Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#855569 KB58 Előzmény: #855565

Kivárni éppen egy kiegyenlítő shorttal tudtam volna és közben akár haza is menni, hogy nyugodtabban tudjak vele foglalkozni.

Igy most kb. fele akkora lett a nyerőm, mint ha a tetején stabilizáltam volna egy shorttal és valószínűleg már nem nyitok ma pozit, mert elindulok haza és minden közben fog lezajlani szokás szerint.

Lehetne pl. 122XX felett long, 12050 alatt short megbízást adni, de ekkor az esetleges le-fel szúrások miatti veszteségeket nem tudnám kivédeni.

dax

#855567 KB58 Előzmény: #855563

Igen, a csúcson és aljon, mert szeretnék nyitni lehetőleg, mert más esetekből általában mínuszban szoktam kijönni. Ha folyamatosan figyelem 1 és 5 percesen a chartokat, akkor csúcson és aljon szeretnék nyitni.

Azért is gondoltam volna a csúcson shortot nyitni (amit már zárhattam volna most lent), mert érzésem szerin felviszik legalább 12260 környékére vagy tovább és az inverz fej-váll fog inkább megvalósulni, amiben benne szerettem volna lenni (aztán lehet, hogy az általad várt zászló...).

https://invst.ly/q0hye

dax

#855565 Lenthor Előzmény: #855563

Ha meg fej-váll lenne vagy lett volna, (mert még most sem biztos,)

és 12.190 shortotba lépsz miközben durván emelkedik, akkor megint írod, hogy elkapkodtad.

Ki kell várni, hogy melyik irányt választják.

dax

#855564 profDénes Előzmény: #855555

Szűk stop mai főleg hektikus időkben necces.

Lejön érted majd tovább jó irányba megy.

Ez mindig nehéz, hogy a stop hol legyen.

megvédjen de ne okozzon felesleges kárt.

dax

#855563 Lenthor Előzmény: #855560

Shortot kellett volna nyitnom a legtetején 12190 körül, de megint a hezitálás....

------------------------------------------------

Te jó ég!

Még csak most mozdult el.

Te kizárólag csak a csúcsponton akarsz nyitni?

Ha pár pontot elmozdul, akkor lemaradtál róla.

Ha zászló lenne, akkor a 99.9999 % még hátra van a mozgásából.

dax

#855562 KB58 Előzmény: #855560

Ugye most sem azt tettem, amit jobbnak gondoltam, a short nyitást. A pozit kiverte a stop, ennyi volt.

dax

#855560 KB58 Előzmény: #855559

Shortot kellett volna nyitnom a legtetején 12190 körül, de megint a hezitálás....

dax

#855559 KB58 Előzmény: #855557

Azon gondolkodom, hogy tegye-e jóval feljebb a stopot. Most 12120-nál van.

Vagy ellen shortot kellene nyitnom és stabilizálni a nyerőt?

dax

#855556 Peta60 Előzmény: #855553

Bővítettem a shortom. Én is a bear zászlóban hiszek, és remélem, h nem fordított fej váll lesz ebből. Hamarosan kiderül.

dax

#855555 KB58 Előzmény: #855551

Köszönöm.

A gondom csak az, hogy éjfél után fent voltam még 2 óra után is, láttam a DAX-ban a 11720 körüli aljat, éreztem, hogy ekkora esés után szinte biztos emelkedés lesz (kiszúrásból is), akár réssel felfelé nyitás (erről még Lenthorral is irogattunk), láttam a chartjaimon az alját és hogy emelkedni kezdenek, de elment úgy az idő (és a vonat), hogy nem nyitottam longot (ennyit és még többet tudok hezitálni, még akkor is, ha "bombabiztos" a szituáció, mintha véletlenül sem akarnék nyerni tudat alatt, ahogy már sokszor írtam). Nem egyet, hanem ötöt kellett volna nyitnom 117XX-en szűk stoppal, szinte rizikó nélkül. Most meg itt izgulok egyetlen DAX longgal 12015-ről (de legalább beszálltam és nyerő).

Az SP-ben is csak éjjel két óra körül nyitottam 4 db CFD longot 3020-ról, de amikor már nagyon fáradt voltam nullába állítottam a stopot (mondván azért éjszaka bármi lehet és már semennyit nem akarok veszíteni) és lefeküdtem. Nemsokára ki is ütötte őket a stop (gondoltam, hogy ez lesz), most 200 dollárom lenne rajtuk.

A végtelen hezitálás mellett a jó pozícióknál az egészen szűkre állított stopok miatti nyerő elmaradása, rossz pozícióknál a reménykedés és beragadás miatti minuszos zárások, elég gyakran pedig az idegesség miatti kapkodás, ellentétes pozíció zárások, nyitások miatti, szorgalmasan gyűjtögetett veszteség az igazi problémám.

Pedig csak egy dolgot kellene tennem: a chartjaim alapján, kizárólag nagyon biztosnak látszó pozíciókat megnyitni, kétesélyeseket, amiből nagy valószínűséggel nem tudok jól kijönni, vélelenül sem, a chart és az indikátorok, Fibo szintek, támaszok, ellenállások alapján meghatározni a ki-beszállókat.

Bocs, hogy megint hosszúra sikeredett...