Megint sok long stopot kifognak ütni, akik hallgattak az elemzőkre, hogy indul felfelé a korrekció.
A saját elképzelésemre hallgattam és még tegnap is sok shortot nyitottam.
Megint sok long stopot kifognak ütni, akik hallgattak az elemzőkre, hogy indul felfelé a korrekció.
A saját elképzelésemre hallgattam és még tegnap is sok shortot nyitottam.
Trump bekeményített! Azért ez már durva!
Mi csak azt kérhetnénk szerényen, hogy Tom Hanks ne jöjjön Magyarországra!
9.557 (127%-os fibo)
8.431 (161.8%-os fibo)
Erre utaltam, hogy lehet, hogy lemegy a 127%-os fibo-hoz ott lenne a kis "a" , utána fel a kis "b" majd lemenne a kis "c" a 161.8%-os fibo-hoz.
Csak, egy lehetőség!
---------------------------------------------------------------------
Tegnap este betettem! Gyakorlatilag elértük a 127%-os fibo-t. Csak lehetőség oda is írtam, hogy innen már lehetne korrekció (de ezt is kihagyhatják) és utána lemehetnek a 161.8%-os fibo-hoz 8.431 környékére!
Ennyi korrekciót engednek. Tegnap írtam is, hogy egy oldalazással megspórolják a felfelé korrekciót.
Sziasztok, jó reggelt!
Az SP500 futures viszont a hetes MA200 körül van, ahonnan eddig mindig visszafordult. Most is így lesz?
Közel sem biztos, hogy innen lesz a korrekció.
Lehet, hogy leesünk 9.500 környékére és onnan lesz.
-----------------------------------------------------
Igen!
Nyitogatsz most még shortokat?
---------------------------------------------------
Mindig, mert általában skalpolok. Most tartok hosszútávú shortokat is. Annak nyeresége biztosítja az 1-5 perces kereskedéseimet, ha valamilyen baleset történne!
...........................................................................
10.176 alatt a megsebzett bika a térdére rogy!
A medvék kerülnek ki győztesként!
-----------------------------------------------------------------------
Ugye-ugye! Az emelkedést shortnyitásokra kell kihasználni!
Ma ----- 9.603-nál is jártunk!
Az már most látható, hogy a nagy "C" hullám nem lapos lesz, hanem mély! A bikák 10.176 alatt a térdükre rogytak.
Cél most már kézzel fogható:
1.) 9.513-9.557
2.) 8.110-8.430
Kicsit tartottam a mai naptól, mert túl sok short volt megnyitva és még stopot sem tettem rájuk- Most már nem is kell, mert messze van a nyitási ár.
Az első cél után, mint korábban írtam, lehet egy korrekció felfelé.
A nagy "C" hullám a-b-c hullámból kellene, hogy felépüljön.
Az "a" és a "c" lehet öt hullámos, míg majd a "b" három hullámos!
9.557 (127%-os fibo)
8.431 (161.8%-os fibo)
Erre utaltam, hogy lehet, hogy lemegy a 127%-os fibo-hoz ott lenne a kis "a" , utána fel a kis "b" majd lemenne a kis "c" a 161.8%-os fibo-hoz.
Csak, egy lehetőség!

Viszont a nagy "C" hullámnál is kellene egy kis a-b-c hullám és eddig csak meredeken estünk lefelé. Talán 9.513-9.557-nél lehetne majd a kis "a" hullám??? Onnan jönne fel a kis "b"?
Majd lemenne a kis "c" 8.430 alá?
------------------------------------------------------
Közel sem biztos, hogy innen lesz a korrekció.
Lehet, hogy leesünk 9.500 környékére és onnan lesz.
Holnap komoly likvidálások lesznek megint, engem az esés meredeksége zavar, valahogy nagyon furcsa.
Letörik ma az előző alj, a következő cél 10034 és utána Lenthor célárai jönnek 10000 alatt, hú de gyorsan megyünk...