalva, az SPY aljat nagyjabol juliusra becsulom elerni (idoben a jarvany vege elott 1 honappal),
es boven elerheti a tozsdei eses merete (az eddigi sebessege extrapolalasaval) a 70-80% nagysagrendet;
az SPY konkretan szerintem oda esik le, ahol a 2009-20 rally idejen a wave(2) support pontja volt, SPY=1000-1100 support savba, tehat igy nezhet ki ,
http://keptarhely.eu/view.php?file=20200422v00srhrpc.jpeg ,
Akkor persze nincs vege a bajoknak, de onnan egy masik tortenet a folytatas"
Lenthor!
Mire tippelsz?
Innen is lefordulhat vagy változott a kotta?
Hmmm!
Ráadásul ma egy
A minta jellegzetessége az az apró test, melyet a nagy fekete test teljesen elnyel. A Bullish Harami alakzat nem feltétlenül jelez trendfordulót. A piac általában oldalazik a Bullish Harami mintát követően. A harmadik napon megerősítésre van szükségünk, hogy a trend valóban megfordult.
------------------------------------
Talán oldalazik és nem lesz megerősítés.
PF-re írtam hétfőn:
Financial Forecasts hétfő, 16:54
Figyeljétek meg:
Gazdasági válság , magas munkanélküiség , olcsó olaj, felhalmozódó olaj készletek, nehéz helyzetbe kerülő stratégiai hadi ipari cég.
Ennek egy megoldása lesz: háború.
Az USA le fog rohanni valakit vagy be fog avatkozni a közel keleten. Boeing megmentve állami megrendelésekkel, hadiipar felpörög és megszünteti a munkanélküliséget és a felhalmozott olajkészleteket a repülők elfüstölik - esetleg mindjárt valami olajos államot támadnak meg (Venezuela is elég kézenfekvő lenne) és akkor az olajtermelés is visszaesne.
Szerintem ezt amíg a CIA előkészíti az kb. 6-18 hónap.
Ezek szerint nemcsak Lölö okosabb, mint Zuckerberg, de én is okosabb vagyok, mint Trump :-)
Gondolj bele, ha a héten elesik a rés, pikk pakk lent lennénk, kis fel aztán egy hónap múlva pince... Max másfél... Túl egyszerű lenne... Kell az a 11000amit te is vártál, plusz az emelkedésben n.volt meg a szökési rés! Tudom hogy nem vagyok a kedvenced, de gondold végig ebből a szemszögből is, biztos kijön valahogy az elliot is!