Lenthor, azt írta, hogy erőlködik :-)
Azért a mai napot nem mondanám erősödésnek!
Rendben van, hogy pluszban van. Reggel felment az eső csatorna tetejére, ha lehet mondani erőt gyűjteni és ott oldalazgat.
Ha, majd törjük a csatornát felfelé, akkor mondanám, hogy erősödik. Egyelőre a csatorna teteje rendre visszadobja.
Viszont Irán megfenyegetése elég lehetett az olaj árának emelkedéséhez, ami emeli az USA részvényeket.
ez a választási kampányának a része, hogy lássa a kedves amerikai állampolgár, hogy milyen "tökös" gyerek vagyok.
Ha már csődöt mondtam a vírus elleni harcban, úgy lássák, hogy mindenkinek képes vagyok nekimenni.
Erre futja tőle....
I have instructed the United States Navy to shoot down and destroy any and all Iranian gunboats if they harass our ships at sea.
du. 2:08 · 2020. ápr. 22.·Twitter for iPhone
a marha.... mondjuk egy háború pörgeti a gazdaságot, de azért jobbat is kitalálhatna...
Állítóleg Trump tweet-je, amelyben megfenyegette Iránt, hogy lebombázza a hajóikat, ha el akarnák zárni a Hormuzi szorost (a brókeremtől származó infó).
nem a tervnek megfelelően mozog. Valami adat, vagy twitter bekavart!
kíváncsi vagyok mi lesz ebből... A fejvállak célára háromszögön belül van, kb 570, a háromszög szára 600 körül, de szvsz onnan megint lesz egy lefelekör...
10.359-től még megpróbálkozhat a 10.430-al, és esetleg 10.523-al.
A lefelé útnak nagyobb az esélye.