Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#856071 Ddavid Előzmény: #856070

Ez ismerős, anno longoltam és nem 1x kirázták a stopjaimat. De ilyen alpári leszúrásos módon, mert azt "kisebb" összeggel könnyen megtehették.

dax

#856070 Lenthor Előzmény: #856069

Magyar tőzsdével már régen nem foglalkozom. Buktam is ott egy hatalmasat annak idején. Viszont a magyar tőzsde tanított meg arra, hogy egy kicsit jobban utána nézzek a - hogyan Kereskedjek, hogy ne bukjak nagyon nagyot-!

Szóval a magyar tőzsde egy nagy mutyi. Kis tőketartalmú részvények és a nagyok oda teszik az árfolyamot, ahová akarják.

dax

#856069 Ddavid Előzmény: #856065

Nem shortoltam, csicska OTP longgal próbálkoztam, de értelmetlenül. Kicsit idegel a mi eltt volna, ha a BUX shortokat tegnap nem szórom ki -_-

dax

#856068 Macskaegér Előzmény: #856057

Jó reggelt!

Köszönöm Lenthor a chartokat! Szépen bejöttek az előrejelzéseid, gratula. 10200 kemény ellenállás lett, ha jól gondolom. EKB délután kíváncsi vagyok mit tud lépni?

dax

#856058 Lenthor Előzmény: #856057

Izraeli Kutatóközpont tervezi bejelenteni, hogy megtalálta a Corona vírus elleni oltóanyagot!

Újság hírnek nem nagyon hiszek! Majd, ha a tesztelés elkezdődik, ami egy évet is igénybe vehet!

dax

#856057 Lenthor Előzmény: #856055

Csak néhány hír:

Az EKB vezetője, Christine Lagarde
figyelmezteti Európát a koronavírus
miatt egy olyan válság miatt, mint 2008, sürgős
fellépésre van szükség!

Goldman Sachs becslése szerint a
tőzsdék további 15% -kal
esnek vissza.

A Bank of England sürgősségi rátáját csökkentette

tegnap sok részvény szó szerint esett:
Adidas - 9%
Gerresheimer - 7%
Boeing - 18%

dax

#856053 Lenthor Előzmény: #856052

Arra kell figyelni, hogy a letört támaszokat, azért hellyel-közzel vissza szokta tesztelni.

10.279 alatt valamivel visszamehet, de utána annál nagyobb erővel eshet tovább.

https://invst.ly/q3b9d

Persze, ha engedik!