Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#855898 Hathor Előzmény: #855894

Üdv. Láma mester!

Dobj fel egy saját chartot nálad hogy állnak a chartok, én szívesen megnézem. Már ha megosztod..

dax

#855897 Lenthor Előzmény: #855896

A motivációs szakasz 5 hullám! A korrekciós szakasz 3 hullám. De ez a 3 hullám lehet 5.-3.-5 hullámos.

Ha a korrekciós szakasz mindig kisebb lenne, akkor mennénk a csillagos ég irányába. Pedig nem ezt tesszük!

dax

#855896 Lenthor Előzmény: #855894

A fő trend midig felfelé halad :)

-----------------------------------------

Igen, ha longban állsz!

dax

#855894 Láma Előzmény: #855884

A fő trend midig felfelé halad :) De teljesen mindegy a trend iránya.
Ettől függetlenül nem értem miért nem érted, amire felhívtam a figyelmedet
Elliott a trenden belül három trendmozgató hullámot határozott meg és két korrekciós hullámot. A trendmozgatókra vonatkozik a szabály, miszerint impulzuson belül a harmadik hullám nem lehet a legrövidebb. (Ami a második trendmozgató.)
A rajzodon a c1 hullám (első trendmozgató)kb 2200 pont. A c3 hullám (második trendmozgató)2100 pont. Tehát rövidebb, mint az első. Ezután ha Elliottot figyelembe veszem, akkor nem várnék már ennél hosszabb ötödiket. (Ha egyáltalán lesz) A 9500 környéki célár még belefér, de a 9000 alatti már semmiképp. Ha most 11000-ről lefordulna és csinálna egy ötödiket, (harmadik trendmozgató) az nem mehetne 9000 alá. Vagy felejtsük el Elliottot.

dax

#855890 LBTrade Előzmény: #855889

A vírus Németországban és az USA-ban még csak ezután fog terjedni...

Kétlem,hogy ez lett volna az alja.

Most lehet felhúzás,de shortokat kell nyitogatni sztem.

dax

#855889 Macskaegér Előzmény: #855888

Megcsinálta a dax promt is azt a mozgást, amit future. Normál időben én innét emelkedést gondolnék, sokan lemaradtak a lenti vételekről, de most érzelmi alapon nagyon sokan fognak zárni, csütörtökön jöhet valami élénkítés, de a járványnak kellene konszolidálódnia a tartós emelkedéshez, ez még sajnos odébb van. A m15 charton lévő inverz fejváll amit mutattál csütörtökre elkészülhetne, lehet benne valami, job válnál megéri figyelni. Kérdés h4-en nem lehet egy ABC korekció a csúcstól, 10276 felett megállt az esés, ami mondjuk igencsak érdekes lenne?

dax

#855884 Lenthor Előzmény: #855882

Most a fő trend nem lefelé tart?

Nem felfelé megy a korrekció?

Utóbbi évek legimpulzívabb öt hulláma tart lefelé.

dax

#855883 Lenthor Előzmény: #855881

Tegnap írtam, hogy a "C" hullám lehet lapos és mély!

A lapos Regular Flat esetén a "C" hullám az "A" hullámon belül van. Ami azt jelenti, hogy ebben az esetben vége lehetne a "C" hullám.

Ha, viszont 10.266 alá megyünk (és tegnap ugyan éjszaka a Futuressel már jártunk 10.176-on) akkor mély "C" hullámra számíthatunk és akkor a célár:

1.) 9.513-9.557

2.) 8.110-8430

https://invst.ly/q2fuv

dax

#855882 Láma Előzmény: #855878

A szabály CSAK a trendmozgató hullámokra vonatkozik. És ökölszabály. A korrekciós hullámoknak ehhez semmi köze.

dax

#855881 Lenthor Előzmény: #855880

.... és hogy szól a szabály:

- A 3. hullám gyakran a leghosszabb (tehát nem mindig), de soha nem lehet a legrövidebb!

Tehát, ha van egy rövidebb hullám, mint a 3. hullám, akkor már nem sért szabályt!