130-140 pontot már estünk is.
Nekem innen 10.687 ment a short persze, de még a tegnapiak is meg vannak 10.885 környékéről.
Nyitogatsz most még shortokat?
---------------------------------------------------
Mindig, mert általában skalpolok. Most tartok hosszútávú shortokat is. Annak nyeresége biztosítja az 1-5 perces kereskedéseimet, ha valamilyen baleset történne!
engedték :)
10.682-10.727-ig fel kellene mennie, de nem fogják engedni szerintem!
igen, nekem is az a tapasztalatom, hogy a futures előre tudja a várható folytatást
Ha, igaz, hogy a Futures előre figyelmeztet, hogy a prompton mi fog történni, akkor a 10.176 akár figyelmeztetés is lehetett, hogy a prompt is le fogja törni a fontos támaszát.
Ha 10.279-et letöri, akkor jön a cél:
1.) 9.513-9.557
2.) 8.430-8.110

Viszont a nagy "C" hullámnál is kellene egy kis a-b-c hullám és eddig csak meredeken estünk lefelé. Talán 9.513-9.557-nél lehetne majd a kis "a" hullám??? Onnan jönne fel a kis "b"?
Majd lemenne a kis "c" 8.430 alá?
Sziasztok! Jó reggelt!
Köszönöm a chartokat és az értékes gondolatokat.
Olyan mozgások vannak én nem merek átvinni pozikat másnapra inkább lezárom minden nap, inkább kimaradok. Az m15 inverz fejváll-hoz ma fordulni kéne.
https://www.tradingview.com/x/Hpz8HlCT/
Biden óriási fölénnyel győzött három tagállamban, ahol már lezárult a keddi szavazás: Michiganben 53 százalékkal, míg Mississippiben a voksok 81, Missouriban pedig az 59 százalékát szerezte meg a szavazatszámlálás közel végleges eredménye szerint. Trump adócsökkentést és akciótervet, célzott támogatásokat ígér.
Jó reggelt! Köszi Lenthor. Nagyon jól látod.
Ma egy erős réssel felfelé nyitással meglehetett volna a lehetősége, hogy egy komoly "szigetet" hagyjon maga után!
Nem tette! Tehát van még dolga lefelé!
10.176 alatt a megsebzett bika a térdére rogy!
A medvék kerülnek ki győztesként!