két ék van.... egy kisebb és egy nagyobb... mindkettőből letört. A kicsit keméményen visszatesztelte, célára résen belül... a nagyobb visszatesztelése szvsz Lenthor grafikonján, amit betettél...
két ék van.... egy kisebb és egy nagyobb... mindkettőből letört. A kicsit keméményen visszatesztelte, célára résen belül... a nagyobb visszatesztelése szvsz Lenthor grafikonján, amit betettél...
"Még azon gondolkozom, hogyha meglesz az "Y" hullám 1. hulláma,
akkor fel kell mennie a 2. hullámhoz, ami sokszor a letört ék vissza
tesztje szokott lenni."
Az alábbi chartodon ezt ábrázoltad, de az "Y" 1. hullámának alját 9875-re rajzoltad be:
https://invst.ly/qian9
Lehet, hogy az 1. hullám nem megy egészen odáig, hanem megáll a két Fibo szint között?
Viszont ha az SP tényleg bejárja ma a DAX útját és közben a dax másolgatja, akkor kb felejtős is lesz a longom, mert az jócskán belenyalna futival a résbe.... az meg ki tudja mit hoz holnapra....
Na ebben most nagyon egyetértünk! Ilyenre én mèg nem is emlékszem... ;) Hajrá
Mi a célárad a megnyitott longra?
--------------------------------------------------
10.200 alá kevéssel stop.
Át kell ezt gondolni, de gyanítom, hogy hamarosan 10.000 alá mehetünk.
Még azon gondolkozom, hogyha meglesz az "Y" hullám 1. hulláma, akkor fel kell mennie a 2. hullámhoz, ami sokszor a letört ék vissza tesztje szokott lenni.
Vakarom a fejem, mert Futuresen 4 óráson még most is mehetne felfelé egy 4. szintre.
Egy a lényeg! Ha ezt a mostani téglalapot 10.209 alá zárja szignifikánsan, akkor már irány lefelé.

Míg feltettem a kérdést, már beírtad a long nyitást. Mi a célárad a megnyitott longra?
Én is gratulálok. Nagyon pontos útvonal előrejelzés volt.
Most egy kis fel korrekció (akár ma este 10-ig)? Ha igen, kb. meddig mehet?
10.224-től nyitottam longot, mert most már kellene egy kis felfelé korrekció, de hamarosan beteszem a stopot, mert veszélyes lesz mostanában a long.
17:35 óráig
10.246 lett. Nem rossz, pláne, hogy a tegnapi shortok után, ma még 10.500 felett is nyitottam shortokat.

Ha nem megy fel 10.758 fölé, akkor.......
nekem nem tetszik!
Figyelni kell, mert a shortos lehetőség szerint 10.821 lehetett ebben az esetben az "X" hullám teteje és hiába várjuk a 11.025-t.
Ha, a 10.821 volt a tető, akkor egy a-b-c hullámot építhetnénk, amely alján lehetne az öt hullámos lefelé irány "1" hulláma.
Onnan még vissza tesztelhetnénk az ék szárát a 2. hullámmal, de utána nagyon elkezdenénk esni.
Egyelőre, ezt csak mint shortos lehetőség úgy kezeljétek.
--------------------------------------------------------------
Tegnap erre a lehetőségre figyelmeztettem!
Ha 10.821-nél volt az "X" hullám teteje, akkor mostanában nem lesz.
Az ék alakzatot is letörtük, ami mindezt erősíti.

Akkor ha ez a kör megvolt, jöhet a 11000 (esetleg 10440)??? A longjaim fedeztem a shortokkal, de kezdek nyugtalankodni... vagy mit vársz? Én bizakodó vagyok amig nem esik el a 200-as rés, nem volt meg a szökési az emelkedésben, plusz ugye ott a sziget...
hát rég volt már olyan, hogy az sp másolja a daxot és nem irányítja....